Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:55:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Xbox / Xbox 360  (Pročitano 140364 puta)
Ucesnik diskusija

Звездо вoлим теее!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 106
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
SonyEricsson x8
Planiram da kupim xbox 360 elite ali me interesuje da li se puno kvari posto po internetu puno se prica o kvarovima takozvani RROD(red ring of death) Smile.. Hteo sam da kupim ps3 ali igre su skupe a ne moze da se igraju piratske igre Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 16:57:53 od nesha da lood »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Sve ti je to lutrija ... mož' ti rikne za 6 meseci, a može da traje i preko 3 godine ... moj drugar je kupio Xbox još početkom 2007. i nikakav problem do sada nije imao, a čak ju je i iznajmljivao prva 3 meseca da bi je isplatio ...
Ove nove serije konzola imaju jasper ploče koje se ne kvare kao prethodne falcon (bar tako kažu prodavci) ...
I ako rešiš da kupiš kutiju gledaj da ima odrađen X-clamp fix ... to je valjda neka zaštita od tog RROD-a

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
znaci xbox je skup a i treba debeo dzep da bi uzivao
skupa igracka nego zanima me kakva je to straobalna razlika izmedju xbox i ps2 osim sto je u ceni
po meni ...... xbox se jos uvek neisplati treba dati oko 700€ da bi uzivao
razmislite 350€LCD i 350€Xbox a i to sto cazu za igre za xbox je vec provaljeno ali zanima me kako da pustim da igram igru ako je igra 10gb  i jos ovo dali postoji ovaj kabel

Xbox/PC kabel to mi jedino logicno resenje bar za sada  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Igre za x360 su do 8 giga sto staje na double-layer DVD (na kom inace idu originali), jedino je Mass effect 2 14 GB zato sto ide na dva diska. Ako ti je kombinacija konzola+LCD skupa onda uzmi pristojnu gaming konfiguraciju (sa monitorom!) i uzivaj, mada kao sto sam ranije rekao sasvim zadovoljavajucu sliku ces dobijati i na bilo kakvom klasicnom televizoru.

PS2 vs Xbox? Licno sam uvek za PS2, jer to jeste najbolja konzola ikad. Xbox ima jaci hardver i media cenatr (za koji me bas briga btw)
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia e72
kako igrate pirate na ovoj konzoli?
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 39
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
e to me zanimalo znam mnogo ljudi koji imaju ps2 i kazu da je extra slika  sve prolazi a kad pogledas to sad stvarno nije toliko skupo 130€ i dobro uzivanje naj verovatnije da cu kupiti Xbox za 2 ili 3 godine kad bude oko 150€ ili 200€  onda mi se isplati onda ce imati igrica kao sto sad ima za ps2
pozzzzzzzzzzzzz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Kupiš flešovanu konzolu i igraš pirate ... sam ih skineš sa neta ili ih uzmeš od pirata za 500 kinti ...

I ne razumem što poredite PS2 i XBOX 360 kada su to dve različite generacije konzola ... Iako je PS2 fenomenalna konzola, XBOX je u rangu sa PS3, a ne sa PS2  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia e72
ja imam konzolu al' nije flesovana, kako da flesujem?
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4006
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Kakva je sutuacija sa novim verzijama,imaju li i dalje problem sa cestim kvarovima.Vidim da se verzija Xbox 360 Elite moze naci za 300 $, sto i nije mnogo,kad se uporedi sa grafickim kartama novije generacije.Zanima me gde se u Beogradu moze kupiti flesovana verzija i kakva je stuacija sa garancijom kad se kupi takva konzola.
Da nebi sirili marketing,ako neko zna nek mi posalje poruku na pm. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Garancija varira koliko sam saznao, izmedju 6 i 12 meseci ako je vec flashovana konzola. Nove verzije konzolu imaju jako malu sansu za kvar jer su uspeli da otklone uzroke pregrevanja (samim tim i RROD). Mozes da ides i na jeftiniju varijantu (Premium) ako konzolu neces koristiti kao media centar i za skladistenje gomile fajlova.

BTW A zasto bi iko platio grafu 300 evra? Ja sam svoju platio 120 i apsolutno svaka igra radi na max detaljima u full hd uglavnom u 60 fps. Prica da je apgrejd kompjutera skupa rabota su gluposti, moze se proci jeftino a stvarno kvalitetno, te super skupe komponente su za entuzijaste (npr. graficke koje koriste DirectX 11, koji je gimmick). Ono sto hocu da kazem je da se moze imati i gamerski PC i konzolica (ako ne odustanes od pljuckanja 500+ evra za televizor).
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 14:55:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.