Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:16:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 301575 puta)
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
HTC one s
au sunce ti al me usralo, uzeh Fury of Angerforge na prvom mobu od cela 3 sto smo ubili u BWD

eto sta je sreca  Smile mi kao kreteni ubijamo svaki moguci trash u raidu i tek nekoliko epika smo dobili.
probaj da ga prodas, nisam ga koristio, ali kazu da nije bas dobar.

« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 10:20:43 od Apolon84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3120
equipovao sam ga, nije los, samo te stakove je tesko ispratiti... treba da nastaukejes 5 stakova da bi mogao da iskoristis efekat, stack istekne posle 15 sekundi a ima unutrasnji cd po stacku od 7-10 sekundi nisam siguran... tako da nije bas najlakse... posebno ako si arms ko ja... da sam dual wielder mozda bi i bilo bolje, ali nije los u svakom slucaju.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
ferali zakucani u zemlju hunteri i pristovi ce biti novi bogovi pvpa
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple iPhone 4
Bas tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 3120
Daj tvoj armory i njego link, da pokusamo da vidimo sta je bio stvarno problem. Za malo manje od 2 mintua kolko je trajao fight stvarno bi trebalo pogledati detaljnije. Ne kazem ovo zato sto mi treba dokaz dalje ili sta god nego da vidimo da resimo sta se tacno desilo i kako se ishilovao toliko.

ok ovo si ti ako se ne varam http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/hakela/simple
a ovo je warr sa kojim si se tukao http://eu.battle.net/wow/en/character/sylvanas/kream/simple

Prvo sto primecujem je drasticna raslika u resilience, ali to ne bi trebalo da ima uticaj na to koliko je on preziveo protiv tebe, skoro 300k dmg-a za jedan duel je zaista dosta, ono sto mene cudi je kako si preziveo i tih 2 minuta taj fight...

E sad, covek ima fury spec takodje, i to koliko vidim fury pvp spec, secas li se dal je protiv tebe bio fury ili arms? single ili dual wield? Mada nije stakovao mastery tako da ne bi trebalo da mu je heal nesto preterano veci nego inace.

Dalje, ovo je apsolutni debil od warriora, mislim, ima tenking metu u headu i reforge je hit u crit a nije ni hit capovan a sa tom opremom moze lagano da se hit capuje ili da bude na 0.15% od 5% capa. Gemovi su mu debilizam, ima ciste stam gemove a negde ima ciste resi, nije nista stakovao nego je samo pratio boje socketa. Ali to i dalje ne menja situaciju, odnosno problem koliko se ishilovao.

Dakle fight je trajao koliko ja vidim 1 minut i 58 sekundi, uzmimo 2 minuta zarad lakseg racunanja. Dakle 120 sekundi. Njegov hp je nesto oko 16.5k uzmimo 17 opet zarad lakseg racunanja.

Tokom 2 minuta fighta u apsolutnom jako malo verovatnom slucaju da su mu non stop bili aktivni second wind i blood craze on je mogao 12 puta da ima aktivno i jedno i drugo i jednom Enraged Regeneration.

Posto vidim da ima Field Dressing u oba speca (20% povecan self healing) znaci da je on jednom se zahilovao za 36% (42.120 hp) od Enraged Regeneration, 12 puta 9.6% (6% od Second Wind i 3.6% od Blood craze) sto dodje na 115.2% (134.784 hp) sto dodje ukupno na 176.904hp, i jos njegovih 117k dodje na skoro tacno 290k koliko si ti otprilike i napravio.

Ne znam, osim ako negde ne gresim debelo u matematici, ili on eventualno nije koristio nesto tipa healthstone, pot ili ko zna sta, ti je trebalo da ga ubijes. Ja pretpostavljam da je healthstone u pitanju.

Mada ovde postoji jedan daleko veci problem a to je razlika u gearu. Sa njegovih 3100+ a tvojih 2200 fight je trajao mnogo duze nego sto bi trebalo i time dajuci njemu vise prilike da se heal. U principu sa takvom razlikom u resi ne bi ti ni trebalo da pobedis jer jednostavno ce da te nadzivi.

Ponavljam, mozda gresim negde, ispravite me slobodno, ali ukoliko nije koristio nesto dodatno sto u principu nije fer po nepisanim duel pravilima trebalo je da ti pobedis.

Sad se setih, nisam uracunao eventualno shout koji je koristio, ili buffove koje je imao. Ako se secas, ili imas screenshot daj i to pa da lupamo brojke opet. Shout bi mu znatno pomogao ali mislim da razlika ne bi bila u vise od 10k heal-a sve ukupno. Sve u svemu neverovatno mi je da je ostao na 45% (ili koliko si vec rekao) hp-a nakon tog duela.

Edit:

Jesam debil evo zaboravio sam jos jedan nacin lecenja. Da li ti je tokom duela ubio peta mozda? Ako jeste mogao je da se izleci za 25% sa Victory Rush. Duel je bio ispred orgri, tamo nema nista sto bi mogao da agruje i ubije da bi mu aktiviralo Victory Rush osim tvog peta. Jos ako si ga summon ponovo i on ga ubio... tu moze da bude problem.

Edit2:

Evo tek sam primetio da ima i glyphovan victory rush (50% veci heal od istog) sto znaci da bi se izlecio za 36% (racunajuci i Field Dressing) ako ti je ubio peta i posle toga te samo tako.

Jebiga ako te je ubio zbog toga, ne znam sta da ti kazem... ni protiv jedne klase osim eventualno jos magova ili lockova (lol) ne moze da se iskoristi victory rush u duelu...
« Poslednja izmena: 13. Jan 2011, 22:00:58 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung ZM60
jako sam dobar sa hunterom...2200 resi mi je dovoljno ...toliko hocu da imam ...jedina klasa koja mi pravi prob je warlock ...i pomalo feral drood ... te stvari oko ubijanja mog peta zaboravi jer je to kod pravog huntera nemoguce ...

nije pot koristio ..nije HS iskoristio ... imam par taktika za self healing + spirit beast ... ugl kite kite kite ...

inace ...pogresio sam sto se tice warrovog heala,ok je ...hunterov dmg jednostavno nije dovoljno dobar jos uvek ...

arms ...standard spec je bio ...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
 Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
HTC Topaz
Citat
Death's Advance (new talent): While both Unholy Runes are depleted, movement-impairing effects cannot reduce the death knight below 75/100% of normal movement speed.

wtfbbq
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC one s
Crazy koji je to adon kojim pratis fokus? ja za rage koristim stayfocused, ali problem je sto ne moze da se poveca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 326 327 329 330 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:16:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.