Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zabrana prodaje alkohola u beogradskim prodavnicama od 22 sata do 6 ujutru  (Pročitano 47624 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
HTC One
Rece moler.  Smile

Napravi nesto od zivota, ne leci frustracije po forumu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 
Kad smo proslog leta zvali miliciju i komunalnu inspekciju jer se nekoliko kretena poznate navijacke grupe napilo ispod nasih prozora niko nije mrdnuo prstom. Meni su u komunalnoj bez blama rekli da su imali 47 poziva. Milicija se napravila blesava i rekla kako nigde ne mogu da nadju te momke iako su obisli citav kraj. Ja lepo izadjem na prozor i gospodji iz komunalnog pustim uzivo prenos deranja. Cuti gospodja. Kaze na kraju prenosa da ce ponovo poslati komunalce.

Da mi se u tom momentu, posle 3 sata urlanja, vristanja, tuce, razbijanja flasa, posle 6 puta budjenja i placa moje dece, pisalo i kenjalo sve bi to dobili na glavu. I jos bi isla da pitam komsije kome se jos sere i pisa pa da ih opet ispolivam. I opet.

Stoka neotesana nista drugo i ne zasluzuje.

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Подржавам и разумем у потпуности.
Умало се нисам побио пар пута испред зграде кад се гамад пијана курчи и урла. Лик ме прозивао да изађем, ја кажем брате пијан си, комшије смо, труба је да се бијемо-померите се одатле да може да се спава а он стока опет "ај изађи напоље". Ја кажем није проблем ја ћу да изађем а шта ћемо после мајкети? Да се јуримо овде по крају? Дај брате, склоните се одатле(обраћам се нормалнијима ту) и један ми рече као ај брате смири се ти, ја ћу мог друга и све ок. Ја кажем нема проблема али молим вас немојте да се задржавате даље...

Отишли су после 15-ак минута.

Исто тако сам имао једну закачку, ликови са пар "риба"(неке дроље пијане) блеје нам испред зграде а ја се враћао из града и већ пиздим како сам их видео..Једно 10 пута сам им рекао да ту нема скупљања на шта сам добио одговор "Е баш ћемо да останемо сад" а ја сваки пут -Нема овде скупљања, људи спавају.." и све тако, до изнемоглости. Лик ми прилази, ја кажем, шта сад, хоћеш да се бијемо ко стока овде? "Па брате кад не умеш лепо да замолиш"..-Да вас молим да се померите одавде..? Брате, овде нема скупљања, овде се спава.... И све тако.
Отишли су после десет минута и више нису долазили.

Да живим у солитеру летела би јаја доле, то сигурно. Можда бих се и испишао али не верујем јер би ме гризла савест а јаја би била добра прича и то она убуђавела, ставиш их на терасу на +30 неколико дана и да видиш како је лепо кад пукне о неког...

За све вас који се куробецате овде и браните дивљаке који  уместо да оду негде где ником неће сметати-блеје и арлаучу испред прозора људи: Ви немате појма шта причате и немате поштовања!
  Кад се тако скупите све вас треба гађати киселином одозго па идите мами се дерњајте испод прозора.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
panduri ne dolaze, komunalci takodje, interventnu jedinicu nisam videla od 2005. godine

borba sa pijanim olosem mora da se svede na obracun, ma koliko to ne zeleo

i onda citate u novinama ishode tih obracuna.. ali ne treba odustajati, jer to znaci da nasilje pobedjuje i da ti olos upravlja zivotom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Nisam kriv sto su ti zatvorske aktivnosti uticale na odumirane mozdanih celija...
o dragi, na levo zalizani dečače. nisi ni svestan kako se u zatvoruntaj proces usporava, čak naprotiv.
ne možeš ti biti meni kriv ni za šta na ovome svetu, ni meni, ni bilo kome. u celoj priči kriv je neko drugi, neko ko nije na vreme izvadio i prosuo seme na tepih.

Citat
a to sto pricas o zatvoru kao necemu za ponos i nekom klubu za prave muskarce...
nigde o zatvoru nisam pisao na takav način, već sam pisao da sam bio, podelio neka iskustva sa vama, drugo više ništa. da li je za prave muškarce ili ne, znaš samo ako udješ kao muškarac, unutra budeš muškarac i iz zatvora izadješ kao muškarac.
Citat
los pokusaj da samog sebe opravdas i nekako nadjes bar truncicu neceg svetlog u tom zalosnom iskustvu koje si doziveo.
zašta da se pravdam? i o kakvom pokušaju pišeš?ili bolje, kome da se pravdam? da li je iskustvo žalosno? pa nije prijatno, ali daleko je od žalosnog.
Citat
Svi puni iskustava i dozivljaja... sve mozgovi i genijalci... ne bih menjao par svojih carapa ne za vasa iskustva vec za vase zivote uopste.
što se iskustva tiče ne faljiva, doživljaja tek, a kad smo kod mozgova i genijalaca, tu bi se tek iznenadio.na primer, evo ja sam jedan od tih genijalaca, za šta postoji i dokaz. 2011 na republičkom nivou takmičenja svih zatvora u srbiji u likovnoj umetnosti, na kojem se takmičilo pored deset akademskih umetnika (ljudi sa slobode ) još par stotina zatvorenika iz svih zatvora u srbiji, moja malenkost i još jedan kolega, koji mi je pomagao u izradi likovne tehnike mozaik, smo osvojili treće mesto. pisalo u svim novinama, objavljena imena, fotografije dela, prvo mesto je uzeo jedan zatvorenik iz ćuprije, mislim, drugo je bio akademski umetnik i treći mi, 2011 sombor. taj rad je sada vlasništvo ministarstva pravde. pored toga, osnivač sam likovne sekcije u zatvoru. možda nisi znao, nisi, da je pesma tošeta proeskog "soba s pogledom na tugu" napisana u niškom zatvoru, napisao je zatvorenik osudjen zbog ubistva, čoveka sa kojim ga je prevarila devojka. preslušaj pesmu. mnoge tetovaže, koje se šetaju po listovima, ramenima, plećima osmislili su zatvorenici, potraži poeziju koja je pisana u zatvorima, a koju je skupljalo nekoliko vaspitača iz različitih zatvora...o idejama za filmove da i ne pišem....itd. lepi, fini dečko, očešljani ulevo, samo u tvojoj glavi živi bugi, stvaran godinama od strane mame, tetke, ujne....plašile su te smišljeno, kako bi uvek bio lepi, fini ulevo začešljani dečko.
Citat
Odoh ja, valja sutra nesto i raditi za vase guzice.  Smile
obračunaj molim te, koliki deo ide na mene, da ti to u kešu vraćam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Nokia 
Brane olos oni koji isto to ili slicno rade, i pri tome ih boli kurac da li je neko bolestan ili je samo vreme spavanja. Jer ko smo mi da uznemiravamo njihove pijane orgije? Kako nas samo nije sramota....

Sve ih treba polivati, i treba se sa njima obracunati. Govna po govnima.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
panduri ne dolaze, komunalci takodje, interventnu jedinicu nisam videla od 2005. godine
ako pričamo o zemunu? od komunalnih ne možeš da živiš, preko dana su na poziciji tržni centar, rasteruju ulične prodavce, predveče su na keju slikaju automobile, auveče na keju gase muzike u lokalima uz asistenciju i policije i interventne.
Citat
borba sa pijanim olosem mora da se svede na obracun, ma koliko to ne zeleo
sidješ sa palicom, izguraš ih vrhom do poželjnog mesta, ko se buni koristiš palicu u punom smislu njenog postojanja i dok si rekao A obračunao si se. to sa pišanjem u kaesu, mi je nekako pičkasto i nehigijenski?
Citat
i onda citate u novinama ishode tih obracuna.. ali ne treba odustajati, jer to znaci da nasilje pobedjuje i da ti olos upravlja zivotom
ja sam vlasnik jednog lokala, na vratima mi radi murija, pre murije radili krimi-džimi redari i bilo malo,malo neki problem.od kada sam zaposlio muriju,nema više problema,nema pijanih neobuzdanih bahatih gostiju, mafijaša, opakih tihih ubica....svi dobri, piju, vesele se....a oni loši i zli idu u neke druge lokale.
za sve ima leka, samo je potrena prava dijagnoza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung SGH-E590
Bice da je govna po govnima od govana, jer ocigledno niste vi nista manja govna od ovih dole. Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2013, 12:29:33 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Browser
Safari 8536.25
Brane olos oni koji isto to ili slicno rade, i pri tome ih boli kurac da li je neko bolestan ili je samo vreme spavanja. Jer ko smo mi da uznemiravamo njihove pijane orgije? Kako nas samo nije sramota....

tipično ponašanje za sve one koji iz sela pohrle u grad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.