Gde mogu da probam X Box (kao što to može onaj ko želi da kupi playstation npr.) i još jedna stvar koja me zanima jeste igranje gamepadom. Kako? Da li je ovaj X-box-ov neki poseban pošto sam probao više puta sa mojim Logitech-om da igram fps i nema šanse-toliko je smotano upravljanje da je to strašno...
Koliko ja znam xbox uopšte nema svoje zastupništvo u Srbiji tako da ćeš teško moći negde da ga ispropaš pre kupovine ... Što se tiče džojpada sasvim je ok, čak su analogni stikovi (pečurke) po meni bolje urađeni nego npr. na sonijevom džojpadu ... inače, d-pad je na njemu vrlo loš pa tabačine tipa teken, ssf, mortal kombat se teško igraju sa njim ...
« Poslednja izmena: 15. Jun 2011, 21:02:19 od dzux_de_lux »
Igrao sam i na PS3 i na XBOXu koji sad imam i mogu reci da su padovi na XBOXu mnogo bolji i udobniji za ruke. Sony nije menjao dizajn svog pada jos od PS1.
Codomasters je ugasio online multiplayer komponentu tri godine stare GRID igre zbog toga što je partnerska kompanija odbila da obnovi svoj ugovor za hostujuće PC i PlayStation 3 servere za ovu igru. Vlasnici Xbox 360 verzije će i dalje biti u mogućnosti da igru igraju online, ali Codemasters ne nudi ništa više od izvinjenja svima. Čini se da je došlo vreme da se od izdavača igara zahteva da odrede posvećene servere koji su potrebni za održavanje njihovih sopstvenih multiplayer servera za određeni broj godina nakon predstavljanja određenog naslova kako bi se slične situacije u budućnosti sprečile.
Kupio sam polovan xbox 360 neznam koji je firmware urađen na njemu uz njega sam dobio Call of Duty 3 (nije original) koji radi odlično. Kad narezao sam dve igre koje sam skinuo sa neta WWE Smackdown vs Raw i Marvel vs Capcom 3 i neće da rade piše play game ali nema slike i kad uđem piše unrecognised disk saznao sam da je Call of Duty 3 wave 1 a ove dve igre wave 6. Jel to znači da ću morati opet da chipujem konzolu
odnesi u neki servis da ti flashuju konzolu, ne bi trebalo vise od 3000 da izadje Naravno to je pod uslovom da si rezao diskove pravilno (podesen layer break i brzina 2.4x ili 4x). Za pomoc oko rezanja savetuj, pak, Google jer bi tacan proces bio piraterija
Pa ne moras da nosis nekome u Krusevac, nadjes coveka preko oglasa ili Xbox republike i posaljes mu konzolu city expressom (tamo i nazad ukupno izadje 500 dindzi slanje)