Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za pristojan život u Srbiji treba plata od 99.000 dinara  (Pročitano 5290 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 43.0.2357.130
aj vi iz sudana se ne javljajte. sa tim parama koje spominjete se u beogradu moze samo glodati beton ispred maxi-a.
argument: ja zivim u beogradu, vi ne.
cao zdravo... Smile

Управо тако...пун је Београд сељоберије са неких чука Smile

rodjen i odrastao u velegradu.
aj zdravo.
pozdravi sudanke.. Smile

Smile

Џаба кад си сељобер Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
A sa koliko okvirno para mesečno ti raspolažu. Još imaju i decu.
Jedna sestra otprilike ima tih 100000 sa tri deteta. Druga ima manje od toga(recimo oko 70000) sa dva deteta. Drugar ima i vise od tih 100000(recimo 150000) sa jednim detetom i zivi daleko iznad cak i ovog proseka iz teksta(doduse za sada sa samo jednim detetom). Drugi ima tih 100000 i takodje jedno dete. Cak zivi u Beogradu i priusti sebi i taj famozni restoran. Svi zive cak i vise od pristojnog sa sve letovanjima, kolima, rodjendanima i slicnim.

Mislim, shvatam da je nekom kome su troskovi veci(recimo da placas kiriju ili kredit za stan od jedno recimo 200-300E) i tih famoznih 100000 malo. Cak stavise, sve sto vise zaradjujes i troskovi su ti veci posto ces moci da priustis vise pa ces da recimo mesto da ti racun u samoposluzi bude 2-3000 bude 10000. Ali daleko od toga da neces da imas makar pristojno da zivis sa tim parama.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Ma mi smo odavno na ovim temama utvrdili da vecina ljudi ne zna sta znaci "zivjeti normalno"

25 godina se bavimo prezivljavanjem i jedna mala manjina "izivljavanjem" nad ovim zivotom, tako da je vecina ovih stvari kao sto je odmor, hobi, vecera u restoranu, pozoriste, nov auto, svoj stan, proslava rodjendana i sl. - domen naucne fantastike za vecinu

Nazalost Evropa i SAD polako krecu nasim stopama, sve je manje globalno gledano, ljudi koji zive normalno.
Nedavno sam citala clanak gdje se ljudi zgrazavaju nad cinjenicom da u SAD neko ko radi 8h za minimalnu platu ne moze sebi da iznajmi stan (malecki, na periferiji), plati prevoz, hranu, porez, odecu i druge troskove
To je tamo skandal
To kod nas ne moze godinama ni za prosjecnu platu, pa smo se mi kao navikli, ne smeta nam sto nam je auto 15 godina star, sto za pun rezervoar radimo 4 dana, sto vecina Srbije nema pijacu vodu, imamo doduse "svoje" stanove i kuce, mnogo cesce nego drugi evropljani samo sto je 1/3 njih zrela za rusenje ili rekonstrukciju - na stranu sto je 800.000 istih nelegalno itd.

Mi se stalno kacimo da smo u Evropi, iako se od onog sto se smatra normalnim vijek daleko
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
aj vi iz sudana se ne javljajte. sa tim parama koje spominjete se u beogradu moze samo glodati beton ispred maxi-a.
argument: ja zivim u beogradu, vi ne.
cao zdravo... Smile

Управо тако...пун је Београд сељоберије са неких чука Smile

rodjen i odrastao u velegradu.
aj zdravo.
pozdravi sudanke.. Smile

Smile

Џаба кад си сељобер Smile

ajde, ajde...inkarniraces se i ti u gradu...
jednom.
kad dojadis tim lokalnim zivotinjama.. Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Dosta.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
кад год се поведе прича о стандарду и имању или немању неко мора да се дохвати оног најглупљег аргумента ''а кафићи пуниииии''...  а оно беспослена дечурлија седи и сат времена пије кафу па још сат киселу воду...

јебо ти државу и менталитет коме је то луксуз или раскош

o cemu pricas covjece.. Smile to nije glup niti naivan argument...  Smile
samo si ti to sebi skontao..tako kako si napisao....

cinjenica je da niko nece da radi...i da uprokos svom neradu ...poprilicno dobro zive... Smiley

ja znam kamaru ljudi koji rade ko konji....a 15 dana u mjesecu prezivljavaju...
i nisam ih vidio u kafani i po 5 godina...i za njih jeste -nazalost- svaki dan po petak na kafu i kiselu - luksuz...

tebi mozda nije to  luksuz...mnozda nije ni meni..ali to nije ni vazno...

...ali ti ljudi imaju prece stvari od kafa i blejanja po cafeima...mnogo prece stvari...gdje mogu potrositi th 150 marka mjesecno..

bespolsena djecurlija... Smile

evo im ljeto uveliko..gradilista zjape...i vape za radnom snagom...

jedan profesor sa 20 g radnog staza prima platu od 1000 maraka..i nema pojma kad je zadnji put vidio more...
a ono juce pocelo zivit i licnu kartu ima 3 godine...i ono bi 800 evra platu.-..a ne zna se 'ljeba najest...

malo je i 1600 evra kad ti imas iza sebe kamaru ...nije gladnih usta... vec lijenih prokletih i nezasitih usta...
koja samo vicu daj daj i koliko god da im das oni traze jos...

ma idi bjezi...sit sam ja takvih sto samo kukaju..a po citav dan vise po kafanama..i svaki dan idu kuci i po 200 kilometara u jednoim pravcu ...da vide dijete i maze zenine guzove...

mogu i ja tako...ali moram nasut cvaju u rezervoar..a to je mjesecno ..mjesecna plata jednog trgovca u marketu-....

kako god bilo..niko nije tolika sirovina da kaze da se ovdje dobro zivi...
zive mnogi lose..ali kad zivis lose..ne ides da blejis po kafanama i cirkas kafu i kiselu 5 sati..
nego odes pa radis bilo sta... Smile

ma u sustini zaboli me kita... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
I-mate 30 Pro
Ovo moze da bude samo za jednog...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Kao što sam napisao onomad,bez 1500 evra mesečno nema života,samo preživljavanje.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 43.0.2357.93
Citat
Ako vam je stigao racun za porez, procitajte iznos.. i uporedite sa prethodnim. Nije vam se pokvario vid, dva puta je veci nego prosle godine. I opet ce da raste, sledece godine.

Пази кад нисам био лењ у овим раним јутарњим часовима Smile Порез на стан у Зрењанину...прошле године рата 1.170 динара а сад 1.210. Или ми се вид покварио или је пореска погрешила Smile
Значи...читавих 160 динара више на годишњем нивоу...нема ни за једну помадицу за рукице или ногице Smile

А то што се смањује куповина хлеба, пецива, шећера и меса је ваљда добро...биће здравија нација Smile

Ћале и кева имају пензије и оне износе заједно око 80.000 динара месечно и знам да им је то далеко више него довољно. Истина, старији су људи (60+) па и немају неке велике прохтеве а и живот на селу има неке погодности. Месо, јаја и поврће не морају куповати, не пате од тога да морају три пута недељно бити виђени у ресторану на вечери итд. Ако неко мисли да породице у Немачкој или Шведској иду једном недељно на ручак или вечеру у ресторан тај се грдно вара. Ресторан је и тамо скупа зајебанција као и свугде на свету. Наравно, не мислим на пљеску код Жике или на Биг Мек у Тромзоу већ на прави ресторан који има акваријуме где бираш коју ће рибу да ти спреме, где има фонтана, конобари са кецељама и квалитетан есцајг.
Ако замислимо шта би човек желео и шта он сматра под квалитетним друштвеним животом не би нам била довољна ни цела годишња зарада месечно (мислим глобално а не на факинг Србију) Да можеш сваки други дан висити по ресторанима, аеробик, аквобик, теретана, педикир, маникир, масажа, Тесла аутомобил(еколошки смо освешћени), органска исхрана, кућна помоћница, приватне школе за децу, пилатес сам заборавио, позориште, биоскоп, музеји, два пута годишње летовање и два пута зимовање итд итб...
Јесте...супер је то у серијама Секс и град или Суитс али оно...то су само серије и мало ко тако може да живи Smile Реално...кад се овде добро живело? Smile

Јбг...опет ботујем Smile

Mislila sam na beogradske opstine. U Novom Sadu je porez umanjen kao i u Somboru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung GT-S7580
Све брате, али ручак у ресторану јесте просеравање
А кад размислим, не бих ни волео да идем на породични ручак 

IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.