Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:58:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zaboravite je  (Pročitano 11206 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia the best
apsolutno tacno...muskarci ne znaju da zenu mogu svojim lazima prevariti samo ako zena to dozvoli.desava se da devojka zna i oseca da je prevarena ili izlagana a nalazi brojne izgovore da to nije istina,nekako ubedjuje sebe.valjda zbog zaljubljenosti.treba biti realan,i to iznad proseka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

all you need is my uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3008
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k700i
za to je potrebno neko chishchenje generalno ....
IP sačuvana
social share
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
Jeste li chitali Milana Rakica i Iskrenu pesmu,tu sve lepo pishe...

Mushkarci uglavnom govore takve stvari kad ne znaju shta ce sami sa sobom i poneshto istripuja,ali slazem sa da iskrenih osecana nije bilo ako se odjenom promene...

Mozda je i bilo,ali nije na vrebe objavljeno da su ta osecanje pochela da jenjavaju...

Ako bi da ga zaboravish,samo se posveti sebi,radi na svojim manama koje su vam kochile vezu,iskoristi svaki trenutak da neshto radish,jer chim odmarash,ta ce ti se osoba stvoriti u glavi,GARANTOVANO!!!!

Zivi svoj zivot,zezaj se i budi sebichna u ljubavi dok se ponovo ne sastavish,i podizi svoje samopouzdanje na ovaj ili onaj nachin...

Srecno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Emotivno vezanje treba raditi s osobom koja u svom ponasanju pokazuje i najmanje znake onoga sto vam smeta.
Zaboraviti da vuk dlaku menja, ali cud nikad.Bila bi fatalna greska.
Stoga prije emotvnog vezanja trebali bi i te kako upoznati osobu koju vec duze vremena smatrate svojom "boljom polovinom.

Tako da nebi doslo do Zaboraviti je

Vazno pored toga je isto ako ste se bas odlucili korak zaborava, pazite da neupadnete u drugi iz kojeg proizlazi stanje:Ocaj,Depresija, i osjecaj usamljenosti
Pa bi onda naveo
Ne posmatrajte sebe kao samu vec kao slobodnu.
Pomislite kako su vam sve mogucnosti otvorene i kako ste u mogucnosti da dozvolite da budete sa bilo kim
Drzite na umu da ste odlucna i jaka osoba, a ne slaba.....itd
Vjerujte u sebe i nekada ce doci novi pocetak
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1032
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
A kako zaboraviti i izbaciti iz glave , nekoga koga bas volis, ali uprkos tome on ne zeli da bude sa tobom i konstantno te kulira. Ja sam probala sve...ni daljina, ni razdvojenost od njega, nista ne pomaze. Izbrisala sam sve njegove slike, broj telefona...sve, ali dzaba. Smile Smile Smile
Pozdrav
Sto se vise budes mislila na bivseg, to ces manje moci da organizujes nov zivot za sebe.
Totalna greska je opterecivati se mislima iz proslosti. Nateraj sebe da mentalno budes negde drugde.

U ovakvim situacijama imamo obicaj  pamtimo dobra vremena i potiskujemo lose stvari koje su nam se desile u vezi. Rezultat je zelimo osobu koju ne mozemo imati. Greska!!!  usredsredoci se na mogucnost da sretnes osobu cije su vrednosti slicna tvojim, koja ce te cjeniti i staviti te na prvo mjesto u svom zivotu.
Tipcno je isto: Da sam bogdo to i to uradila. To uopste, nije bitno sta je prouzrokovalo raskid . Bitno je to da vas dvoje kao par niste mogli da rijesite  problem koji je doveo do raskida. Smile
IP sačuvana
social share
"Uspjeh nije slučajan"
"Uspjeh je stanje uma.
Ako želite uspjeti, sami sebe
počnite smatrati uspješnim"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
Ma to prodje samo od sebe,sve to vec nekako prodje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
Samsung e330
Ma koliko bilo tesko, bolno i dugotrajno, jednog dana se probudis i shvatis da ne samo da si spreman da ides dalje, vec si i nacinio prve korake a da nisi ni bio svestan.I to daje snagu da svaki dan zapocnes sve hrabrije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
To ti dodje kao vakcina...
Bukvalno...

Samo shto te pored bedachenja vakcinishu i od ljubavi,ja imam poteshkoca sa vezivanjem i emocijama sada,malo be previshe boli uvo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
To ti mislis da si pelcovan protiv ljubavi, ali taj virus mutira vise od gripa. Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
Nokia 6630
Pojasni mi majke ti..Nije mi bash sve jedno...Mislim,ne mogu vishe da budem povredjen ali ne mogu vishe ni da se zaljubim nti da volim niti da uzivam previshe,veishe je nekako zivotinjski i ispunjavanje osnovnih potreba nego veze.Mislim,san svakog pubertetlije,ali malo sam oguglao na emocije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:58:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.687 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.