Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 04:52:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: X kuća  (Pročitano 78224 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung versus
Vladar prve u desetoj i vladar desete u prvoj nije obrnuto, ima razlike. Smile Smile
Oba slučaja govore o ambicioznim ljudima, kad je vladar prve u desetoj onda osoba teži ka uspehu, karijeri. Kada je vladar desete u prvoj karijera pre ide ka osobi pre nego da ona juri da je postigne. Što je i logično Smile Ovaj drugi slučaj je bolja postavka nego kad se vladar prve nadje u desetoj.
U svakom slučaju, to su osobe od karijere... ali uvek se treba sagledati cela situacija

Marye, komentar? Smile Čime se baviš, šta studiraš? Smile

hvala puno na tumacenju,bas sam danas kupila knjigu Imsiragica "Tocak I i II" pa mi se sad lako snaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

slatka mala skorpijica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala,hvala Smile :flower:jedva cekam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da li neko moze da pogleda moju 10. kucu?  Smile u vodoliji je,a uran u 7 u strelcu...  Smile da li je turizam dobar izbor?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
gicki imaš veliku ambiciju i stalnu potrebu za radom . Vladar desete u dvanaestoj govori o nekim tajnim poslovima na dalekim mestima. Možeš dobro proći ako odeš negde daleko. Ili rad u zatvorenim ustanovama, bolnicama, zatvorima ili nekoj istraživačkoj laboratoriji.
Ti si jako inteligentna osoba,visoko si obrazovana (ili ćeš biti:) ) imaš dobre predispozicije za advokata (Merkur semisekstil Jupiter) tako da si ubola zanimanje ko prstom u džem  Smile To je i dobar aspekt za ljude od ugleda. Govori i o ocu koji je obrazovan i na dobrom položaju. Mada zbog Merkur konjkcija Saturn mislim da imaš teži odnos sa njim??
Mesec u desetoj ti može doneti popularnost. Mars je isto tu, čini ljude veoma ambicioznim. Karijera se ostvaruje kroz borbu i ti imaš potrebu da vladaš drugima. Morala bi da naučiš kako da funkcionišeš sa nadredjenima jer ti to može doneti probleme u poslu čak i pad sa položaja.
Sunce u jedanaestoj govori o uspehu kroz veze i prijatelje. političke veze...govori o ispunjenim nadama. Ti ne priznaješ lako greške, rušiš i gradiš, teško te je prozreti.

MC u Devici tvoje ključne reči i su "koristan" i "isplativ". Želiš da budeš viđena kao personifikacija produktivnosti i efikasnosti. Imaš imidž koji odiše skromnošću i urednošću, uvek spremne na rad Voliš da praviš liste stvari koje treba da se urade, a u svojoj težnji ka perfekciji u poslu možeš dostići veštinu i preciznost koja je drugim znacima često nedostupna. Strateg si koji kontroliše tiho iz pozadine. Želiš da urediš spoljni svet i učiniš ga boljim i lepšim mestom. Smile

Mars na MC-u - možeš da budeš vrlo ambiciozna i u žurbi da što pre stigneš do vrha. Često, osoba sa Marsom na MC-u mora da se bori da bi opstala na vrhu, gde svaki poslovni sastanak može da bude takmičenje ili odmeravanje snaga. Želiš da budeš viđena kao "osvajač"; iako se ponekad možeš naći u ulozi negativca, često ćeš biti borac za bolje uslove i prava podređenih.  Smile

Eto tako stoje stvari iz mog ugla  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
da li neko moze da pogleda moju 10. kucu?  Smile u vodoliji je,a uran u 7 u strelcu...  Smile da li je turizam dobar izbor?  Smile

Nina, vrh desete u Vodoliji...govori da ćeš sebe izgraditi kao prilično nezavisnu i veoma originalnu osobu. To što je vladar desete u sedmoj govori da se karijera gradi kroz politiku ili neke javne poslove, pa zašto ne bi to bio turizam? Smiley  Venera opozicija Uran: potrebno je da budeš super budna iznutra jer ti ovaj aspekt donosi potrebu za promenom klasičnih obrazaca. Sa ovim aspektom je zabranjeno biti prosečan ukoliko se želi biti srećan.Uran trigon Jupiter: otvorena si ka novim stvarima, aspekt velikih putnika i naglih odlazaka, novac od računara i svih tehničkih uredjaja...
Osobe sa Vodolijom na MC-u su iskreno zainteresovane za živote drugih ljudi, naročito onih koji su pošli putem "kojim se ređe ide". One nikad nisu klasičan predstavnik svog posla ili familije, već se često osećaju kao "crne ovce" i autsajderi svog porekla, godišta ili klase. često su u borbi protiv tradicije i društva bojkotujući autoritete i okrivljujući sistem. Međutim, osobe sa ovom pozicijom često imaju demokratske ideje koje sprovode autokratičnim metodama! Pomalo ekscentrične, one su često ispred svog vremena ili se bave poslom koji njihovi vršnjaci ne prihvataju. Bez obzira na to, ove osobe su u stanju da vrlo brzo nauče kako da iskoriste svoj originalan pogled na svet. Osoba sa Vodolijom na MC-u može da bude svačiji prijatelj, mada može se činiti da je rezervisana i na distanci, jer nju suštinski poznaje samo nekoliko bliskih prijatelja.
Jesi li religiozna?
« Poslednja izmena: 06. Mar 2007, 17:55:24 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"zabranjeno biti prosečan ukoliko se želi biti srećan
iskreno zainteresovane za živote drugih ljudi, naročito onih koji su pošli putem "kojim se ređe ide". Osoba sa Vodolijom na MC-u može da bude svačiji prijatelj, mada može se činiti da je rezervisana i na distanci, jer nju suštinski poznaje samo nekoliko bliskih prijatelja,ekscentricna"
sve je tacno,a ovo u potpunosti  Smile jako me zanima psihologija ljudi,sad da li sam religiozna? pa ne znam,mozda jos uvek imam malo godina da bih tacno znala,ali ne mogu da kazem da ne verujem u boga,jako verujem u nesto,samo jos uvek ne znam tacno u sta...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ok nešto tu proveravam u vezi aspekta... Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
A ako je vrh 10 u raku, vladar je otisao u 9 pa je to sigurno vezan neki posao uz inozemstvo s obzirom da je to mjesec i radi trgon sa venerom mislim da bi se tu trebala nadzirati umjetnost, jer je vaga asc. ali rak? nemogu da shvatim njega.... rak je majcinstvo, nije rak putnik... help  Smile
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ako je to tvoj slučaj-Mesec u Blizancima je slika majke koja, kako god da bilo, mora imati intelektualnu ili bar trgovačku genezu...Učiteljica, novinarka..u svakom slučaju ti ćeš biti žena koja će dobro obrazovati svoju decu...i sebe jer ti je to jako bitno u životu  Smile

Tvoj MC u Raku govori da ćeš često raditi sa porodicom . Umeš da preuzmeš na sebe  ulogu roditelja, slušajući i brinućeš se o svojim klijentima, "hraneći" svet ili ćeš zadovoljavati ljudske potrebe (rađe nego birokratske) na svom poslu. Tvoja karijera je često vezana za pomaganje drugima kako da bolje i uspešnije vode svoj porodični život ili sve što je vezano za kuću.   Smile
« Poslednja izmena: 07. Mar 2007, 15:52:16 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Ako je to tvoj slučaj-Mesec u Blizancima je slika majke koja, kako god da bilo, mora imati intelektualnu ili bar trgovačku genezu...Učiteljica, novinarka..u svakom slučaju ti ćeš biti žena koja će dobro obrazovati svoju decu...i sebe jer ti je to jako bitno u životu  Smile

Ovo uciteljica je bio pun pogodak... Hvala maki.... vrijedna kao uvijek.... Smile
IP sačuvana
social share
Maybe God wants you to meet many wrong people before you  
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.  

Gabriel Garcia Marquez
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 04:52:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.151 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.