Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:33:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Za mog druga  (Pročitano 11883 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
Ako kazes da je toliko volis.. gde je onda razumevanje?
Munka i Milosava lepo kazu, stavi se u kozu njenu.. 18.godina nije malo ali je premalo njenog iskustva..
Nisi ni svestan bremena sa kojim se ta devojka mora nositi svakog dana..
Balansirati svakog trena izmedju dve strane koje su ti najmilije u zivotu a koje su medjusobno sukobljene, nije ni malo lako..
Trebalo bi da si joj podrska, a ne urotitelj protiv porodice..
Trebalo bi da planiras bolje, umesto sto hulis na njene kao "ludake"..
Pokusaj prvo da shvatis, pa sudi..
Nas jug nije "nenormalan", ljudi zive jos uvek na drugi-starinski nacin.. i to sto majka pokusava na svoj nacin da je zastiti, u to ne sme niko da se mesa, tu bitku tvoja devojka tek treba sama da izvojeva..i to je pod znakom pitanja..
Sve u svemu, ne moze se preko noci odrasti, pokupiti iskustvo koje nije imala za par dana.. ona mora da prozivi, da oformi sebe.. a ti to treba da shvatis..ne da je primoravas da brzo odraste ne bi li tebi dokazala kako te voli..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Eh sta znaci zabranjeno voce. A jesi li razmisljao o jednoj stvari ?? Preci ces hiljadu ograda, ubraces to voce, a kada zagrizes ... ?? Sta ako ne odgovara ukus ?? Obzirom da se slazes sa Munkinim komentarom, ocigledno se slazes i sa:
Citat
Sad kad citam tvoje komentare cini mi se da ti vise zudis da je posedujes nego sto je volis, odnosno da ona raskrsti sa svima i sa svim za sta zna, da bi se sakrila pod tvoje skute
pa ako je vec tako, nauci da gubis, da ne mozes uvek sve i svakog imati.

Drugo, budi siguran da je Milsava, totalno u pravu kada kaze:
Citat
Drugo,vi zaboravljate gde ona zivi-u Leskovac!
Mentalitet je sasvim drugaciji. Veruj mi, zivim u gradu na 30-ak km od Leskovca, koji je 7-8 puta veci od Leskovca, i to se itekako primecuje. Sredina je drugacija, logika i razmisljanje ljudi. Nemoj da se Leskovcani uvrede, ali jeste tako.
Kao sto ovdasnje ribe, prodaju neku finocu, pa je navodno i toples nesto sto jos nije prigodno. Ali zato kada odu na more, gde misle da ih niko nece videti, razbacaju sise po plazi.
Sta ako se i ona femka, samo da bi pred drugaricama rekla kako ima nekog iz BG-a ??
A ti zivis u gradu sa, oko, 1500000 stanovnika, neka su od toga pola mladi, od toga pola zenske, pa jel' moguce da medju 350-400000 riba ne mozes nista naci ??
« Poslednja izmena: 01. Maj 2008, 17:21:04 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
Steta sto ne mozete da cujete jedan nas razgovor od 5 sati! Sve bi vam bilo jasno.Mislim da bi prestala svaka dalja filozofija.Srbija je zastala za svetom a "vas" jug je zaostao u toj Srbiji mnogo.Na zalost ali tako je..Razumevanje, naravno, zato cu sad da je iscooliram i da vidim sta ce da bude.Pocinjem da igram njenu "igru" koja je jednom recju smehoteka.A to sto ne nadjem drugu devojku kad ih u bg-u ima milion je malo glup komentar.Ljubav je odgovor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Samo se ti nemoj javljati i tako ce mama imati alibi da je bila u pravu i da si samo hteo *da se poigras*,da nisi imao *casne namere*.

IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Sony xperia
Ako je takav, ali obostrani odgovor, mogu Vam pozeleti samo srecu na dalje.  Smile Jednostran, nicemu ne vodi, vec samo potvrdjuje komentar, ma koliko on bio glup.
Seti se samo, kada "uberes voce", pa kada ponovo krenes put Leskovca, jel' to cinis sa istim zarom, zeljama, elanom, ... ili ce poceti da smeta nesto, bilo dug put, bilo daljnje moguce nerazumevanje njenih, ...
Sa srecom Vam bilo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
E moja draga Milosava.Ne znas ni sama koliko lupas.  Smile Jer ja sam se sa njom video 5-6 puta a u kontaktu samo vec 5 meseci.A tih 5-6 puta smo se videli u poslednjih mesec-dva.Ne znam da li bi ijedan decko koji zivi u bg-u pricao sa nekom devojom iz Leskovca svakog dana po 5-6 sati na mob i pritom coolirao sve drugarice a i ortake sam malo zapostavio.To bi "sigurno" uradio neko ko ima ne casne namere.Lupash.  Smile Naravno meni je jasno da je njena porodica zaostala i da mama zeli da glumi psihologa umesto da pece pljeskavice pa cu ako zelim da budem sa njom morati da se pomirim sa tim, i naravno da budem strpljiv u svemu ovom.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Fala  Smile  Lightsoft, znam sta mi je chiniti, ali je naravno uvek lepo cuti druga misljenja.Steta sto ne mozete da videte mene, nju, i da poslusate malo nase razgovore.Smejali bi se.  Smile

[Edit by B@mbin@: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 01. Maj 2008, 20:23:49 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

ljubav,cvece,drvece...

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4109
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Ricky22

ja uopste ne lupam,salila sam se i karikirala kako ce joj mama reagovati  Smile

Iskreno,mene uopste ne zanima kakve namere imas-nit mi je sestra,nit cjerka,tako da kako god bude-mene se ne tice.

Postavljeno je pitanje oko odredjenog problema i mi ti dajemo svoje misljenje,a to ne znaci da te napadamo,nego ti ukazujemo na stvari koje postoje oko nas da bi ti sam lakse razumeo,a time i brze i lakse dosao do resenja za svoj problem.

Verujem da si isfrustriran celom situacijom,ali ne moras da se brecas na sve sto ti se ne dopada kada procitas.

Ne pisemo ovde da bi ti procitao ono sto zelis,nego da cujes i tudje misljenje,mozda ti nesto i pomogne,jer 100 glava zna vise od 1   Smile
IP sačuvana
social share

Sve sto se jednom desi
ne mora se nikad vise desiti.
Sve sto se desi dva puta,
desice se sigurno i treci put!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Kazes da je majka kinji i govori da je glupa, a ti u zadnjem postu isto to radis. Zivim u BG, zivela sam i u strogom centru i u okolini i mogu slobodno da kazem da ni mi
nismo neki nobles... Sta vise, najvece seljacine koje znam su bas odavde.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
hahaha, pa ja bih pre rekao Milosava da si ti isfrustrirana celom situacijom! Ja nisam pred zenidbom i ne teraju me da pravim(radjam) decu, kao sto tebe teraju Smile .Prema tome ti imas ozbiljan problem, malo vise bi mogla da se pozabavis njime(problemom). A za seljacine, naravno da su najvece u bg-u kad je i najveci grad,ali jug SrbijU bi mogao i malo da se pozabavi padezima...predstavnice zechica. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Apple 15
Meni se cini da ste ti i mama bolji par. Oboje volite da kinjite i da podjebavate. tz...tz...tz...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:33:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.