Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana prodaje alkohola u beogradskim prodavnicama od 22 sata do 6 ujutru  (Pročitano 46452 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Stigla konjica... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25

Tvorza daje ogromno životno iskustvo s' ljudima. To je životna škola bukvalno.
može se desiti svakome, iznenada, neočekivano....jednostavno se desi.
Citat
Osim ako nisu povratnici-ti ljudi...
zavisi iz kojeg dela?
Citat
imaju šta da kažu i nimalo nisu za podcenjivanje-kako to neki ovde rade prema Upapu.
to su tabui, bugiji koje im inflatiraju u glavu mame,tete,strine....a već sutra, oni mogu postati deo neke zatvorske priče.
Citat
Sa druge strane ružno je zloupotrebiti nečiju iskrenost i otvaranje, to ne treba da podsećam one koji mu tvorza spočitavaju i drže moralne lekcije Wink
a ne,takvi u tvorza obično masiraju, kuvaju kafu, a neki od njih onog latentog pedera izvuku iz sebe, da postanu takve pederčine, da im zavide one normalne pederčine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30

ako pričamo o zemunu? od komunalnih ne možeš da živiš, preko dana su na poziciji tržni centar, rasteruju ulične prodavce, predveče su na keju slikaju automobile, auveče na keju gase muzike u lokalima uz asistenciju i policije i interventne.

ja i jos 16 kuca iz komsiluka zovemo policiju i komunalce svaki dan od 2007. godine, ppolicija dodje svaki 9-10 put, a komunalci nisu dosli od proslog leta, niko ne spava, nikome deca ne spavaju, klupe na kojima sede udaljene su 5 metara od prozora najblize stambene kuce, ostaje se do pet ujutru, lomi se i pije, svuda je srcha na decijem igralistu
a sest pitbulova i dva staforda od ujutru do uvece bez povodca i bez korpe pusteni su na decijem igralistu pa se nicija deca vise ne igraju napolju, plus su pobili sve komsijske macke u krugu od pola km

ako imas neke drugare u policiji posalji ih ovamo, mi smo predali peticiju u skupstinu grada, od toga je proslo godinu dana, niko nas nije kontaktrao.. itd.. vazi za sve ostale sa vezama u policiji, ako neko hoce da pomogne, 17 porodica ne moze da zivi od 10 tinejdzera, izvolite pomozite ako mozete i hocete, ako necete nemojte stajati na muku onima koji imaju taj problem  Smile
pazi ozbiljno, ja dok sam bio u tvorza, moji partneri angažuju neke steroidne oblike života da rade obezbedjenje u lokalu. nema ko nije pokušao da naoštri pišu na njima, ai oni su držali ove moje u laganoj turaži, tipa, ova ekipa je luda, ova puca, ova ona itd. ja izadjem dodjem u lokal i imam šta da vidim, krimnalci u pokušaju, šmrču sa stolova koku, ne kriju se, ono da se vidi, da imaju i za u nos, malo, malo neka grupa navijača ima svoje veče ....odsedim jedan vikend, snimim gde je problem, prvi radni dan zahvalim se steroidima i iskontaktiram prijatelje, koji sada rade u mom lokalu i pazi, od kada rade jedna čaša nije razbijena, pa čak i šankeri paze dok ih peru.
od komunalaca i ne možeš očekivati da reše taj problem, kako sa drekom, tako i sa psima, ali da kazne neku kevu koja prodaje sir ili cveće ili gaće na ulici za to nema boljih.
ako zaista želiš da ti preporučim prijatelje koji su kod mene u lokalu stvar sveli na super, spreman sam da ti pomognem. kad rade, a u pitanju je interventna, svrate u park i reše i kuce i seke i bate i opasne ....poske par intervencija, biće to parkić iz snova. a po opisu stanja mislim da se radi o naselju marija bursać? možda i naselje sava kovačević?

nije u pitanju uopste naselje, u pitanju je ulica sa prizemnim porodicnim kucama u blizini centra grada
ako je moguce da ti tvoji dobace do mene, mozemo da se dogovorimo na pp, hvala ti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25

ako pričamo o zemunu? od komunalnih ne možeš da živiš, preko dana su na poziciji tržni centar, rasteruju ulične prodavce, predveče su na keju slikaju automobile, auveče na keju gase muzike u lokalima uz asistenciju i policije i interventne.

ja i jos 16 kuca iz komsiluka zovemo policiju i komunalce svaki dan od 2007. godine, ppolicija dodje svaki 9-10 put, a komunalci nisu dosli od proslog leta, niko ne spava, nikome deca ne spavaju, klupe na kojima sede udaljene su 5 metara od prozora najblize stambene kuce, ostaje se do pet ujutru, lomi se i pije, svuda je srcha na decijem igralistu
a sest pitbulova i dva staforda od ujutru do uvece bez povodca i bez korpe pusteni su na decijem igralistu pa se nicija deca vise ne igraju napolju, plus su pobili sve komsijske macke u krugu od pola km

ako imas neke drugare u policiji posalji ih ovamo, mi smo predali peticiju u skupstinu grada, od toga je proslo godinu dana, niko nas nije kontaktrao.. itd.. vazi za sve ostale sa vezama u policiji, ako neko hoce da pomogne, 17 porodica ne moze da zivi od 10 tinejdzera, izvolite pomozite ako mozete i hocete, ako necete nemojte stajati na muku onima koji imaju taj problem  Smile
pazi ozbiljno, ja dok sam bio u tvorza, moji partneri angažuju neke steroidne oblike života da rade obezbedjenje u lokalu. nema ko nije pokušao da naoštri pišu na njima, ai oni su držali ove moje u laganoj turaži, tipa, ova ekipa je luda, ova puca, ova ona itd. ja izadjem dodjem u lokal i imam šta da vidim, krimnalci u pokušaju, šmrču sa stolova koku, ne kriju se, ono da se vidi, da imaju i za u nos, malo, malo neka grupa navijača ima svoje veče ....odsedim jedan vikend, snimim gde je problem, prvi radni dan zahvalim se steroidima i iskontaktiram prijatelje, koji sada rade u mom lokalu i pazi, od kada rade jedna čaša nije razbijena, pa čak i šankeri paze dok ih peru.
od komunalaca i ne možeš očekivati da reše taj problem, kako sa drekom, tako i sa psima, ali da kazne neku kevu koja prodaje sir ili cveće ili gaće na ulici za to nema boljih.
ako zaista želiš da ti preporučim prijatelje koji su kod mene u lokalu stvar sveli na super, spreman sam da ti pomognem. kad rade, a u pitanju je interventna, svrate u park i reše i kuce i seke i bate i opasne ....poske par intervencija, biće to parkić iz snova. a po opisu stanja mislim da se radi o naselju marija bursać? možda i naselje sava kovačević?

nije u pitanju uopste naselje, u pitanju je ulica sa prizemnim porodicnim kucama u blizini centra grada
ako je moguce da ti tvoji dobace do mene, mozemo da se dogovorimo na pp, hvala ti  Smile
mislim da je moguće, predji na pp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC One
@Tax, nema u tome nista ruzno kada se taj neko iz nevezuse umesa u pricu gde ga nema i pocne da se krsti i iscudjava. Svako hoce da gurne nos u tudja posla pa posle "pa zasto tako". Zato sto te niko nije pomenuo a nasao si se da prozivas jer si se osetio pozvanim i pametnim.

I naravno, idu oni argumenti... cesljanje, mama, sudovi i tetkice.  Smile

I onda ide "duhovit" deo sa vadjenje na vreme i istresanjem... da je bar progutan kad je trebalo bilo bi bar kalorija, ovako samo nesupesni poluproizvod.

I ovako mozemo u nedogled...  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 22:20:58 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC One
Lako je spamovati kad ti se gleda kroz prste.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Evo ti dinar... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC One
Imas ceo dinar?  Smile Mora da je bila mala nuzda u pitanju... sacekaj da dodje neko ko mora da obavi veliku, dobices vise.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2013, 07:27:53 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
frustracije, frustracije,ooooooo frustracije......šibate  me bičevima, dok vučem ovo moje teško breme! i tako to obično počne, razni su razlozi zbog čega se ljudi opijaju. ima tu svega i svačega, udaljenost od rodnog mesta, pismo majke da je bolesna šarulja, da se udala mileva, obećana tebi, a oteo je mile što radi u nemačkoj...otkazi, rate za kredit, izvršitelji, žena, deca, bleja.....itd. ljudi piju od kad je sveta i veka, razlog se uvek može naći. vremenska ograničenja ne pomažu, ona samo podstiču na neki novi vid kriminala....itd. nego šta raditi sa ovim urbanim puritancima, koji zbog svakog šuma u zgradi i ispred zgrade, dozivaju razne službe, od komunalne službe, preko murije, do armije? šta raditi sa njima, kojima smeta letnja sezona parenja bubamara,zbog koje su jako nervozni i laki na telefonske brojčanike.
šta raditi sa onim urbanim puritancima, koji uriniraju i kenjaju u kese i tim istim kesama sa tim fekalnim sadržajem, biraju iz mraka svojih stanova mete, a mete im može biti svako. ko će biti meta zavisi od noge na se ustalo predhodno jutro, od šefa na poslu, kontrolora u busu, preko buranije za ručak, do takve uobrazilje, da on, mislim na neku jedinku, na nikoga posebno, svako od nas ih ima u svom okruženju, dakle da on privredjuje, radi za za hiljade drugih....i tako dolazi do ovoga o čemu imamo prilike da čitamo na temi. kako neki urbani puritanci, doživljavaju svoje životne sredine u najmanju ruku, kao urbanu borbu, prsa u prsa, od vrata, do vrata...svaka ulica, u beogradu barem, ima jednog svog @Coolrunnera.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.