Fabricki snimljeni diskovi imaju neki ugradjen kod i sta ti ja znam. Kada se igra kopira, ako se ne ubaci stealth patch onda mogu da te uhvate jer se pri kopiranju taj kod menja a stealth prikriva i zavara Live da je igra original. Inace su ljudi igrali online i sa kopijama bez problema, ja licno necu ici na Live jer ne zelim da placam za nesto sto na kompu imam besplatno i bolje (multiplayer,patchevi,chat).
I jos samo nesto koliko bi me izaso xbox 360 elit sa 120gb i da je flajovan da mogu da igram igre s torenta i dali se igre narezuju na cd-ovr mislim...... nema logike igre su od 6,7gb pa ja nemam takav cd moze li to nekako da se te igre prebace preko USB kabla na xbox pretpostavljam da ti onda treba hadr od 120 gb ili makar onaj od 20gb Poz ljudi i dajte neki odgovor???????? ok????????
Igre se ne rezu na CD, nego na DVD. Samo nabavis dvoslojni (double layer) Verbatim DVD (uglavnom su oko 120 dinara komad), a svaki DVD rezac napravljen u prethodne 4 godine moze da snima na te diskove. Hard sluzi da instaliras igru pa ce konzola manje vrteti disk ili mozes da kupujes igre preko Xbox Live i onda ih snimas na hard. Kod nas niko ne prodaje fleshovanu konzolu.
Prodaju flešovan u jednom shopu na Novom Beogradu i daju garanciju na 6 meseci ... ja sam kod njih uzeo konzolu letos ... Ako nekog zanima adresa neka pošalje pp da ih ne bi ovde reklamirao
uredu ljudi to nisam znao da niko ne prodaje fleshovanu konzolu znate mozda de mogu da nadjem i po kojoj ceni , a u vezi sa igrama glupo mi je da kupim ps3 na njemu rade samo org. ,a koliko sam ja cuio i vido na torentima ima puno igrica za xbox 360. cujemo se!!!!!!!!!
PS3 nije za nase platne mogucnosti. Skupa konzola, igre imaju jake cene, gamepadi isto. Ima bolje ekskluzive od Kutije ali meni licno to pada u vodu pred cinjenicom da me igre za X360 kostaju koliko i prazan DVD. Znam, nije to isto kao kad imas original, al sam upravo zbog toga i uzeo Xbox. Plus, na Live servisu ima mali zilion odlicnih igara (recimo Mortal Kombat 3 )
ps3 nema bolje exkluzive od xbox-a,ne obmanjuj ljude,otprilike su jednaki po kvalitetu exkluzivnih igara,videces uskoro koliki ce hit biti igra "alan wake"...jeste isplativiji xbox za nase podrucje... a otkad to ima mk3 na live-u,nisam ga video ranije kad sam isao na live???