Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za pristojan život potrebno 1.000 evra  (Pročitano 17526 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson k810i
Zabole me za njih, potrosacka korpa od 50k dinara koju su izracunali, sigurno nije za njih, vec za narod, pa mene interesuje sta je po narodu normalan ili pristojan zivot i koliko je para dovoljno da bi neko ko nije u skupstini ziveo pristojno.
Pa koliko god da je 1000e. Za cetvoroclanu porodicu moze nekako. Sada nisu svi gradovi isti sa cenama. Ali 1000e barem ovde u Uzicu moze cetvoroclana porodica da zivi normalno...
IP sačuvana
social share
Ne umem da pisem. Jel moze X.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
LG Nexus 5
Ta potrosacka korpa je zasnovana na najjeftinijim namirnicama... Tako da je prava potrosacka korpa znacajnije skuplja...

Sve to stoji, samo sto vecina uopste i nema za takvu mesecnu korpu, cak bi i rekli da je ta korpa od 50k dinara luksuz. Mozemo mi do sutra da pricamo za pare i ostalo ali ne vredi dok se na ne znam koji nacin ne utvrdi sta je to normalan zivot za nasa shvatanja.

Jbg, meni i mojima je bar osamdesetih bilo savrseno normalno da odemo 2-3 nedelje na more, zimi bude neka planina, a bili smo prosek, vozio se stojadin, cale pusio sarajevsku drinu i tukao karlovacki rizling, ja krkao kinder jaja, vozio rog-ov bmx i skejt iz Bugarske i ni po cemu nisam odudarao od komsija, rodbine i prijatelja.

Danas se isto vozi stojadin, pije se brlja, pusi se krdza ali su zimovanja i letovanja postala luksuz, kao i junece meso.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson k810i
Ta potrosacka korpa je zasnovana na najjeftinijim namirnicama... Tako da je prava potrosacka korpa znacajnije skuplja...

Sve to stoji, samo sto vecina uopste i nema za takvu mesecnu korpu, cak bi i rekli da je ta korpa od 50k dinara luksuz. Mozemo mi do sutra da pricamo za pare i ostalo ali ne vredi dok se na ne znam koji nacin ne utvrdi sta je to normalan zivot za nasa shvatanja.

Jbg, meni i mojima je bar osamdesetih bilo savrseno normalno da odemo 2-3 nedelje na more, zimi bude neka planina, a bili smo prosek, vozio se stojadin, cale pusio sarajevsku drinu i tukao karlovacki rizling, ja krkao kinder jaja, vozio rog-ov bmx i skejt iz Bugarske i ni po cemu nisam odudarao od komsija, rodbine i prijatelja.

Danas se isto vozi stojadin, pije se brlja, pusi se krdza ali su zimovanja i letovanja postala luksuz, kao i junece meso.

Jeste ali neka u mom gradu bile 4 velike fabrike i nije bilo ne zaposlenih. Danas radi jedna kada se sve sabere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Kad Srbija udje u EU dobice svako po 1000 evrica mesecno  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15

Da, slazem se...

Doduse, ja imam utisak da se namerno forsira kriza... cene rastu, kurs divlja, jedino plate nekako magicno ostaju na istom nivou... Ne mogu da se setim ko je jednom prilikom govorio o tome da je ovo "zamrzavanje plata" najgluplji moguci nacin da se kontrolise inflacija.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 19.0.1041.0
mob
Nokia C5-00
Јбт увек погледам оне упоредне цене из децембра последње три године, оно основно, била је слика на некој теми овде, шећер, уље и остало... Све је било између 2 и 3 пута јефтиније него сада, а на тих 100-200% поскупљења, дошло је 10 пута мање повећање плата и пензија, у најбољем случају... Туга...
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Samsung Galaxy S4 mini
I šta se dešava iako to sve znamo i vidimo? Nista. Možemo samo kukamo i plačemo....
U zemljama na zapadu izlaze na ulice ako im nešto poskupi 10 centi a mi ovde uvek dobijemo neko opravdanje za rast cena pa makar to bio rat od pre 20 godina, svetska ekonomska kriza koja svuda prolazi samo se kod nas razvlači, kraj joj se ne vidi i slične budalaštine. Smile
« Poslednja izmena: 20. Feb 2012, 20:28:42 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 84
Zastava Uzice
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson k810i
I šta se dešava iako to sve znamo i vidimo? Nista. Možemo samo kukamo i plačemo....
U zemljama na zapadu izlaze na ulice ako im nešto poskupi 10 centi a mi ovde uvek dobijemo neko opravdanje za rast cena pa makar to bio rat od pre 20 godina, svetska ekonomska kriza koja svuda prolazi samo se kod nas razvlači, kraj joj se ne vidi i slične budalaštine. Smile
Izlazili smo ali isti otisli a dosli gori. Mada ne mislim da od ovih ima gorih tako da mozda pokusati jos jednom ali slaba vajda narod utucen u glavu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2

Pa mozes ici na ulicu, mozes i sto puta promenuti vladu, para nema, ima samo gomila besposlenih, gomila penzionera, golemi birokratski aparat koji ne sme niko da dirne jer bi jos bilo vise nezaposlenih a firme jedva rade, izvora nafte nema, turizma isto tako, znaci, ogromni izdaci, prihodi srednje zalosno...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
LG Nexus 5
I zato u Eu?

Kamioni puni milijardama eura vec stoje na granici, samo cekaju Vuka Draskovica na celu drzave i ostvarenje svih nasih snova je tu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.