Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 20:10:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: XII kuca  (Pročitano 94059 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 239
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia n95
Tradicionalno se smatra da je Saturn u 12. kući u lošima spektima težak karmički dug. Samo retki uspeju da prebrode ovakve aspekte, bez veće krize. Oni su osvestili svoje nesvesno i krenuli putem drugačujim od većine ljudi. Oni su odabrali život odricanja, usamljenosti i strogosti. Time su donekle ispunili simboliku planeta. Ostali ovakve aspekte doživljavaju kao teške udarce sudbine, a oni su upravo reakcija na one stvari koje je osoba nekada radila.

Majku mu bas mi je interesantan ovaj detalj oko karmickog duga. Da li osobe koje ispastaju nekakav dug ispastaju ga citavog zivota ili samo u nekim njegovim delovima. Post je kod mene Saturn u 12.kuci i tacno je da sam krenuo putem drugacijim od vecine i da je to BIO put odricanja, strogosti i usamljenosti ali sada je to drugacije.Malo sam zbunjen Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Tradicionalno se smatra da je Saturn u 12. kući u lošima spektima težak karmički dug. Samo retki uspeju da prebrode ovakve aspekte, bez veće krize. Oni su osvestili svoje nesvesno i krenuli putem drugačujim od većine ljudi. Oni su odabrali život odricanja, usamljenosti i strogosti. Time su donekle ispunili simboliku planeta. Ostali ovakve aspekte doživljavaju kao teške udarce sudbine, a oni su upravo reakcija na one stvari koje je osoba nekada radila.

Majku mu bas mi je interesantan ovaj detalj oko karmickog duga. Da li osobe koje ispastaju nekakav dug ispastaju ga citavog zivota ili samo u nekim njegovim delovima. Post je kod mene Saturn u 12.kuci i tacno je da sam krenuo putem drugacijim od vecine i da je to BIO put odricanja, strogosti i usamljenosti ali sada je to drugacije.Malo sam zbunjen Smile
Ako cemo da radimo,da ucimo,trebalo bi staviti karte u index,nasih karata,sad neznamo koje je kuce Saturn vladar u tvojoj karti.
Citala sam da Saturn,moze da donese i to da se dajemo,bas u izolovanim ustanovama,da se mozemo iskupljivati na taj nacin pomazuci na neki nacin unesrecenim osobama.
Da tezimo odlascima na usamljena mjesta,da se tamo osoba najbolje osjeca,tako nekako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
I moj dragi ima Saturn u dvanaestoj u devici. Dvanaesta kuća mu je u znaku Lava. Vladar dvanaeste - Sunce, je u petoj kući u vodoliji.

Imširagić kaže - Saturn u dvanaestoj kući opisuje i severno ledeno more i mesta gde je sve hladno i mračno. Opisuje potonuće broda. Govori o gubitku nade i vere. Kao sidro, osobu nešto vuče na dnu mora. Preporučljiva je meditacija, jer u dubine se ovde i onako mora otići, pa je bolje milom nego silom. Davljenje, trovanje. Ujed ajkule.

U dobrim aspektima daje lekara ili iscelitelja, a vrlo često daje i monahe
pa se ovo za monahe može povezati sa Andjelinim komentarom...
Citala sam da Saturn,moze da donese i to da se dajemo,bas u izolovanim ustanovama,da se mozemo iskupljivati na taj nacin pomazuci na neki nacin unesrecenim osobama.
Da tezimo odlascima na usamljena mjesta,da se tamo osoba najbolje osjeca,tako nekako...

Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

http://www.youtube.com/watch?v=qzLdxeQj66k

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 88
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens MC60

12 kuca koja oznacava podsvijest
Skrivene strahove
Pozrtvovnost i sluzenje visim ciljevima

12 kuca u Ovnu 23 stupanj da ne filozofiram previse
« Poslednja izmena: 26. Sep 2006, 17:08:23 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
;Al Gran Pueblo Argentino Salud!

Coronados de gloria vivamos
O juremos con gloria morir.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Dvanaesta kuća - ZAO DUH

Ovaj sektor predstavlja udaljavanje - odlaske, duge boravke u daljini, odvajanja od dragih bića, njihov gubitak... Označava tajne veze, skrivena neprijateljstva, okove, smetnje, prepreke - ali i nesebično služenje, davanje sebe. Ovo polje odnosi se i na zatvorene prostore, socijalne poslove, bolnice, usamljena i udaljena mjesta, zatvore...

Dvanaesto polje pokazuje vaše nepoznate ili skrivene jake i slabe strane. Ukazuje na mjesta izgnanstva, kao i na uzdržanost, inhibicije, progonstvo, skrivene neprijatelje i opasnosti, štetu koju sami sebi nanosite i ilegalne poslove. Odnosi se na sve one stvari koje krijemo od drugih. Pokazuje istraživanja, pozadinu, subjektivne oslonce, unutrašnju svest, nesvesno "ja", duhovne dugove koje treba platiti (karma), ali isto tako i milosrđe, saosjećanje i rad za javno dobro. Ovo polje često nazivamo "ostavom" ili "spremištem" horoskopa zbog toga što tu bacamo ili skrivamo probleme koji su isuviše bolni da bismo se sa njima suočili, ili teškoće čije postojanje odbijamo da priznamo.

Sasvim je evidentno da je dvanaesto polje najezoteričnije od svih polja. Istraživanja su pokazala da ono sadrži opis naše poslednje inkarnacije ili barem one koja je ostavila najdublji pečat. Planete u ovom polju pokazuju želju da se razriješe karmičke veze koje vas čvrsto vezuju sa ovim svjetom. U ovom se polju susrećemo sa iskušenjima svih vrsta. Ako se ona hrabro prihvate, dolazi do oslobodjenja...

Djelovi tijela : stopala

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
andjela da li 12 kuca predstavlja daleka prekookeanska putovanja ili mozda selidba tamo? ja imam jupitera i plutona u 12 da li ima sanse da odem u neku od prkookeanskih zemalja?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
andjela da li 12 kuca predstavlja daleka prekookeanska putovanja ili mozda selidba tamo? ja imam jupitera i plutona u 12 da li ima sanse da odem u neku od prkookeanskih zemalja?

Vidis za dom se gleda cetvrta,deveta i XII.
Deveta ti u Raku,u domovini,vladar cetvrte u Strijelcu ,koji simbolizuje inostranstvo,al ako odes osjeca se nostalgija,a XII,hm,vladar Venera,u sextilu sa Marsom,koji je dosao iz VI kuce,u Strijelcu,zanku daljina,mozda radi posla mogucnost odlaska tako daleko...Jupiter ti je tacno na vrhu Asc,on moze donijeti odlaske u inostranstvo.

Zvijezdo,pokusaj da ucis sa prijateljima,vladar devete Mjesec,ti je na vrhu jedanaeste mozda te oni povuku.Neptun ti kvadrira Mjesec,zato nekad ,mozes da se pogubis,da neznas sto bi,da li da nastavis ili ne,ali Jupiter,na Asc,pa on je prirodni vladar devete kuce,obrazovanja,ti ces sigurno zavrsiti fax,pa vidi da ti uravo tranzitni Jupiter,prelazi pereko natalnog,a onda ti u decembru ide na Urana,ok mozda i zbog toga promjenis fax,ali uspjeh te ceka svakako,jer ce tada praviti sextil sa tvojim vladarom devete kuce Mjesecem,samo nastavi da ucis,imas pomoc Jupitera,i tranzitnu i natalnu Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2006, 20:05:44 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

if there is a will,there is a way

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 302
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala andjela puno puno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3280
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
moj mjesec je u XII kuci,kao sto vidim tu mu nije dobro Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
 Smile

moja 12. je prazna po pitanju planeta, a obuhvata dva polja- pocinje u jarcu i zavrsava u vodoliji

koliko sam do sada shvatila,
vladar jarca je saturn, i ta mi se planeta nalazi u 3. kuci (bik+blizanci)
a vladar vodolije (moj podznak ujedno) uran je u 8. kuci (vaga+skorpija)... Smile Smile  Smile

nesto je pominjano u vezi 12. i 8. kuce, a zvuci da se najezis, pa molim za tumacenje  Smile
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jun 2025, 20:10:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.