Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:14:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 95086 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mene interesuje vladalac 12 kuce u 12,da li je nesto grozno?
Već je dat odgovor na ovo pitanje, prelistaj temu.

Takodje, pročitaj pravila Burek foruma. Slanje poruka za redom je zabranjeno pravilima Burek foruma,koristi opciju Izmeni!
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
LiQuid_Dream mislim da nisi dobro pogledala horoskop mog sina zato sto ono sto navodis kao 'umerenu tvrdoglavost' kod njega je to nije umereno vec srljanje u svoju propast... Nedozvoljava mesanje u izbor prijatelja a izbor uvek pogresan i imitiranje negativnosi svojih prijatelja koji ga "namestaju" i podmicu nogu. Mislim da subjektivno gledas na astrologiju kod tumacenja a to je los nacin ucenja. Ovo ti pisem sa najboljim namerama da jos sada na pocetku popravis nacin tumacenja. Iskreno radi se o mom sinu i veruj da ne bi pozelela da bilo koja majka ima takvo dete, veruj! Ovih zadnjih 2 godina on je: mrza, lazov, neradnik, ne uci, spletkarosi i ide linijom lakseg otpora...
Ne ljuti se ali andjela pizelly je dala mnogo tacnije tumacenje i ono sa kvadratima Merkura mi je najrealnije kao moguca ziza problema. Inace curu jos nije imao i sada je u fazi kad ga jedino to zanima izgleda a o tome ne pricamozda svakome ali sa mnom i ocuhom da. 
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Liquid dream je i meni podosta stvari tumačila i uvek je bila tačna, a za to što na neke stvari ne gleda sa najcrnje tačke gledišta ima veliki plus kod mene. Smile

By the way, kako ko tumači lako se može proveriti čitanjem odgovora upućenim drugim forumašima...i njihovim feedback-ovima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
Meni je vladar 2.kuce u 12.kuci (-njegov suvladar u 1.) i 1.kuca i 12.kuca su mi u istom znaku  Smile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
LiQuid_Dream mislim da nisi dobro pogledala horoskop mog sina zato sto ono sto navodis kao 'umerenu tvrdoglavost' kod njega je to nije umereno vec srljanje u svoju propast... Nedozvoljava mesanje u izbor prijatelja a izbor uvek pogresan i imitiranje negativnosi svojih prijatelja koji ga "namestaju" i podmicu nogu. Mislim da subjektivno gledas na astrologiju kod tumacenja a to je los nacin ucenja. Ovo ti pisem sa najboljim namerama da jos sada na pocetku popravis nacin tumacenja. Iskreno radi se o mom sinu i veruj da ne bi pozelela da bilo koja majka ima takvo dete, veruj! Ovih zadnjih 2 godina on je: mrza, lazov, neradnik, ne uci, spletkarosi i ide linijom lakseg otpora...
Ne ljuti se ali andjela pizelly je dala mnogo tacnije tumacenje i ono sa kvadratima Merkura mi je najrealnije kao moguca ziza problema. Inace curu jos nije imao i sada je u fazi kad ga jedino to zanima izgleda a o tome ne pricamozda svakome ali sa mnom i ocuhom da. 

Da je vladar njegovog AC-a Merkur - slozhila bih se sa gore navedenim, ovako ne mogu, i to smatram kao fazu koju ce ubrzo prevazici. Dolazi iz kuce opasnosti, zato sam i navela da ne voli da mu se drugi uplicu u zhivot i odabir prijatelja. A zashto bi se drugi i uplitali kad je u istoj kuci Jupiter u svom sjaju, u Raku, u svojoj egzaltaciji. Mogu ja biti subjektivna ili ne, ali uporedjivati vladar AC - Pluton u svom sedishtu, kao bukvalnu odbranu AC jer je i prilepljen za isti taj AC i lepo aspektovan od Jupitera, i napadnutog Merkura koji je u njegovom sluchaju samo delic priche - meni je suludo.
Hvala na dobronamernom savetu, i ja Vama zhelim sve najbolje  Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
LiQuid....ja sam tek pravi patnik. Vladar mojeg AC-a je Saturn koji je otišao u 12. polje. Ja u u kući patnje i agonije...i kud još Saturn  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Da, da.... Bash "grozan" neki Saturn, u konjukciji sa Uranom, shto u najblazhem mogucem smislu znachi da je rech o choveku koji se trudi da razbije sve moguce dogme i ogranichenja, pritom i Uran i Saturn 120* Jupiter....
Sturn uz sve to na 16* Strelca, shto vec samo po sebi znachi da je chovek uvek za proshirenje stavova, i ne prihvata samo ono shto mu je servirano na tanjir, vec kopa dalje; sluchajno ili ne i sam Dupor ovaj stepen objashnjava kao "duhovnu moc, vidovitost, i ljubavne afere".
Dalje, Uran dolazi delom iz prve - pa tu blistash kad te pohvale za trud i rad, delom iz druge - pa ne bi bilo loshe da to i unovchish...
Ma stvarno, taj tvoj odvratni Saturn  Smile
P.S. zar nije na kraju 11.?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Asc na 15 -tom stepenu Device
Vladar pete kuće ~ Sa ~ u dvanaestoj, na 12:30 stepena Device. Da li se može reći da je na Asc?
Sa inkonjukcija Sunce
Sa trigon Mesec
Sa inkonjukcija Mars
Sa kvadrat Neptun
Sa konjukcija Ac
Sa kvadrat Mc

Liquid, pomagaj...volela bih da čujem o ovom Saturnu i koliko je teška situacija? Smile Tnx
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Maki, chija je ovo karta?
Trebalo bi videti odakle dolaze ovi aspekti, mislim Sunce, Mesec, Neptun...
A ovo shto kazhesh za AC, konjukcija jeste, bash da je slepljen s njim i nije, al' opet - konjukcija je... Poshto dolazi iz 5. mozhda neki problem vezan za decu, ili ljubavne tegobe  Smile
Inache za ovaj 15* Device kazhu da je jedan od najlepshih, jer pokazuje nesebichnost i predanost  Smile
E, da, za ove inkonjukcije - ne znam, mislim da to samo "radi" kad je Jod u pitanju... Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2007, 03:32:04 od LiQuid_Dream »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
....ja sam tek pravi patnik. Vladar mojeg AC-a je Saturn koji je otišao u 12. polje. Ja u u kući patnje i agonije...i kud još Saturn Smile Smile Smile Smile
Ma daj Cornix,shto ti je ,glavu gore,mlad si,tek si pocheo da zivish.
Meni je vladar Saturn na vrhu XII kuce,nishta mi ne fali, i jako sam uspjeshna u ziovtu.Necu da te chujem,te su te knjige izludjele.(a mozda i ludi astrolozi)
Chesto sam znala rec,sve shto taknem pretvaram u zlato.Osobama donosim samo srecu i podspjeshujem njihov uspjeh.Chak i kad u prodavnicu udjem raduju mi se,nagrnu mushterije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:14:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 7.347 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.