Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:07:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 301542 puta)
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
dunno evo ti ironije ...

mada ja bih vise bio zadovoljan da su vam nerfovali healing ....op je jako
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3120
Gledaj, toliki healing je jedino moguc sa enraged regeneration ciji je CD 3 min i moras da budes enrage (sto nije neki problem), ne healujemo se mi toliko non stop.

Pokusaj da iskoristis tranquilizing shot kad vidis enraged regeneration... da vidis kako ce da prestane da se heal. Nemoj samo OP ovo OP ono. I takodje enraged regeneration vraca 30% hp, ja u full pvp opremi sa vicious oruzjem, thrown i chestom imam 117k, sto znaci da cu se izleciti za oko 35k, uracunajmo u to 5% od second wind (jer si ga verovatno stunovao ili rootovao) i jos 3% od blood craze (ako ga je usralo da sve to ima u istom trenutku) i tih tvojih 290k dmg koje si napravio u duelu mi zvuce kao puka izmisljotina.

Ja priznajem BURST dmg je neverovatno OP, mobility ili self heal nikako. Sve bi bilo resivo da su stavili da ne mozemo da otvorimo collosus smash i recklesness u isto vreme, ili deadly calm i recklesness bilo sta od toga Hunteri su sad u losoj situaciji sto se pvp-a tice ali takodje mi se desilo i da me odredjeni hunteri tako schooluju da su me poslali nazad mami placuci.

Uz svo duzno postovanje crazy, a ja stvarno biram svoje reci, ja mislim da ti je tu malo l2p situacija. I u to uzimam u obzir cinjenicu da hunterima treba buff.

edit: evo da ispadne da nisam prosao kroz sve detalje neka je imao i povecan self heal za 20% kroz talente, i opet se ne bi izlecio ni izblizu toj cifri koju si napisao.

znaci 36% od enraged regeneration, 6% od second wind, i 3.6% od blood craze... takodje blood craze i second wind ne mogu da se stackuju (mogu da budu aktivni jedan i drugi u isto vreme ali traju tacno 10 sec posle cega ponovo treba da se ispune uslovi za proc)

edit2: fury warriori su druga prica jer njima vec u igru ulazi mastery, ali ako te je fury warr ubio u duelu... jedino sto treba da znas protiv fury warra u pvp-u jeste kada vidis da je pocrveneo pali sve def cooldownove i cao djaci.

@ silver fox

da, pricamo o najavljenim promenama za 4.0.6 patch. ponajvise o warrior kontraverznim promenama jer su warrovi trenutno na "omg nerf" tapetu
« Poslednja izmena: 10. Jan 2011, 02:06:44 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
...

nije mi jasno zasto mislis da izmisljam ? kao da ja imam neki uticaj na to sta ce promeniti pa lazem ... dobar warr vs dobar hunter ...warr dobija ...
« Poslednja izmena: 10. Jan 2011, 02:09:31 od crazymouse »
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3120
dobar warr vs dobar hunter nije uvek isti rezultat, uglavnom jeste priznajem, al to nije niti zbog self heala niti zbog mobilitya, cak nije ni toliko do bursta koliko je do problema u hunter klasi.

a da li izmisljas ili ne ja stvarno ne znam, dajem benefit of the doubt iz prostog razloga sto se dokucavamo ovde dosta dugo unazad, ali kad lupis cifru koja je duplo veca cak i od mog hp-a kao tenk, ne ostavljas mi mnogo izbora sta da pomislim.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC one s
masteri je totalni shit za fury warriora trenutno, zadnji stat na prio listi. najveci problem je sto ja ne znam da li je taj masteri pasivan ili daje neki proc buff. dmg je nekada ogroman 105k execute recimo, a nekada crituje 20k. mislim da to treba da poprave. kod arms masterija se lepo vidi extra atack u recountu.
Likovi na EJ prave strashne kalkulacije, koje moj mozak ne moze da shvati, kako bi arms bio konkurent fury specu sto se tice pve-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung J7
The Daily Blink - webcomic - fun stuff  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung J7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3120
masteri je totalni shit za fury warriora trenutno, zadnji stat na prio listi. najveci problem je sto ja ne znam da li je taj masteri pasivan ili daje neki proc buff. dmg je nekada ogroman 105k execute recimo, a nekada crituje 20k. mislim da to treba da poprave. kod arms masterija se lepo vidi extra atack u recountu.
Likovi na EJ prave strashne kalkulacije, koje moj mozak ne moze da shvati, kako bi arms bio konkurent fury specu sto se tice pve-a

Posle najavljenih promena koje su trenutno na PTR ja stvarno mislim da ce arms biti mozda cak i bolji za pve nego fury, mislim stvarno ne mogu da kazem jer ne znam fury, specovao sam se jednom tokom celog cata i nisam umeo da odrzim rotaciju... ja sa arms u heroic izvlacim oko 15-16k, na bossovima nikad ispod 14. Nisam probao jos raid bossove jer sam uglavnom tenk ali mislim da ne bi bilo ni tu nista manje.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC one s
citao sam da bufuju fury masteri na ptr, nerfuju heroik strike za 20% i  cleave. nadam se da ce buffovati raging blow (cata abiliti, a koristi se kao treci u rotaciji  Smile, glupost skroz) ili nesto slicno tome, jer kazu da nisu zadovoljni sa fury dps-om trenutno, jer je nesto manji nego sto su ocekivali.

arms i fury su nebo i zemlja sto se tice statova, rotacije... svega. arms nema klasicnu rotaciju vec prio listu, dok kod fury je CS prio pa onda klasicna rotacija, BT, RB, instant slam i HS kao rage dump. inner rage jos uvek ne moze da se koristi zbog slabog gear-a, jedino sam napravio makro na instant slam da koristim inner rage.

arms i SMF su recimo za 1,5k dps iza TG fury, kada je isti gear lvl u pitanju. 10 man raid buffed dmg mi je negde oko 15k prosek, ali nekada se desavaju spajkovi, dmg bude nenormalan 22k najvise na bosu. nisam uspeo da shvatim sta je posledica toga.
arms bih voleo da mogu da igram za pve (ali me mrzi da stalno radim reforge, re-gem, re-ench itd) dok SMF nikada ne bih igrao, jebes warriora sa 2x 1h weaponom, da izgledam kao shaman ili roga  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jan 2011, 09:48:06 od Apolon84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3120
Nisam pametan... ozbiljno razmisljam da li ce mozda po prvi put fury biti bolji za pvp, uz ozbiljne buffove fury dmg-u i katastrofalnom nerfu juggernautu u arms... nisam pametan. Burst bi u principu bio manje kontrolisan i redji, uslovno receno, ali zato potencijalno daleko veci nego u arms, uz Deathwish, reck i CS jos mastery koji direktno povecava dmg... ali zato izgubiti throwdown, da ga jebem nisam pametan

edit:

au sunce ti al me usralo, uzeh Fury of Angerforge na prvom mobu od cela 3 sto smo ubili u BWD
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 01:15:26 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 325 326 328 329 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:07:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.