Треће: ја јесам психолог (врло сам близу тог појма, додуше) и читањем свих твојих постова видим да и треба да смуваш ту твоју девојчицу. Можда једнога дана заједно одрастете, а успут се можете играти у песку, уз кантице и лопатице.
И да, имаш јавну опомену: на овом форуму нема вређања и дуплих постова. Следећа опомена неће бити од мене; тако да мислим да ти не би требала. Обрати пажњу!
Znaci strasno si me uplasila.Necu moci da spawam.Ti si izgleda neka umisljena "riba psiholog" a mnogo ti zvrci prazno u glavi.Obraticu paznju.I ja ne vidim gde ti vidis vredjanje,nista lose nisam napisao.Pre bih rekao da su tvoji komentari neuspeli pokusaji neceg glupog iz tvoje glave, i da su suvisni.Tako da ako si kao neki moderator treba malo da oladis i da napises nesto pametno.Mada bolje da ne zamisljam tvoj filozofski odgovor na ovu moju poruku,ili mozda jos nesto "gore".
Nasa "Lepotica" iz "Laze Lazarevic" ustanove je verovatno otisla da pravi decu.Nagovorili su je. hahahaha
[Edit by B@mbin@: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
Opet se ti obracas drugim ucesnicima u diskusiji...i vredjas.. Jel te slatkis_ml pomenuo u postu???Nije. Opet kazem,poslednji put,smiri loptu,povuci rucnu...
Verovatno je ta devojka tatina i mamina maza pa joj zato ne dozvoljavaju roditelji da se vidja s njm.Neka pokusa da se da razgovara sa roditeljima ili neka pobegne od kuce.....sta vise.....
xaxaxaxaxaxaxaxaxa............ ...jao ti bi trebao da zabavljas ljude,bas si komican!!! Devojka mozda i jeste tatina i mamina maza,ali pre mislim da nije tako! rekla bih da njena mamica ne zeli da prihvati da njena cerkica(bebica)na neki nacin nije vise dete!!Za nju jeste dete jer ce joj biti majka i kada bude imala 30godina ma do kraja zivota,ali mora da nauci da se ponasa i da prihvati situaciju takva kakva jeste!!!A devojka nema razloga da bezi od kuce,punoletna je i moze sama da odlucuje o svom zivotu!A mozda joj majka tako reaguje zato sto joj je taj prvi u svakom pogledu!Mozda ta devojka nije ni imala decka,zbog takve majke........hm....Roditelji trebaju da budu podrska u zivotu a ne teret!!!Mislim da bi zena trebala da ide na lecenje,a ako situacija izmice kontroli teraj to u ludnicu!!.....ali bice mi zao te devojke!!!E ovo sto sam rekla prenesi tvom drugu,a ovo za ludnicu preskoci,to je bio izliv besa!!!Nadam se da sam nesto pomogla ajde PozZ
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Сликом:
« Poslednja izmena: 01. Maj 2008, 22:39:47 od B@mbin@ »