Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 22:23:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 374074 puta)
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Z-400
arghhhh.... gnome

me smash gnome  Smile
pa jbg i mene gnomi iritiraju ali staces kad su najbolji Mage i Lock u Ally

ima jedna mudra izreka mog rodjaka koji igra wow: '' gnomi se drogiraju''.
sve vam je valjda jasno
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
CCWatch po meni treba zabraniti. Ok je da ti imas timer za skillove koji su fizicki vidljivi ali na neke stvari nije u redu imati uvid. Na to prevashodno mislim da rogue vidi koliko dugo ja imam perception. Po meni to nije u redu, jer perception jedino kako se odaje je jako tesko primetnom animacijom i prepoznatljivim tihim zvukom. Ali neeeeeee, buffujte hordu jos malo, oduzmite allijanse sve racial skillove moguce  Smile
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Eto zasto ne volim addonove, predstavljaju preveliku prednost u igri. Neko moze da ih ima mali milion i da ownuje samo zato sto zna sve sitnice koje po defaultu ne bi trebalo da moze da vidi i onda ne odlucuje skill.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Nazalost to je tako. AddOn po meni bi trebalo samo da ti pomaze u igri a ne da ti daje prednost nad igracima. Nazalost ne znam da li ce Blizzard ikada pokusati da napravi neku vrstu AddOn nadzora. Neki addoni zaista daju previse prednosti.

Mada mislim da gresis kada kazes da ne odlucuje skill. Nista meni nije lepse i veci pokazatelj skilla kada i pored svih svojih addon i macro pomagala oni i dalje izgube. Kada ja ostanem bez svojih aduta i oni imaju sve keceve u rukavu i onda ga na kraju, izvinjavam se na izrazu, poglabaju sve sa senfom i kecapom. Smile
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1254
Zastava tu negde oko nas
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Siemens cxv70
Kako mogu da "ukrotim" Smile XLoot, svaki put kad otvorim novi lut on se pojavi na drugom mestu? Probao sam i onu opciju Lock, ali ne pomaze. Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Sto se upisali sve te skole,kad nista ne znate jebo vas bog
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Kako je moguce dodji na teritoriju Hyjal  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Z-400
kako dare_car kaze izgleda da ima neka pecina

IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
Molim vas prvo. Hyjal nije teritorija. Na nju se ne moze doci. To je prvo sto morate da razjasnite sa sobom.

Drugo, to je INSTANCA. Najteza instanca u ravni sa Black Temple. Da bi dobili pristup Hyjal instanci morate da odradite veliki chain questova koji podrazumeva ubijanje Lady Vashj (Serpentshrine Cavern) i Prince Kael'Thas (The Eye) I tek posle toga mozete pristupiti Hyjal instanci. Za ljude koji igraju na oficijalnim serverima slobodno batalite da udjete tamo u narednih godinu dana. Fizicki se u instancu ulazi iz Caverns of Time, koji se nalaze u Tanarisu, juzni Kalimdor.

Za vas sa piratima, za vas me zabole vi ionako igrate na cheatove.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 02:11:36 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Z-400
pa tebe zabole za sve.
samo znas da se kurcis.
ej razmisli, ako imas cime, da si ti mladji od nas.i to mnogo.
dare je 1991 cini mi se, a ja sam 1993.
znaci...
kada mi budemo imali 22godine verovatno cemo bataliti wow,a ako i ne imacemo jace heroje neko taj tvoj sada.
a do tada ces ti verovatno imati zenu i decu.
...ili ne. ti ces ceo zivot praviti decu samo igracima u areni.

P.S. na taj item sam vec i zaboravio ali ti stalno smetas.
mene i dara teras sa prave teme na temu za pocetnike, a onda i tamo dolazis da seres.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2007, 10:00:58 od The Punisher »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung ZM60
a) i zato ga treba izbrisati jer humanuma smeta ...

b) punisher ti ili si malouman ili stvarno nemas pojma o cemu procas ...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 22:23:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.