Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Забављати се са 'Тонијем Сопраном'?  (Pročitano 12096 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citajuci prepisku izmedju anee i orfa, rekla bih da je istina negdje izmedju.
Ne mislim da djecu vaspitavaju druga djeca; ona itekako pomazu da se licnost oblikuje ( kao i svaka socijalna sredina ), ali da ce neko dijete bataliti ono sto je ucilo u kuci i prihvatiti neku ulicnu politiku koja ce ga voditi kroz zivot .. jedino u slucaju da nije nikad ni vaspitano kako treba.

A to sto nije lako vaspitati dijete, je i poenta cijele price.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
LG 4X HD
Kriminal je zanimanje kao i svaki drugo i nosi neke profesionalne deformacije kao i svaki drugi posao,kriminalci su ljudi razlichitog karaktera i profila,ne moze se reci za sve da su ovakvi ili onakvi,da poshtuju ili ne poshtuju zene ili bilo kakva druga generalizacija u tom smislu.
Na srecu,doshlo je vreme da se moze i na legalan nachin zaraditi za normalan zivot,a devedeset trece ako si imao 16-17 godina i cale ti imao platu 5 maraka imao si izbor da nemash nishta od onoga shto ti je potrebno i nishta od onoga shto si zeleo.Neki su prihvatili to da nemaju nishta a neki su izabrali da dodju do toga po bilo koju cenu pa i okretanjem kriminalu.Neki su ostali u tom svetu a neki su iz njega izashli.Mora se uzetii u obzir da u to poremeceno vreme biti kriminalac nije bilo neshto na shta se gledalo sa preteranom osudom pa chak ni od strane roditelja chije se cerke zabavljaju sa takvim momcima.
Chudno je to vreme bilo,ko nije tada ziveo ne moze to da skapira.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Fahr lepo si to rekao Wink Ali npr u mom kraju je bilo ili ces ti da lupas cuske ili ce tebi da lupaju cuske nije bilo sredine Wink Smile
Ma sta u tvom kraju ... Smile Kod tebe u Valjevu se krimosi jos uvek bodu vilama i seku ruke na panjevima. Cak nemte ni moderne mangupe. Smile Smile

ti mali u kucicu  Smile  Smile
da nema valjeva i uzica ,koji bi kajmak i prsut jeo ?
da te nisam cula vise da omalovazavas , jel jasno !  
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Citat
Ne kontam shta Anea hotje da kashe a da se to (opet) ne svede na puko banalizovanje konverzacije koja je def. za PP?!Valjda sam glup..bitje da je to.A to nije sluchaj samo na ovoj temi...

Da pravite buku oko nicega i da roditelji ne vode racuna o svojoj deci, te da neko moze da ako je neko imao lose uzore u zivotu, ne moraju svi da imaju...
Izvinjavam se sto u prethodnoj recenici nema bombasticnih i kvazi-elitistickih izraza, ali mene su ucili da mi je maternji jezik srpski, odnosno srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski (u zavisnosti koji je razred O.S. bio u pitanju)
« Poslednja izmena: 09. Nov 2008, 20:01:31 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Ja sam odrasla u centru Beograda, deca mi žive u Beogradu, otac mi je rođen u Beogradu a majka živela od 6. godine. Nije istina da nekog možeš sačuvati tako što ćeš da ga lepo vaspitaš i staviš pod stakleno zvono. Svako dete mora biti osposobljeno da samo brine o sebi, da stekne poštovanje svojih vršnjaka ali i da stavi crtu na to šta je prihvatljivo a šta ne. Roditelji tu mogu samo do neke granice da  utiču jer štreber postaje automatski magnet za nasilnike ili osuđenik na samoizolaciju.

Svaki deo Beograda ima svoja društva, svoje gangove, svoje krimose sitnijeg i krupnijeg profila. Jedno pored druge su unučad legendarnih profesora BU, ljudi po kojima se zovu ulice u centru grada i deca najtužnijih nevoljnika iz kolektivnih smeštaja u Krnjači. Tek u uzrastu od 14-15 godina društva prestaju da budu teritorijalna i počinje druženje sa ljudima sličnih interesovanja.

I da se vratimo devojkama koje se vezuju za opasne tipove. Opasni tipovi postoje, opasni su za druge ali i za sebe, neke devojke se vežu za njih jer vole taj galantan i opasan život, isto kao što su i ti momci skloni opasnom životu. Mnoge devojke se jednom u životu opeku sa takvim tipom i posle nekoliko godina miruju da bi se upustile u ozbiljnu vezu ali sa potpuno drugačijim tipovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Svako vreme ima svoje breme...
Odavno je poznato da se u Srbiji pametni i sposobni oznacavaju streberima... nesposobnim... manje vrednim...
To rade oni koji su daleko ispod njih... plebs...
Ako neko zeli vecno da bude plebs... ja nemam nista protiv... ali onda neka ne namece svoje agresivne metode onima koji to nece da budu Wink
Uostalom... to sto sam spomenula centar, ne znaci da su svi iz centra nobles...
Neki zive u stanovima od 150kvm, neki u suterenima... jbg... sve je to centar...
« Poslednja izmena: 09. Nov 2008, 20:33:43 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
cesto se,primjetila sam u nekim postovima ovdje,romanticarski poima necija zivotna prica.

nije se imalo izbora,teska vremena,nije se imalo srece...rasturene porodice...bla,bla,bla...

sve to stoji,vecina nas je odrastala u tim vremenima,ali mi se ne dopada konotacija koja stoji iza toga.

mislim,koliko likova sa kompleksom robin huda Smile

vrlo je lako opredeljenost za kriminal(ne volim podijelu na sitan i krupan)pravdati nedostatkom srece u zivotu.

izbor uvijek postoji.
uvijek.

ali ne postoje uvijek i muda da se izabere pravi,a tezi put.

« Poslednja izmena: 09. Nov 2008, 20:45:27 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Citat
(ne volim podijelu na sitan i krupan)
Ни ја.
Лопов је лопов, па украо јабуку на пијаци или мазнуо држави који милион.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Pa treba, valjda, nekako opravdati svoj zivotni neuspeh...
Boze svasta...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Њак, увек можемо бриге утапати у алкохолу, што да не?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.