Ima li igde u ovoj zemlji da se kupi hard disk za Xbox 360? Shvatio sam da mi na mem. kartici ponestaje prostora a i rado bih se zanimao sa XBLA igrama.
Pa, mozda postoje homebrew napravljeni driveri. E sad sam se setio da imam Saitek Cyborg Rumble, ali da je plastika od analoga polomljena. Ostao samo onaj metalni deo ispod plastike, ali ne mogu preko toga da kontrolishem igru. Da li postoji neko mesto gde bi mogao da zalepim nove plastichne pechurke na svoj gamepad. Pored toga shto je to polomljeno, gamepad radi besprekorno. EDIT: Za hard cu pitati druga iz shkole, poshto je on imao arcade verziju pa posle kupio hard.
« Poslednja izmena: 12. Jan 2010, 07:33:21 od Solesoslav »
Ima li neko iskustva sa rezanjem igara za 360? Igre koje sam dobio uz konzolu rade odlicno a igre koje sam rezao (Brutal legend i Tekken 6) zakucavaju na samom pocetku. Snimao sam na Verbatim + medijima, na 2.4x.
Hmm, meni se chini da moj drug chini isto, ali on nema problema sa tim. Rekao mi je samo da su diskovi jako osetljivi i da im chak i prashina smeta i da je imao problema sa time jer mu se nekad deshavalo da mu se disk "pokvari" pre nego shto je stigao da predje igru, pa je zato nabavio hard i time reshio problem. Pitacu ga konkretno preko kog programa shta radi i onda cu da vam prenesem.
Reži na 2x brzini nikako na 2.4 i biće sve OK ... a inače diskovi jesu osetljivi, tek sam od nedavno shvatio da sam se zajeb'o što sam uzeo arcade konzolu a ne elite
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 22:12:29 od dzux_de_lux »
Ja čuh negde da sa tog LIVE-a banuju ako nemaš originalnu igricu, tako da nikad nisam probao da se povežem
To je tacno ... kao neko ko je radio 2 godine u XBOX-u znam sto posto da ako te otkriju da si koristio ilegalnu igricu, dobijes ban a mozda cak i konzola bude banovana.