Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:52:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaboravite je  (Pročitano 11131 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
to je kodf nje bila chista sujeta,ali u sushtini samo sujeta i jebe veze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia the best
@ glviki

pazi ovako,jesi ti u pravu donekle se slazem sa tobom,ali i tebi se sigurno desilo da danas osecash jedno a sutra drugo,jel tako?Tako i nashim partnerima danas se ne svidjamo vishe a sutra nas ponovo zele,a kadkad to je i iskreno,zashto onda ne pruziti drugu shansu?

U pravu si   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
drago mi je da smo se slozili na tu temu,
@ glviki

pazi ovako,jesi ti u pravu donekle se slazem sa tobom,ali i tebi se sigurno desilo da danas osecash jedno a sutra drugo,jel tako?Tako i nashim partnerima danas se ne svidjamo vishe a sutra nas ponovo zele,a kadkad to je i iskreno,zashto onda ne pruziti drugu shansu?

U pravu si   Smile   Smile

to se zove pravi protivnik u raspravi,svaka chast  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Cognito, ergo sum!

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A kako zaboraviti i izbaciti iz glave , nekoga koga bas volis, ali uprkos tome on ne zeli da bude sa tobom i konstantno te kulira. Ja sam probala sve...ni daljina, ni razdvojenost od njega, nista ne pomaze. Izbrisala sam sve njegove slike, broj telefona...sve, ali dzaba.  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Sine dolore non vivitur in amore...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia the best
ne znam odgovor na to pitanje...to ja jako komplikovano za mene...e ovako...mozda da nadjes nekog ko ce ti skrenuti paznju,radi nesto po celi dan da se dobro zamoris pa lepo zaspis  Smile odluci sama sa sobom da li vredi gubiti dane misleci na nekog ko to nije zasluzio.zivot je jedan.ti ces uvek naci nekog ko ce te voleti vise.shvati da od tog nema nista i da ce stalno u tebi ziveti secanje na njega.bio je deo tvog zivota barem na kratko.neka ti to bude dovoljno,jer ne mozemo nikog zadrzati vecno.il da ga kidnapujemo?  Smile

@ jelena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Cognito, ergo sum!

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 @glviki   Smile  Smile  Smile
ja bi ipak ovoga da kidnapujem. U pravu si, jedan je zivot, ajde da ga prozivimo najbolje sto umemo. Nema razloga za brigu, glavu gore, rekla sam sama sebi, dosta tugovanja i patetike. Mozda sam danas ovako optimisticna jer sam se sinoc celu noc dopisivala sa ovim mojim lol  Smile
Jao, jao, eh ta ljubav...bas je prokleta. Ma zasto ga/je  uopste zaboravljati, samo se treba opustiti, zivot nosi sam po sebi toliko drugih problema, da prosto, nema se vremena za gubljenje.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia the best
sjajno  Smile...a da znas pecnuce te s vremena na vreme opet...i tako u krug bez kraja...malo mog iskustva  Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Cognito, ergo sum!

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo pecka me....joooooj!!!
Nisam ga videla ceo dan, umesto da pomaze, jos vise boli....  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
A kako verovati "sutra" nekom drugom kada vam kaze da vas voli najvise na svetu i da ne moze da zamisli zivot s nekim drugim, kao sto vam je i on govorio pa posle deset dana dosao i rekao da su se osecanja promenila? ?????????? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Cognito, ergo sum!

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 82
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni se cini da tu iskrenih osecanja nije ni bilo. Mozda sam jos mlada da savetujem, ali ipak, ako se razocaras u jednog, ne generalizuj stavri, ne mora da znaci da ce i sledeci biti takav. A ti sto govore "volim te, ne mogu bez tebe, ti si meni sve itd" najcesce nisu uopste iskreni, bar iz mog nekog iskustva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 14:52:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.