Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Забављати се са 'Тонијем Сопраном'?  (Pročitano 12114 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
A, sta roditelji rade to citavo vreme?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia N97
peku rakiju ... Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pa sta ce da rade?  Smile

Ako hoces da ti dete izadje na ulicu i da se igra sa ostalom decom ne mozes previse da utices na to sta ce ona da rade Wink
Jedini nacin je da vodis dete po Zlatiboru da ga non stop vodis sa sobom kod nekih ljudi iz drugih krajeva gde ce se druziti sa nekom drugom decom Wink Ali opet ne mozes da kontrolises sta se radi u skoli Wink

Koliko god ti bio dobar roditelj ipak ce tvoju decu vaspitavati druga deca Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Citat
Pa sta ce da rade? 

Da obaveste roditelje malih huligana, policiju, socijalnu sluzbu, a ako ni to ne uspe... da im lupe cusku...

Citat
Ako hoces da ti dete izadje na ulicu i da se igra sa ostalom decom ne mozes previse da utices na to sta ce ona da rade

Pa, mogu ponekad da bace pogled kroz prozor... majku mu...
Ili da se presele... i... da... nemoj mi reci... da ne mogu da se sele...
Znam neke primere kada su roditelji bili odgovorni i sklonili svoje dete...

Citat
Ali opet ne mozes da kontrolises sta se radi u skoli

Cemu sluze roditeljski sastanci, otvorena vrata?

Citat
Koliko god ti bio dobar roditelj ipak ce tvoju decu vaspitavati druga deca

Mmmm.. ne..
Bar nije tako u velikim gradovima... a i onih 11 godina u malom gradu me je naucilo da nije tako...
Roditelji su jako dobro znali sta se desava medju decom...
Mozda zbog toga sto je to neka drugacija sredina...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Uopste nije tako kako ti pricas Wink

Citat
Da obaveste roditelje malih huligana, policiju, socijalnu sluzbu, a ako ni to ne uspe... da im lupe cusku...
Dete ce vrlo tesko reci da je dobilo batine cak sta vise pokusace da sakrije... a u vecini slucajeva tu nisu fizicke povrede nego psihicke posto tebe neko udari a ti znas da si bespomocan .... Cak i ako provale roditelji ili se dete pozali onda situacija postaje jos gora sva deca ga proglase za drukaru pa onda i matori likovi pocnu da ga maltretiraju(ne mora fizicki, psihicki nacin maltretiranja je dosta gori)
Citat
Pa, mogu ponekad da bace pogled kroz prozor... majku mu...
Ili da se presele... i... da... nemoj mi reci... da ne mogu da se sele...
Znam neke primere kada su roditelji bili odgovorni i sklonili svoje dete...
Bace pogled kroz prozor i vide decu kako se igraju Wink nisu deca toliko glupa da to rade na vidnom mestu ! Za selidbu nemaju para odnosno jedva skrpe kraj sa krajem, kucu svoju ne mogu da prodaju zato sto je u vecini slucajeva u toku neka sudska parnica ili slicno Wink Selidba definitivno nije resenje osim u slucajevima da taj neko ima dosta para pa mu se moze Wink

Citat
Cemu sluze roditeljski sastanci, otvorena vrata?
osvrni se oko sebe molim te Wink opet kazem deca nisu glupa!!!!! Nastavnici obicno uzmu jednog na zub a taj u velikoj vecini slucajeva nije ni pola onoga sto oni pricaju ....

Citat
Mmmm.. ne..
Bar nije tako u velikim gradovima... a i onih 11 godina u malom gradu me je naucilo da nije tako...
Roditelji su jako dobro znali sta se desava medju decom...
Mozda zbog toga sto je to neka drugacija sredina...
jos gore je u velikim gradovima Wink samo ne znam sta podrazumevas pod veliki grad Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Citat
Uopste nije tako kako ti pricas

U tvojoj okolini...
Molim te, nemoj ponovo da tvrdis da znas kako to funkcionise u svim delovima Srbije...

Citat
Dete ce vrlo tesko reci da je dobilo batine cak sta vise pokusace da sakrije... a u vecini slucajeva tu nisu fizicke povrede nego psihicke posto tebe neko udari a ti znas da si bespomocan .... Cak i ako provale roditelji ili se dete pozali onda situacija postaje jos gora sva deca ga proglase za drukaru pa onda i matori likovi pocnu da ga maltretiraju(ne mora fizicki, psihicki nacin maltretiranja je dosta gori)

To vec zavisi od vaspitanja i okoline...

Citat
Bace pogled kroz prozor i vide decu kako se igraju  nisu deca toliko glupa da to rade na vidnom mestu ! Za selidbu nemaju para odnosno jedva skrpe kraj sa krajem, kucu svoju ne mogu da prodaju zato sto je u vecini slucajeva u toku neka sudska parnica ili slicno  Selidba definitivno nije resenje osim u slucajevima da taj neko ima dosta para pa mu se moze

Onda treba da porade na odgovornosti...
Moji roditelji su uvek znali gde sam i sta radim, jer nisu oni jedini koji su vodili racuna o nama...
Takodje, znam kako je to kada klinac ima strogog oca, tako da nema boga da bilo sta sakrije...
I vidjala sam kako se resavaju problemi te vrste....

Citat
osvrni se oko sebe molim te

Osvrcem se... i?
Vidim da se roditelji ne interesuju za svoju decu...
Nije svaka okolina kao tvoja... jednostavno nije...

Citat
Nastavnici obicno uzmu jednog na zub a taj u velikoj vecini slucajeva nije ni pola onoga sto oni pricaju ....

Netacno. Doduse, ja sam isla u skole koje se u Beogradu smatraju elitnim - "Drinku Pavlovic" i "Prvu ekonomsku skolu"... elitnim jer se nalaze u centru i potreban je odlican uspeh da se upadne u njih...
S druge strane, ne krivim ih... kakvi su klinci danas trebalo bi organizovati klecanje na kukuruzima jednom dnevno...

Citat
jos gore je u velikim gradovima  Wink samo ne znam sta podrazumevas pod veliki gra
To ne mozes da tvrdis...
Za pocetak, deca u velikim gradovima se retko igraju napolju... mozda u naseljima tipa Banjica, Miljakovac i Nbg, ali i to je sve vise retkost..
Veliki grad = Beograd...tacnije... strogi centar..  tamo gde svi zele da dodju... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ajmo malo da obnovimo gradivo Smile

Nas razgovor je poceo tako sto sam ja rekao:
Citat
Ali npr u mom kraju je bilo ili ces ti da lupas cuske ili ce tebi da lupaju cuske nije bilo sredine
!!

Sto bi znacilo da mi pricamo o tome kako je u MOM kraju odnosno kako je u krajevima koji se smatraju opasnim !

Onda sam ti ja povrh svega objasnio kako sve to funkcionise i da nije bas tako kao sto ti kazes i da roditelji ne mogu tu previse da uticu !

E onda sledi tvoje menjanje teza po obicaju da se to ne moze primeniti na sve delove Srbije i da to u tvom kraju nije tako, a mi smo vodili diskusiju o MOM kraju !

I da na kraju ti si zensko koje je imalo sve uslove za dobar zivot i koje je ucilo u svim najelitnijim skolama, koje je imalo svu ljubav od roditelja, koju su pazili kao malo vode na dlanu, koju nikad nisu ispustali iz vida, koje misli da ako se ona doselila u Beograd da to svi zele pa ne vidim cemu dalja diskusija sa tobom na ovu temu kad ocigledno ne znas o cemu se ovde prica Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Linux
Browser
Mozilla
Fahr lepo si to rekao Wink Ali npr u mom kraju je bilo ili ces ti da lupas cuske ili ce tebi da lupaju cuske nije bilo sredine Wink  Smile
Ma sta u tvom kraju ...  Smile Kod tebe u Valjevu se krimosi jos uvek bodu vilama i seku ruke na panjevima. Cak nemte ni moderne mangupe.  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Citat
I da na kraju ti si zensko koje je imalo sve uslove za dobar zivot i koje je ucilo u svim najelitnijim skolama, koje je imalo svu ljubav od roditelja, koju su pazili kao malo vode na dlanu, koju nikad nisu ispustali iz vida, koje misli da ako se ona doselila u Beograd da to svi zele pa ne vidim cemu dalja diskusija sa tobom na ovu temu kad ocigledno ne znas o cemu se ovde prica

Pretpostavka je majka svih zajeba...  Smile
Vazda bilo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest
Ovde ima offa kolko otjesh...gushite temu.
Slazem se vazdaN sa Orfom. Smile
Ne kontam shta Anea hotje da kashe a da se to (opet) ne svede na puko banalizovanje konverzacije koja je def. za PP?!Valjda sam glup..bitje da je to.A to nije sluchaj samo na ovoj temi...
Kako se gomilaju strane sve se vshe razvodi problematika na neke trivijane (za temu) interne netrpeljivosti(mozda prejaka rech)... Smile
« Poslednja izmena: 09. Nov 2008, 19:39:20 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.