brate,ja sam isto u prevelikim problemima oko ljubavi.....ali pokusaj nekako da ti ne ode,jer je volis puno,daj sve svoje ideje u pokusaj.....ako ne uspije ZNAT CES DA SI POKUSAO...a ne da se deres posle u sebe....mladji sam mnogo ali sjeban puno na tu temu...zato pokusaj sta god...dako uspije,Milosev drug i Komsija sam...i sve NAJBOLJE brate!!!
Pa opet se pravis pametna.Ae onda mi reci kako da odgovorim na pwt poruku??Sta da radim??? Obrisi ovu moju poruku ali mi odgovori.
A ti izgleda nisi video sta sam ti rekao na prosloj strani... Ti se ne obazires ni na sta sto ti govori moderator,krsis sva moguca pravila,pises poruke za redom,vredjas... Procitaj lepo Pravilnik nije tezak... Ako jos i jednom vidim da nekome delis pilulice,govoris moderatoru da se pravi pametan,bilo sta...nece te biti vise na Forumu. Ti vidi sad,jel bolje da budes ko i svi normalni useri ili da budes izbacesn...
« Poslednja izmena: 01. Maj 2008, 23:18:47 od niko79 »
Ma normalan sam ja niko79, nego nema potrebe da se folira.Takve poruke moze da mi napise na pwt, a i ja ne mogu da odgovorim na pwt poruku, i sta onda da radim, kako da odgovorim?
« Poslednja izmena: 01. Maj 2008, 23:17:32 od Ricky22 »
Ona se ne pravi pametna,ona je moderator ovog podforuma,i njene odluke kakve god da su ima da postujes.
Sto se tice pp... Na tvoje pitanje je odgovoreno u temi Najcesce postavljana pitanja! Preporucujem takodje da procitas Pravilnik Burek Foruma jer ces i u njemu na dosta pitanja naci odgovor, Pored toga, citanjem pravilnika imaces prilike da se upoznas kucnim redom foruma. Ovo je default odgovor u slucaju da se pitanje ponavlja.