Planiram da kupim xbox 360 elite ali me interesuje da li se puno kvari posto po internetu puno se prica o kvarovima takozvani RROD(red ring of death) .. Hteo sam da kupim ps3 ali igre su skupe a ne moze da se igraju piratske igre
« Poslednja izmena: 30. Jan 2010, 16:57:53 od nesha da lood »
Sve ti je to lutrija ... mož' ti rikne za 6 meseci, a može da traje i preko 3 godine ... moj drugar je kupio Xbox još početkom 2007. i nikakav problem do sada nije imao, a čak ju je i iznajmljivao prva 3 meseca da bi je isplatio ... Ove nove serije konzola imaju jasper ploče koje se ne kvare kao prethodne falcon (bar tako kažu prodavci) ... I ako rešiš da kupiš kutiju gledaj da ima odrađen X-clamp fix ... to je valjda neka zaštita od tog RROD-a
znaci xbox je skup a i treba debeo dzep da bi uzivao skupa igracka nego zanima me kakva je to straobalna razlika izmedju xbox i ps2 osim sto je u ceni po meni ...... xbox se jos uvek neisplati treba dati oko 700€ da bi uzivao razmislite 350€LCD i 350€Xbox a i to sto cazu za igre za xbox je vec provaljeno ali zanima me kako da pustim da igram igru ako je igra 10gb i jos ovo dali postoji ovaj kabel
Xbox/PC kabel to mi jedino logicno resenje bar za sada
Igre za x360 su do 8 giga sto staje na double-layer DVD (na kom inace idu originali), jedino je Mass effect 2 14 GB zato sto ide na dva diska. Ako ti je kombinacija konzola+LCD skupa onda uzmi pristojnu gaming konfiguraciju (sa monitorom!) i uzivaj, mada kao sto sam ranije rekao sasvim zadovoljavajucu sliku ces dobijati i na bilo kakvom klasicnom televizoru.
PS2 vs Xbox? Licno sam uvek za PS2, jer to jeste najbolja konzola ikad. Xbox ima jaci hardver i media cenatr (za koji me bas briga btw)
e to me zanimalo znam mnogo ljudi koji imaju ps2 i kazu da je extra slika sve prolazi a kad pogledas to sad stvarno nije toliko skupo 130€ i dobro uzivanje naj verovatnije da cu kupiti Xbox za 2 ili 3 godine kad bude oko 150€ ili 200€ onda mi se isplati onda ce imati igrica kao sto sad ima za ps2 pozzzzzzzzzzzzz
Kupiš flešovanu konzolu i igraš pirate ... sam ih skineš sa neta ili ih uzmeš od pirata za 500 kinti ...
I ne razumem što poredite PS2 i XBOX 360 kada su to dve različite generacije konzola ... Iako je PS2 fenomenalna konzola, XBOX je u rangu sa PS3, a ne sa PS2
Kakva je sutuacija sa novim verzijama,imaju li i dalje problem sa cestim kvarovima.Vidim da se verzija Xbox 360 Elite moze naci za 300 $, sto i nije mnogo,kad se uporedi sa grafickim kartama novije generacije.Zanima me gde se u Beogradu moze kupiti flesovana verzija i kakva je stuacija sa garancijom kad se kupi takva konzola. Da nebi sirili marketing,ako neko zna nek mi posalje poruku na pm.
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . . Spiros 'Vondas' Vondopoulos
»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Garancija varira koliko sam saznao, izmedju 6 i 12 meseci ako je vec flashovana konzola. Nove verzije konzolu imaju jako malu sansu za kvar jer su uspeli da otklone uzroke pregrevanja (samim tim i RROD). Mozes da ides i na jeftiniju varijantu (Premium) ako konzolu neces koristiti kao media centar i za skladistenje gomile fajlova.
BTW A zasto bi iko platio grafu 300 evra? Ja sam svoju platio 120 i apsolutno svaka igra radi na max detaljima u full hd uglavnom u 60 fps. Prica da je apgrejd kompjutera skupa rabota su gluposti, moze se proci jeftino a stvarno kvalitetno, te super skupe komponente su za entuzijaste (npr. graficke koje koriste DirectX 11, koji je gimmick). Ono sto hocu da kazem je da se moze imati i gamerski PC i konzolica (ako ne odustanes od pljuckanja 500+ evra za televizor).