Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 16:57:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 94802 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Milena pa ostavi njene podatke kako bi videli kartu, ovako ništa.

I da skrenem pažnju da je ovo tema o XII kući...pa da je ne razvodnjavamo...
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U 12.kuci imam Ma0Pl u Vagi, a asc je skorpion i u prvoj je uran dosao iz 4.kuce.
Jel bi to moglo znaciti da cu ja raditi u nekoj zatvorenoj ustanovi?
I mislim da bi 12.kucu trebalo gledati i kao podsvijest, znaci obrazac u ponasanju na kojeg ne mozemo utjecati, ostao iz proslog zivota?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni je u XII kuci Mars, u devici šta to znači ja sam škorpija podznak vaga....hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ima jedna moja prijateljica isto mars u 12 kuci i ona je uvijek vesela, ja je nikad nisam vidila da je ljuta il ista slicno.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
Meni je Uran u XII-oj, u Vagi, opasnost od stuje izmedju ostalog?
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ima jedna moja prijateljica isto mars u 12 kuci i ona je uvijek vesela, ja je nikad nisam vidila da je ljuta il ista slicno.....
A zasto bi mars bio ljut ili svadljiv? Uostalom u kojem je znaku? Ja imam konjunkciju Ma i Pl, pa sam takodjer uvijek vesela, mislim da od njih crpim najvecu kolicinu energije, jer mi je vecina planeta u vodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ericsson T-68
Meni je Uran u XII-oj, u Vagi, opasnost od stuje izmedju ostalog?

Ne? Tesla je imao Uran u XII na ascedntu pa josh na Algolu.. Nije ga ubila struja.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
A zasto bi mars bio ljut ili svadljiv? Uostalom u kojem je znaku? Ja imam konjunkciju Ma i Pl, pa sam takodjer uvijek vesela, mislim da od njih crpim najvecu kolicinu energije, jer mi je vecina planeta u vodi.
jer je marsova energija takva razumijes..osobe koje nemaju naglasen mars sa aspektima mirne su prirode
recimo ja imam mars sa merkurom i svadljiva sam i ostalo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 111
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Motorola V3r
hahhaha, pa i meni je Uran na Ascedentu, kao i Tesli  Smile, ali ozbiljno sad, Pedja Radovic mi je rekao da se 2012.-e godine cuvam udara struje, a ja recimo nikad ne iskljucujem bojler za vreme kupanja loll
IP sačuvana
social share
Moje astroloske karte:
NatalSinastrijaDavisonov
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jer je marsova energija takva razumijes..osobe koje nemaju naglasen mars sa aspektima mirne su prirode
recimo ja imam mars sa merkurom i svadljiva sam i ostalo

Ma razumijem ja tebe...Smiley
Zelis reci da ne treba gledati 12.kucu kao podsvijest. Ja sam se na nizu primjera uvjerila da to ipak drzi vodu, ali ipak bitni su i aspekti koje planeti u 12. cine, kao i znak u kojem se nalaze. Aj pliz provjeri na sebi i na nekim primjerima iz svoje okoline, mozda su ovo kod mene bili neki specificni slucajevi? bas me zanima....
Btw. Moji planeti u 12. su u kvadratu sa merkurom, pa mozda zato nisam svadjiva i jos su u vagi, ap tezim nekom skladu i ravnotezi, medjutim ako mi netko uzdrma taj kvadrat - bjez' te ljudi... Smile
A isto tako ako me netko jako, jako, al' ono strasno naljuti - ja zasutim. I to je najgore sto se moze doticnoj osobi dogoditi. Tako da kod mene valjda vrijedi taj aspekt?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 16:57:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.