Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:37:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 94701 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
ej merye, tek sad sam videla tvoj odgovor...
hvala puno Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Tamo gde Bog zatvori vrata,odskrine prozor

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E360
@grtalica
Citat
12 je prazna po pitanju planeta. Vladar 12 je mjesec , ali je otišao u 6...a 12-ta počinje na 2°53´42" raka

Rak na vrhu XII kuce,opisuje zivot u inostranstvu,buduci da je XII kuca cetvrta od devete(cetvrta dom,deveta inostranstvo)
Mjesec vladar XII,otisao u VI,u Jarcu,tu ga Saturn malo hladi,(hvala Makici na indexu karata)
ali po indijskoj astrologiji,porazava neprijatelje i konkurente.
Dobro je radi zdravlja sto je Mjesec 120 st Mars.
Koliko ja znam iz mog licnog ( doduse  dosadasnjeg, a za kasnije jos ne znam ) iskustva, moja XII kuca pocinje na 23 step.Raka,ja nikad nisam zivela u inostranstvu osim ako se ova Srbija odnosno Vojvodina racuna( gde zivim vec 15 god.,od rata u Bosni 1992. a inace tamo sam zivela)  kao inostranstvo!!!
Imam i Veneru Lavu na 13step. u XII kuci.
Ali ...
Ja mislim da posto je moj Mesec u 4.kuci na 16 step. Skorpije, kao vladar XII kuce ,jednostavno je to moje"inostranstvo" ova Vojvodina!!!!Jer Mesec u 4.kuci na vrhu IC oznacava moje rodjenje !!Zar ne?A ja sam rodjena u Zrenjaninu.Dakle to jemoj zivot u inostranstvu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ja u 12 kući imam sunce,merkur,veneru,jupiter i true node 12 kuća je proteže od ribe do pola bika i još mi ja AC zatvara ovu 12 kuću. . . jel može neko mi pogledat. . . najviše me zanima ima li šanse da odem živjeti negdje vani?hvala hxxp: www. astro. com/cgi/chart. cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=6tmfilevCT2lM-u1179405456&nhor=432594
IP sačuvana
social share
hxxp: www. astro. com/cgi/chart. cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=6tmfilevCT2lM-u1179405456&nhor=432594
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ja u 12 kući imam sunce,merkur,veneru,jupiter i true node 12 kuća je proteže od ribe do pola bika i još mi ja AC zatvara ovu 12 kuću. . . jel može neko mi pogledat. . . najviše me zanima ima li šanse da odem živjeti negdje vani?

karta ti se ne moze otvoriti...mnogo planeta u XII kuci ukazuje da volish da budesh u nekom svom izolovanom svijetu,da volish d apomazesh unesrecenima u izolovanim institucijama,mogu to biti i bolnice,znachi,nemorash ti radi sebe ici u njih ,nego moze i radi drugih(bar se to emni dogadja u zivotu ,sa vladarom na vrhu XII)
razvijache cijelog zivota duhovnost,mozda cesh imati neku tajnu ljubav,koju cesh zelejtti skriti od drugih....
ostavi podatke pa cu ti posatviti kartu,ako ti en uspijesh Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Do sada se baš i nisam nešto zamarala 12.-om kućom, ali onda sam skužila da mi se u njoj nalazi venera, a istaina je da sam u ljubavi sklona idealizirati. Ta venera mi još na kraju bika koji je ovdje uklješten pa me zanima ako bi mi neko bio voljan reći malo više o ovoj mojoj situaciji
IP sačuvana
social share
Jer sve što prođe, sve što jednom prođe
kao po kazni uvek vraća se,
a kad se vrati, jednom kad se vrati
dođe da prođe i opet sećaš se.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni su Merkur( cini mi se u Jarcu 12 stepeni) i Neptun(u strelcu 28 stepeni) u XII kuci i jos pise pored XII kuce Strelac 28 stepeni. Moze li mi neko reci sta to znaci ako sam dobro napisala. Procitala sam da Neptun znaci sigurno ucesce u nekim tajnim organizacijama.
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12

karta ti se ne moze otvoriti...mnogo planeta u XII kuci ukazuje da volish da budesh u nekom svom izolovanom svijetu,da volish d apomazesh unesrecenima u izolovanim institucijama,mogu to biti i bolnice,znachi,nemorash ti radi sebe ici u njih ,nego moze i radi drugih(bar se to emni dogadja u zivotu ,sa vladarom na vrhu XII)
razvijache cijelog zivota duhovnost,mozda cesh imati neku tajnu ljubav,koju cesh zelejtti skriti od drugih....
ostavi podatke pa cu ti posatviti kartu,ako ti en uspijesh Smile

da istina je jako volim biti sama ,mislim ne volim ali jednostavno moram jako mi je to potrebno...nemam potrebu za kontaktom sa drugim ljudima iako se jako trudim...šta se tiče ljubavi većinu veza sam krila sve neke tajne veze i vezice...ali mislim da mjesec u blizancima je kao neka oprečnost sa ovom 12 kućom...ne znam dajem potpuno drugačiji dojam nego šta zapravo jesam...jeli to moguće ... evo postavljena mi je karta na 23 stranici u indeksu...pa ako možeš malo više mi reći ...zanima me to inozemstvo....
IP sačuvana
social share
hxxp: www. astro. com/cgi/chart. cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=6tmfilevCT2lM-u1179405456&nhor=432594
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Evo dat cu ja primjer svoje 12 kuce
Moja mama je stalno po bolnicama, ja imam saturn i pluton u 12 kuci
Ja nikad neidem radi sebe vec radi moji blizi
meni je jarac i vodenjak u 3 i 4 kuci znaci kojem je vladar saturn u 12 kuci znaci 3 kuca braca, rodjaci, a 4 kuca roditelji, mama- stalno je bolesna i zato ja stalno visim po bolnicama.
Sad posto pluton vlada skorpion  mogu reci da cu jednog dana i ja bit u bolnici..al iznenada, jer to je utjecaj plutona
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

nista nije slucajno sve se desava sa razlogom.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
12-kuca-sunce na27st jaraca.   jupiter na 18st jarca,  saturn na 21st jarca,kakvi su mi aspekti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12274
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
1. 12-ta kuca u Blizancima, Jupiter u raku, merkur u Blizancima u 12-toj kuci.
    merkur u opoziciji sa mjesecom (u stijelcu, 6-ta kuca)

2. 12-ta kuca u lavu, venera, merkur i sunce u djevici, 12-ta kuca

Hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 22:37:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.