Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za psa godišnje potrebno oko 40.000, a za mačke 13.000 dinara  (Pročitano 4481 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Granule su dobre za gazde, lose za zivotinje.

Pa sad zavisi na sta mislis dobre? Dobre po pitanju finansija pa i nisu, ako uzimas kvalitetnije granule a ne djubre koje se proizvodi kod nas u Subotici onda je dosta i skuplje. Jedino sto je dosta lakse za gazde, to sigurno. Izrucis iz dzaka i to je to. Ja konkretno imam jednog prijatelja koji drzi pecenjaru tako da mi stalno daje dzigerice, srca koja secem na komade pa posle kuvam psima.Naravno daje mi dzabe stim sto mu pomognem kad god mu zatrebam. To je sve taze , od prasica pa kad pogledas to ni mnogi ljudi nemaju da jedu. A psi vole to da jedu ali uz to moram da im kupujem razne komplekse vitamina i minerala. Kalcijum najvise bitan im je zbog kostiju jer dostizu veliku tezinu.Kuvam im kukuruz, krompir, drobim im hleb u to.. Svasta oni jedu Smile U granulama imas sve to izbalansirano pa bi ih ja preporucio u kombinaciji sa kuvanim obrocima. Naravno svako ko se bavi profesionalno sa psima nece se sloziti sa mnom ali kad od toga zivis onda imas i daleko vise vremena za to. Drzati pse i raditi sa njima, hraniti sve kako to treba zaista je veliki posao. A od ishrane uopste ne zavisi kakav ce pas biti po karakteru, zavisi samo od rada sa njim. Ako psa drzis samo u boksu i na lancu i belog dana ne vidi pa mozes da mu dajes bele rade da jede on ce biti agresivan i opasan pas. A opet da mu dajes samo meso a setas ga, izvodis medju ljude i druge pse, radis sa njim tj socijalizujes ga pa nece biti agresivan.Ali kad su sarplaninci u pitanju taj deo zavisi dosta i od gena, ako mu je otac bio lud, majka pa ocekuj da ni on nece mnogo da odmakne Smile Sto se tice kolicine hrane koju pojedu pa odrastao zreo pas ja dajem oko 1,5kg do 2 kg hrane dnevno. S tim da mladjim psima dajem 2 puta dnevno hranu a starijim samo jednom. Za zastitu od buva i krpelja koristim frontline combo po meni je dosta efikasan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Ih.. izbalansirano...  Smile
To je prica kao - Herbalife je potpuno prirodan proizvod i jedan sejk zamenjuje citav obrok.

Mi kupujemo nogice, repove, usi, zigerice, kosti... sta god se nadje... i trudimo se da kucama bar jedan obrok bude kuvan... Nema vece srece nego kada prigrli svoju kosku i mljacka...
Doduse...moji jesu razmazeni, tako da cak su i neke granule od 400 din\kg bile njus-njus... ja to necu da jedem...

Pametno kuce.. ni ja ne bih jela nesto sto smrdi...  Smile

A dobre su jer ipak vecna kupuje te najjeftinije + nema drndanja oko kuvanja...
« Poslednja izmena: 02. Jun 2013, 08:46:42 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Sta znam sad ih imas milion sa ukusom junetine, piletine i po meni imaju lep miris Smile Mada to zavisi dosta od od toga da li su naviknuti od steneta na granule. Ako nisu nema sanse da ih jedu a i ako vise dana pre toga jedu meso, koske ili slicno nema sanse da posle ponovo jede granule Smile Pa nisu ni oni glupi znaju sta je dobro Smile Da tebe neko ponudi da jedes prasetinu i jagnjetinu ili cips i keks pa sta bi pre jela Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
te granule..su isto ko da tebe neko hrani energetskim plocicama...
dzaba sto imaju ukus..junetine i sta znam...
kad je to uglavnom  prasak...

nece lesi da jede to Smile a ni maca nece...

kilogram jetrice svinjske i govedje i bubrescica  kod nas je  2 km
kg srca 3,5 km i koske su dzaba ...malte ne kesa puna dve marke...
pririnacem ili makarone kad mu ujak skuva sa srcem i dzigericama
poludi i ne moze nikad da mu dosadi...
za deset evra moze mu bit mjesec dana...
i lus sto dobije i mi sto jedemo i ujakovi...jede on to sve..
samo nece hranu za cuke Smile

sto kaze anea..onjusi i gleda.. ...konta... sta je ba ovo... Smile

al zato kad ga ocesljam..i sredim..dlaka mu se sjaji...
ko da je na kavijaru odrasto...iako ima tol'ko godina kol'ko ima...
ziv je i veseo i laje  i skace ko neko kuce od godinu dana...

ne zive ljubimci sto godina...i te savjete ..neke..stetno mu je ovbo stetno mu je ono...
te ne valja przeno te nevalja ovo..nista sretnije nema od njega nego kad
podere pile peceno...il' bajadericu...

ne valaj ni za mene przenoio i slatko i masno is ta znam..pa opet jedem...
i bolje se osjecam kad se nazderem masnoce ..nego kad se najedem...neke trave...
kupusa..boranije i ostalih zdravih biljcica...

dok zivi nek zivi...albar nek zivi ko pas...
ni vukovi i lisice njihovi rodjaci... ne jedu granule i praskove ..pa su sretni....zivi veseli i debeli...

ljudima je mrsko pripremati im hranu...kad ljubimca pocnes gledati kao clana porodice a ne kao igracku...nece ti biti mrsko ni zao nista...i prije ces njega nahraniti nego sebe...
jer ti se mozes snaci uvijek.. on ne moze...on zavisi od tebe... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Nemoj da te doktor feel good cuje sjebo si se Smile Ili ovi borci za prava zivotinja, kokas im samo masnocu dobice holesterol Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Ma, ne.. bolje je te granule filovane secerom da dobiju dijabetes i svakojake bolesti... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Polo jede isto sto i ostali clanovi porodice, plus ima svoju hranu koja se kupuje u mesari  Smile Ode par hiljada mesecno na njega sigurno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Jesteeee ali granule imaju dobar marketing Smile Jel ste gledali kako su kuce i sretne i zdrave posle granula bar u reklami nekih 5 minuta Smile Posle mozda i crkne neko ali mi to nismo videli Smile Ja sam jedno vreme kupovao kod matijevica hranu za pse i placao je 160 din za kg dok u isto to vreme posebna za ljude kod matijevica je bila 150 din za kg. Pa kad se sad toga setih pa nas mnogo vise truju nego pse tako da i Dzeki ima istu sudbinu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
vecina boraca za prava zivotinja nemaju nikakvog kucnog ljubimca...
a ja sam odrastao s njima...

i oni psi sto su tokom cijelog zivota svezani na selu za kolac...lancem od dva metra...
ne  jedu granule nego samo hljeb i vodu...i koske...
pa su ko telad ogromni...a zato i jesu ogromni zatos to ne jedu praskove...

tim smecima kad hranis zivotinju ona je malo malo pa neki klinac joj..treba je veterinaru vodite..
zete ovo te ono...te holesterol..povisen te krvini pritisak..i tako...

lesi nema tih problema...kad ga pustim u park...sve kujice vlasnici moraju da odvedu...
jer sve polude za njim... ima najmanje deset cura Smile Smile Smile Smile
nemogu da mu odole onakvom cupavom  i ludom i namirisanom mesinom i koscurama  Smile
i moze ih svoh deset danas oploditi i to od prvi put Smile
a onaj metilj sto jede granule i sto visi kod veterinara ...treba mu deset dana  da bi oplodio neku kujicu... Smile Smile Smile

lesi odma onjisi gdje treba malo se pognja...uleti joj u noge...izvrne je i jezicinu zavali izmedju nogu  Smile
malo se ganjaju i eto ga naskocio i stanjca... vec za pet minuta Smile bez obzira jel u tjeranju il' nije...
kad  je neodoljiv...lijep..zgodan..jak i hrabar...i lud...sve ko i njegov zakoniti vlasnik  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Hahahaha bas si detaljno opisao ceo proces rada Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.