Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana prodaje alkohola u beogradskim prodavnicama od 22 sata do 6 ujutru  (Pročitano 48157 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
@Coolrunner
Ali to nije prodaja posle 22h! Moras da ukapirash ovaj deo! Nece zakonom zabraniti posedovanje alkohola posle 22h nego prodaju! Radnik ako je naplatio to pivo pre 22h ne moze krivicno da odgovara!

Realno ovaj zakon ce da se sprovodi kao i onaj o prodaji alkohola maloletnicima tako da se ne brinem ja uopste. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
bogme runner im je ozbiljna pretnja. sve je razradio... Smile

nisam bas siguran da ce ovaj zakon da se ignorise. pogotovo sto kaze runner, ima brdo penzosa spremnih u sve predke da se zakunu da su tu kupili litar vinjaka i da im cak nije izdat fiskalni racun. mislim, koje je tu potencijalna kazna, milionce?! a koja mu je potencijalna zarada (gazdi), 100 piva po 50din=50 iljada. Smile dakle racunica je jasna. ne drzi on taj kiosk otvorenim nocu zbog ljubavi prema lokalnim alkosima vec zato sto sebi moze da kupi novu Hondu accord ili novu gajbicu koju ce da rentira na kraju godine... Smile

a da ce neki kiosci zbog toga prestati da rade nocu - u to sam ubedjen. jednostavno mu se ne isplati da placa jos jednog radnika za 2 prodane jafe, 15 pakli cigara, 2 velike coca-cole i 3 pakovanja ulozaka za zene... Smile
« Poslednja izmena: 25. Dec 2010, 22:50:32 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Roki nisi u pravu, ko što reče Kuler ako izneseš pivo u 23 sata radnika mogu da kazne i zato što je prodao pivo bez računa i zato što ga je prodao posle 22. Znači povećaće se broj gepek dilera piva  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Ali... ko to kupuje alkohol posle 22h  u prodavnicama?

Za mene je to neresiva misterija... Smile
Ja ponekad. Ali cak i da niko ne kupuje to opet nije opravdanje da neko moze da odredjuje kad ce ko sta da kupuje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung SGH-E590
Ne moze on da napakuje radniku da nije dao kupcu fiskalni racun, ako ga kupac ne prijavi! Ako kupac stane na stranu prodavca(a hoce) mogu svi penzioneri da izadju i pricaju sta hoce, ali im to nista ne znaci jer zakon nije prekrsen!

Jednostavno zakon se ne krsi posedovanjem alkohola nego prodajom, a do prodaje bi u ovom slucaju doslo pre 22h, sto automatski znaci da zakon nije prekrsen!  Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Шта је уопште битно ко купује пиво после 10 сати?! Враћам се однегде и оћу дрмнем пивце пре него што се завалим да гледам неки филм и да кунтам. Проблем?

Проблем решавају на погрешан начин.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Nisu uopste problem punoletna lica koja kupuju za svoj gros u 2 ujutru zidarska piva ... oni ne prave probleme. Probleme pravi ovaj olos sto se skuplja ljudima pod prozorima do 4 sata ujutru... sto piju, lome i dernjaju se, a sa obliznje trafike im prodaju alkohol.. to je otprilike glavni problem protiv koga su oni koliko vidim ovde htelida se bore..

a kada pozoves pandure, oni ne dodju. Ili dodju i kazu im "aj iskulirajte se malo" i odu, a ovi nastave da prave paradu.

E to ovaj zakon nece sankcionisati, jer maloletnim licima treba zabraniti da piju lakohol na javnim mestima, ma kad je on kupljen, u dva popodne u tri uujtru donesen od baba Zorke...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC One
Ne moze on da napakuje radniku da nije dao kupcu fiskalni racun, ako ga kupac ne prijavi! Ako kupac stane na stranu prodavca(a hoce) mogu svi penzioneri da izadju i pricaju sta hoce, ali im to nista ne znaci jer zakon nije prekrsen!

Jednostavno zakon se ne krsi posedovanjem alkohola nego prodajom, a do prodaje bi u ovom slucaju doslo pre 22h, sto automatski znaci da zakon nije prekrsen!  Smile

Sticem utisak da zivis u Zemlji cuda.

Kako ces da stanes na stranu prodavca ako te neko zatekne kako u 23h izlasis iz radnje sa pivom u ruci? Casnom pionirskom.

Verujem ja da ti verujes da ce to tako moci ali ce te realnost demantovati.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Citat
E u vezi sa tim - mnogo je smesna prica "kupicu pivo pre 22h ali cu da ga drzim u frizideru"      Da li iskreno verujes da ce to, cak i da je tako (a to svejedno krsi ovaj zakon), iko uopste ispitivati zasto i kako si ti izneo pivo iz radnje posle 22h?

A to da ce da zabrane da se na nekim mestima pije je cista glupost! Pa zabranjeno je mnogo toga u ovom gradu, a nesto ne vidim da se te zabrane sprovode u delo.  Smile

I opet cu citirati... "glavni razlog stanja u drustvu su zakoni".

Ali... ko to kupuje alkohol posle 22h  u prodavnicama?

Za mene je to neresiva misterija... Smile
Ja ponekad. Ali cak i da niko ne kupuje to opet nije opravdanje da neko moze da odredjuje kad ce ko sta da kupuje.

Ko kaze da ne moze?

P.S. A sto se tice ovog ispred moje zgrade, bice jos lakse, nemam problem da sidjem i izjavim u svojstvu svedoka da je prodao nekome posle 22h. Napisao sam odavno na nekoj temi slicne sadrzine da sam pre dobrih godinu dana rekao gazdi trafike da zna da cim krene zakon sa primenom da cu ja biti taj koji ce ga prijaviti ako ne prekine sa dosadasnjom praksom.  Smile

Svakako. Olosima treba stati na put. Ja to i svojim drugarima govorim. Cale tako jedared se tako izvikao na idiote s 4. sprata... ovi jok. Ovaj kaze sicicu vam dole pobicu vas sve... ovi ma sidji matori... cale sidje, posle 2 minuta prazno dole Smile sutradan mi kazu sto si picka, sto mu nisi reko da cemo da odemo... ja reko ma jebite se i treba da vas bije kad ste klosarcine Smile

A mislis li da nece neko drugi prijaviti prodavca? Zasto bi prodavac rizikovao posao? Au koliko si ti naivan...
« Poslednja izmena: 26. Dec 2010, 00:08:53 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
maloletnim licima treba zabraniti da piju lakohol na javnim mestima, ma kad je on kupljen, u dva popodne u tri uujtru donesen od baba Zorke...

А тај заккон већ постоји ако се не варам, или је у питању продаја алкохола малолетницима.... небитно, у суштини тако се решава тај проблем. Значи фрка је јер се постојећи закони не спроводе. Крај приче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.