Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 13:47:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Xbox / Xbox 360  (Pročitano 140421 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ljudi ja imam modovan xbox i sad ako kupim original npr mortal kombat jel mogu ja bez problema da ga igram online il kako to ide,da predjem na originale,smorili me pirati

Ja nijednom još nisam bio na Live-u do sada (sem ako se u to ne računa povezivanje na net i skidanje najnovijeg update-a), tako da ne znam koliko je stvarno bezbedno ... ali čitajući malo po neki drugim sajtovima najbezbednija varijanta su ti originali na konzoli koja nije flešovana jer čak i ako igraš originale na modovanoj konzoli nisi siguran ...
« Poslednja izmena: 17. Maj 2011, 22:48:08 od dzux_de_lux »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung Note 3
pa sta onda kao prodam nekom ovu i kupim novu originalnu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Pa tad bi bio bezbedan 100% ... sa nemodovanom konzolom i originalnom igrom nećeš nikad dobiti ban ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung Note 3
Pa tad bi bio bezbedan 100% ... sa nemodovanom konzolom i originalnom igrom nećeš nikad dobiti ban ...

a ako dobijem ban,konzolu mogu da bacim,il mogu piratske da nastavim?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ako dobiješ ban nećeš moći da ideš samo na net sa njom ... a sve igrice ćeš moći igrati offline normalno kao i pre bana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4362
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung Note 3
onda ne gubim nista da probam ?Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0

a ako dobijem ban,konzolu mogu da bacim,il mogu piratske da nastavim?

ban je samo za XBOX live ... prvo ti banuju korisnicko ime a nekad znaju da budu i djubrad pa ti banuju celu konzolu tako da ko god da udje sa tvoje konzole nece moci da igra online.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Xbox 360 skladišni kapacitet

Tehnološka industrija uveliko je usmerena ka cloud skladišnom kapacitetu pa tako ni kompanija Microsoft nije izuzetak. Proizvođač Xbox 360 igračke konzole najavio je cloud skladišni kapacitet za svoju konzolu. Jedan od direktora Xbox Live, Larry Hryb, objasnio je da će cloud skladišni servis igračima omogućiti da vrše snimanje u toku igara i daljinskim putem upravljaju Xbox Live profilima tako da im mogu pristupiti preko bilo koje Xbox 360 konzole. Korisnici će biti u mogućnosti da pristupe svojim profilima, dostignućima, listama prijatelja pa čak i Microsoft poenima preko cloud skladišnog kapaciteta.

Izvor: gamespot.com
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Battlefield 3 u oktobru

Imajući u vidu činjenicu da je osnovna Battlefield serija u nekoj vrsti mirovanja još od 2005. godine i PC ekskluzive Battlefield 2. Ovih dana, nakon nekoliko godina razvoja, objavljen je datum predstavljanja Battlefield 3. Prema trenutnim podacima, Battlefield 3 će biti isporučen za Xbox 360, PlayStation 3 i PC krajem oktobra meseca. Pored standardne verzije igre, Battlefield 3 će biti dostupna i u vidu specijalnog izdanja koje podrazumeva Back to Karkand Expansion kao i dodatak sa ažuriranim Battlefield 2 mapama za veći broj igrača. Battlefield 3 će odlikovati kampanja za jednog igrača i online komponenta u okviru koje može igrati do 64 igrača.

Izvor: gamespot.com
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Kinect u Microsoft igrama

Microsoft je na 2011 E3 događaju nastavio da značajno marketinški reklamira svoju Kinect tehnologiju. Ova kompanija je pomenula veliki broj naslova drugih kompanija koje će usvojiti pomenutu tehnologiju, ali naravno najveći podržavaoci ove tehnologije ostaju naslovi koji su razvijeni od strane Microsoft-a. U nedanvom intervjuu, rukovodilac Microsoft Game Studios, Phil Spencer je rekao da veruje da će sve igre kompanije Microsoft za Xbox 360 konzolu u budućnosti dobiti funkcionalnost za korišćenje Kinect tehnologije. Ove igre će svakako biti najbolji ambasadori kako Kinect tehnologije tako i same Xbox 360 konzole u vremenu koje dolazi.

(IT Svet)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 13:47:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.