Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 07:04:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaboravite je  (Pročitano 11065 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pojasni mi majke ti..Nije mi bash sve jedno...Mislim,ne mogu vishe da budem povredjen ali ne mogu vishe ni da se zaljubim nti da volim niti da uzivam previshe,veishe je nekako zivotinjski i ispunjavanje osnovnih potreba nego veze.Mislim,san svakog pubertetlije,ali malo sam oguglao na emocije...

A lepo si postovao do sad! Gde nestade taj optimizam?  Smile

Sta sad da radimo, kao sve ce biti u redu, sve ce biti u redu ali postoji mogucnost da se vise nikad ne zaljubimo i da oguglamo na emocije kao i ti!!!!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1787
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
@Dr. Chainsaw

Znam o cemu pricas, ali kad pogledam sta dobijam, a sta gubim, drago mi je sto sam i ja postao takav, Jeste da vise nema onog speeda i uzbudjenja ali nema ni bola ni razocarenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
a sta raditi s nekim, kome se mnoooogo svidjas, ali nesto postoji sto ga odvaja od tebe, tako da ne moze s tobom, a ne moze bez tebe, i tako godinu i po dana?

jos te povredi nekim svojim postupkom, zna da si ljuta, pa ne moze da izdrzi, zove te stalno, dok mu ne opsrostis, sve bi uradio za tebe, pa opet do sledece situacije.

da li je to u pitanju njihova nezrelost, razmazenost, sebicnost, ili?

da li biti strpljiv dok ta osoba emotivno ne sazrije ili potisnuti svu ljubav prema njemu i traziti nesto drugo (a onda se celog zivota pitati sto nisam pokusala)?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
@ krokivoje

drago mi je da me je neko razumeo,ali nekad je bolje platit skuplju cenu,jer ti je secanje duze i lepshe,osecash se ispunjenije,ali i ako si u bedaku opet si srecan shto si neshto imao...

A ovako,si zadovoljan,siguran u sebe,zadovoljen,svoje si glave(ocu reci hladne glave),nisi ubedachen,sve ti je skroz cool,i najbolje ti je na svetu,ali se opet tu i tamo osecahs prazno///

@mirjanammm

u pitanju je i nezrelost,i sebichluk i razmazenost...Mada je najvishe ne zrelost,ja sam nekada radio isto shto i taj tvoj chovek,trebalo mi je da me ta devojka skroz otkachi i emocijonalno urnishe da bih shvatio kolika sam budala i samozivi kreten bio,iako sam je voleo do neba...Ako miu dash vremena nece nikad shvatiti,samo treba da presechesh i da ga osvsetish,kao da ga nauchish lekciju...A veruj mi,vratice se on...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Who the fuck is Bugs Bunny?!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 4047
Zastava Beograd, trenutno...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
U toku dana - sve je ok, kuliram, mislim na nesto drugo, prodjem pored nje i kazem samo "cao", i kazem sebi: Ma pustio sam je, ok. Ali svako vece, kad legnem, tu je ono: A da je cimnem ili posaljem poruku samo jos veceras....
IP sačuvana
social share
"Бог вас клео, погани изроди, што ће турска вјера међу вама?"

Remember, if you shake it more than twice, you're playin' with it!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
U toku dana - sve je ok, kuliram, mislim na nesto drugo, prodjem pored nje i kazem samo "cao", i kazem sebi: Ma pustio sam je, ok. Ali svako vece, kad legnem, tu je ono: A da je cimnem ili posaljem poruku samo jos veceras....

Da upravo to "El fuego"...
Mozda ovo nije pitanje za ovu temu ali... Smile
Ima vec neko vreme da sam raskinuo sa devojkom i ne prodje ni dan a da ne pozelim da je pozovem, jedva se suzdrzavam...dosta puta je sanjam a o tome koliko mislim na nju i da ne govorim.
Razlog raskida je totalno glup, niti sam ja kriv niti ona, ali eto ona je odlucila da dodje do njega i totalno sam u bedaku. Mozda ona misli da sam ja kriv...i pretpostavljam da je mozda razocarana, pa sam zato i odlucio da pitam nekog ovde na forumu. Dakle, moje pitanje je: Da li da je zovem (posto to niko od nas dvoje nije urado od raskida) ili da pokusam nekako da je zaboravim ili da sacekam jos neko vreme mozda shvati da nije bilo razloga i povoda za raskid pa ona mene nazove (sto cisto sumnjam da ce uraditi)??! Na prvi pogled pitanje je glupo ali ona mi mnogo znaci i ne bih zeleo da, mozda, dodje do jos goreg odnos izmedju nas ili do neke "mrznje"...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
Pozovi je,nemash shta da izgubish,u suprotnom cesh se stalno kajati shto nisi barem neshto pokushao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Aham pokusaj ali ako ti par puta stavi do znanja da ne moze onda  Smile jbg desava se.

Ja sam "zaboravio" krivo mi je sto sam dopustio da mi se zgadi kao da nikad nista nisam osecao prema njoj, nekad mi je bude zao isto kao i tebi brate el fuego, ma nije vredna ni ta 3 dinara za poruku, pokusaj jos jednom ali nista kako si, kako ti je bilo u skoli na poslu itd...
Pitaj jel moze ponovo ako ne moze, okreni se bice ti tesko ali nikad ne dozvoli da ti upravlja sa zivotom.
Jer sve su one vestice  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5

@mirjanammm

u pitanju je i nezrelost,i sebichluk i razmazenost...Mada je najvishe ne zrelost,ja sam nekada radio isto shto i taj tvoj chovek,trebalo mi je da me ta devojka skroz otkachi i emocijonalno urnishe da bih shvatio kolika sam budala i samozivi kreten bio,iako sam je voleo do neba...Ako miu dash vremena nece nikad shvatiti,samo treba da presechesh i da ga osvsetish,kao da ga nauchish lekciju...A veruj mi,vratice se on...
Citat

on je znao da istrosi bateriju na mom mobilnom koliko me zvao, a necu da se javim, trpeti moje izlive besa, trpeti i cutati za sve ono sto kazem o njemu (dakle najgore), po mesec dana se necujemo pa on prvi nazove, nalaziti razloge da mu ja nesto ucinim samo da prica samnom, potrosi svojih 1000 dinara kredita na mob za sat vremena, samo da bih ja pricala sa svojom najboljom drugaricom, ....
... i opet po starom ...
i dokad?
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG Google Nexus 5
imam ja jednog druga, koji je bio 4 god zaljubljen u drugaricu iz razreda, ona ga je samo iskoristavala, svi smo to primecivali, a on nista. onda je krenuo na fax i smuvao se s devojkom s drugog fakulteta i verovatno su jos zajedno, on se preselio u mesto blizu bg, a ona zivi u bg.

i ona ga prevari s nekim, on joj oprosti, da bi je posle nekog vremena nas zajednicki drug video po citaonicama i menzama s drugim tipovima i to bez skrivanja, a ovaj nista nezna. cak je jednom i rekao kako joj veruje i da nema nikakve veze to sto ne zive u istom gradu.

taj drug je jako dobar i mnogo mi ga je zao, ali kako mu reci kad nece verovati.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jun 2025, 07:04:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.