Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Забављати се са 'Тонијем Сопраном'?  (Pročitano 12036 puta)
Svedok stvaranja istorije

* Provokator *

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 25950
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia C3
Buduci da sam iz dela grada koji je na zalost (silom prilike  Smile) postao sinonim za mafiju takve veze u mom komsiluku su bile "Normalne" Smiley 1 .

Na zalost nevin svet tu strada pa pritom i devojke koje su se nasle na pogresnom mestu u pogresno vreme.Licno, nikada ne bih usla u vezu sa nekim ko muti nesto u poslu i van njega.
Bio on markantan,visok,brz,predstavljao se kao "Poslovan covek" ili preduzetnik...neka hvala.

Neka neko drugi okusa svoju "Srecu" na vrucem asfaltu.Ili bar pamet u glavu.

IP sačuvana
social share
"Everybody lies.The only variable is about what." 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia N97
Pretpostavljam da smo iz istog dela grada ... naime, mnogi od njih nisu birali da postanu to shto jesu (shto ne umanjuje njihovu odgovornost). Zamislite klinca kome je cale alkos a keva po ceo dan gleda shpanske serije i dere se na muzha, klinca koji odrasta u takvom kraju gde su svi neobrazovani (jer obrazovani pobegnu glavom bez obzira) i sa 14 godina kad pochnu da ga interesuju devojchice, jasno vidi ko sheta "najbolje" ribe. Budimo relani, klinac ni ne zna shta je kvalitetna devojka. Njemu je kvalitetna devojka = provokativna devojka. Onda mu neko predlozhi da zaradi neku kintu, pa posle malo vecu kintu. Dok se on osvesti vec je duboko zaglibio, i verovatno ga dva duzhnika i tri rivala drzhe na nishanu. Tada svoju ekipu gleda kao porodicu koja ce da ga chuva, ali mora i on njih da chuva, pa zadene CZ 99 za pojas.
Nakon par godina, ako prezhivi, ni ne shvata da je taoc sopstvenih para i moci, osudjen na provokativne i shuplje ribe, na gorile koje ga okruzhuju, na stres od 0 do 24 i vrlo verovatno na metak. A sve je pochelo tako naivno.

Lichno sam odrastao u najgore vreme u kriminalnom kraju. Tokom ratnih godina sam bio bash tog uzrasta kad se pochinje. Gurali su mi pishtolj u ruke ... mogao sam da zaradim laku lovu ... da i ja budem "faca", sprechilo me je samo to shto su mi u porodici usadili u glavu da ne budem zao i da vodim rachuna i o drugima, takodje i to shto smo se okupili nas nekoliko koji smo imali normalne roditelje. Svega nas nekoliko nismo nikad nishta ukrali, neshto zavaljali i nekom glavu razbili (a mozhda je trebalo nekom razbiti, iz vaspitnih razloga). Nekolicinu njih smo izvukli na vreme. Ostali nisu imali srece. A sreca je upravo to shto je nachinilo razliku izmedju nas i njih ... nishta vishe, nishta manje. Nismo mi uopshte bili bolji.

Video sam dobre ljude koji chine uzhasne stvari samo zato shto nisu imali srece i nekom trenutku svog zhivota. Naravno, nakon toga se i ne mozhe reci da su dobri jer nisu, ali tako im je malo nedostajalo.
« Poslednja izmena: 09. Nov 2008, 14:09:08 od Fahrenheit »
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest
Najtuznije je shto se iz takvih brakova kasnije se izrode svojevrsna kopilad, koja tako bauljaju u zivotu..jebeni polu svet!
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Krajevi poznati po kriminalcima u Beogradu: Vozdovac, Dorcol, Nbg, Zemun (ajde da kazemo da je deo Beograd)... ih... nema tu neke ekskluzive... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia N97
Zna se ko je (neopravdano) na najgorem glasu ... iako su NBG i Vozhdovac gori ... mada ... najveci kriminalci su na Senjaku i Dedinju ...  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Fahr lepo si to rekao Wink Ali npr u mom kraju je bilo ili ces ti da lupas cuske ili ce tebi da lupaju cuske nije bilo sredine Wink  Smile

Ja sam takoreci i najbolje prosao jer mene iz nekih drugih razloga nisu smeli da diraju .... Ali i dan danas je ostala prica ako njega diras on ce picka da zove 50 ljudi  Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Zna se ko je (neopravdano) na najgorem glasu ... iako su NBG i Vozhdovac gori ... mada ... najveci kriminalci su na Senjaku i Dedinju ...  Smile

Sorry... meni svi isti...  Smile

S tim sto Dorcol muku muci sa odredjenom manjinom...  Smile

Citat
Ali npr u mom kraju je bilo ili ces ti da lupas cuske ili ce tebi da lupaju cuske nije bilo sredine

Hell's Kitchen... New York...  Smile
« Poslednja izmena: 09. Nov 2008, 14:33:01 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Aleksica Most u Uzicu Smile

cisto da prilozim kao dokaz Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Bez uvrede, ali mislim da je citava ova tema... prenaduvana...
Ti i sto su kriminalci, nisu nista nego orudje onih na vlasti... bilo koje vlasti...
Dok su potrebni, prave rsum... kad nisu potrebni... mirisu cvece odozdo... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ja se ne vredjam i skoro se u potpunosti slazem sa tobom  Smile

Ja pricam sada o sitnim "krimosima" ako se to tako moze nazvati uopste Smile I tome kako je odrasti tamo gde te od malih nogu uce ako te je jaci ti ga rokni ciglom u glavu Smile I sad dodje klinac 94 godiste koga su mucili ceo zivot stariji po 5 i vise godina Wink, i ode u skolu i onda pocne da muci ostalu decu a ostala deca nece da ih neko muci pa skupe ekipu i pocnu da se brane i onda tako pocne ... Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.