ljudi pitam opet: koliko me izadje da kupim xbox 360 elit sa 120 gb ili makar onaj sa 20 gb u € zanima me cena u srbiji !!!! I ovo me zanima: dali se isplati sad (mislim u roku od 5 dana) kupiti ps2 ili xbox 360 koliko sam cuo ps2 oko 120 € a xbox prlazi i 300€ pa sam teo da pitam dali se isplati sad kupiti ps2 i igrati ili cekati jos 2 ili 3 godine da se ps3 razbije (kad budu mogle da se igraju piratske igre na ps3)
ps2 ili xbox 360 ili cekati ps3???????????
pozzzzzzzzzzz svima il ste znali: ako nemate LDC televizor ili monitor slika na xbox-u ce biti onako ne bas najbolja a na ps2 na obicnom super pozzzzzzzzzz
[Edit by aco_ra: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 27. Jan 2010, 13:44:08 od aco_ra »
Elite sam vidjao izmedju 35 i 40 hiljada dinara, sto je da kazemo 350-400 evra.
Ja licno imam PS2 i odusevljen sam tom konzolom. Mali milion igara, ne zauzima puno mesta, igre se lako nabavljaju i rezu. X360 vredi ako hoces grafiku, reprodukciju muzike i videa i online igranje (cak i pored gaming PCa konzola ima sta da ponudi jer ima zilijardu download igara). Hakovani PS3 pitanje da li cemo doziveti (ako nas stvarno strefi meteor 2012. godine ).
Drugar svoj Xbox kaci na Sony CRT televizor (72 cm) preko chincha i slika je fina, problem je na nekoliko igara koje ne podrzavaju 4:3 prikaz ili budu sitna slova ali se u principu sve bez problema igra i vidi. HD, sto se tice igara, je zabluda, te rezolucije postoje odavno na kompjuterima a od velike rezolucije na TV-u jedino imas beneficije zbog filmova (ako su full HD) jer ce slika biti ostrija i sve u svemu cistiji je prikaz.
ako nemate LDC televizor ili monitor slika na xbox-u ce biti onako ne bas najbolja a na ps2 na obicnom super
Isto kao kada se ranije povezivao PS1 ... slika preko RGB kabla nije mogla da se poredi sa N-Pal konvertorom ... Uzmi XBOX 360 i poveži ga preko HDMI kabla (ako imaš mogućnosti) i uživaj ...
ako neko ima informaciju gde moze da se nabavi ps2 nov i da je podeen da mogu da igram poratske igre a to uvezi igrica to je strava ima stvarno puno igrica i naj bolje sve igre idu na 1 dvd pozzzz