Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:52:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 300341 puta)
Hronicar svakodnevice

Gtfo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
SonyEricsson 
Sinoc su me tukla 2 warriora u mom flag roomu dok sam nosio njihovu zastavu, jedno dobrih 5 minuta (dok nisam cappovao zastavu - da, ne ostajem bez mane).Pisao sam im u oci...Znaci, ni jedan gem nemam za resilience, oprema mi je sva pre-patch oprema (3 wrath/2 rele + wrath oruzija)...Mozda zato sto sam paladin healer sa 1150 resilience-a...33% damage reduction od resilience-a + plate armor + def. spellovi koji imaju cooldown od minut i mozda zbog talenta koji ima 100% sanse da mi da 1 holy power (2 sec interni cd), pa samo spamujem Word of Glory (mana free heal) koji krituje po 12k plus talenat koji automatski stavlja neku vrstu beacon of lighta na samog paladina (kojeg healuje po 5-6k) plus talenat koji mi daje sansu da mi Word of Glory ne trosi holy power kada ga koristim. Smile Dovoljno je da kazem da warlockovi dotovi tickuju ~300....A krituju 450. Smile

Warriori su truba. ;p Unakazise ih...Previse...Ili ih nisu unakazili koliko mi znamo da se warrior skejluje sa gearom.Pa sad sa ovim novim talentima/promenama/skillovima je truba...Dok ne pokupi Cataclysm gear.Bar bez 2 pocket healera i full wrathfull opreme _nema_ sta da trazi sada.Ali kao da je to bitno, kraj igre je i ovako i onako.Koga boli djoka kako sada neka klasa radi u pvp-u.

Kao i obicno, sa svakim velikim patchom, warrior popije slap in the face.Sto se tice rogue-ova i subtlety...Honor among thieves...Zabagovano sranje, nema cooldown, instant 5 cp - eviscerate spam. Smiley

@Crazy: Odlicna slika, par stranica unazad. Smile Mislim da ce to Cviju da progoni samo tako. Smile

Elem, gde nam je Boccy the Magarac Master?
« Poslednja izmena: 20. Okt 2010, 09:43:24 od Kobayanator »
IP sačuvana
social share
Da devojke vole plochice, spavale bi u kupatilu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Mislim da nista nije dobilo nerf kao enha  Smile
Nedelju prije patcha bio sam cak prvi na overall dmg posle icc25 a kada je izasao patch (i pored svog preciznog socketovanja, enchantovanja, reforginga, respec i sve ostalo sto je zahtjevalo promjene) bio sam ispod 10og mjesta bez ikakve sanse da se u bilo kom trenutku probijem na top 3 na bilo kom encounteru. Znaci, sto je mnogo mnogo je...
IP sačuvana
social share
Bosses have these crazy ideas in their mind that the raid wants to kill them...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Paladina ispreterivase u PM. Nikad ga nije bilo lako ubiti,sada je nemoguce, a dali im da tuku dobro. Jednom recju: WTF? Zaigrali developeri paliju, pa nikako da sjasu.

Warrior je oduvek previse zavisio od opreme. Trulo jbg kad radis nesto (taktiku) koju si osmisljavao neko vreme i ne vidis rezultat i onda uzmes sledeci level oruzje i odjednom te ide. Jebes to, niko toliko ne zavisi od opreme i tima - bez hilera si glineni golub. Mada je uvek bio majka za tenkanje, ovo ostalo ili je AFK tenkanje ili je LOL.

Ali sada je najavljeno da VANISH daje TRI sekunde imuniteta, sto znaci da KONACNO JEBENO RADI Smiley Nema mnogo dileme sada oko klasa, tbh...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3120
Preksinoc sam apsolutno sve stavio na resilience i gle cuda Ironic the raid boss u wsg-u bog, batina, judge & executioner.

Paladine, mada u principu koje god hilere (jedino mozda shamane), je apsolutno nemoguce ubiti. I sva prica, health poolovi su mali, videcete sa cata opremom su mi se popeli na kurac.

Nisu se toliko warriorima ispisali u facu koliko je drugih klasa dobilo mnogo zajebane stvari. Od noviteta do 80 jedino warr cime moze da se pohvali je Deadly Calm (skillovi ne kostaju rage ali ga generisu 10 sekundi), Throwdown (arms talent, knockdown na 5 sekundi) i Heroic Strike koji nije vise na on swing nego je instant. To i par skillova koji su omoguceni u stance-ovima u kojima do sada nisu bili i to je to... Nema tu nicega uber da bi se reklo e vidi bre sta smo dobili.

Ali opet kazem, to ne znaci da nismo opasni, samo smo uzasno gear dependent, ali bogo moj to nista novo nije...

Ali evo videcemo danas posle maintenance posto resilience dobija nerf (pa pa mojih 1750 resi), nesto mi se bas ne svidja kako ce sve to da izgleda...
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Ali nisu to ni lose stvari, tbh.
Throwdown? Em stanovanja nikad dosta, em moze da se pametno koristi kao jos jedan prekid kastovanja. Dakle - aliluja! Deadly Calm = resenje za rage starved.

A ima i uber stvari:

Heroic Leap - Leap through the air towards a targeted location, slamming down with destructive force to deal 100% weapon damage to all enemies within 5 yards, stunning them for 2 sec.
Charge+stun+damage. Sta ostaje? Self heal?   Smile

Colossus Smash   - Smashes a target for 150% weapon damage plus 120 and weakens their defenses, allowing your attacks to entirely bypass their armor for 6 sec.
Ignore armor!   Smile

Ali Heroic je unisten. Pa to je bilo zanimljivo u warrior klasi, "on next swing" nisu sve klase imale. Kod tenkanja su Heroic i Cleave bili upravo zbog tog zanimljivi. Ako imas 50+ rage, spamuj Heroic ili Cleave (pogotovo sa glifom za treci target). Ne volim ta njihov pojednostavljenj od kojih je manje zanimljivo igrati.

Ali to je sad manje zanimljivo, zanima me kako ce vanish da se pokaze u praksi. Obecava mnogo.

Redirect - Transfers any existing combo points to the current enemy target. Sasvim fino, nema vise bacenih poena. PvE pre svega, ali mozda probam i u pvp-u. Nista spektakularno, mala pomoc.

Smoke Bomb - Creates a cloud of thick smoke in a 8 yard radius around the Rogue for 10 sec. Enemies are unable to target into or out of the smoke cloud. Odlican spell, prilicno rogue-ovski, stealth-ovski, bice sjajan za spasavanje u pvp-u.

Combat Readiness - izvesan survivability, nista posebno...
« Poslednja izmena: 20. Okt 2010, 11:18:30 od fgtra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
double post, please delete
Smile
« Poslednja izmena: 20. Okt 2010, 11:18:57 od fgtra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC one s
ja sam zadovoljan kako sada pve dps warr izgleda, od onih jadnih ~7k, posle hotfixa dps je 11-12k na 83lvl dummy, prosle nedelje cak nisam ni dobio bite na BloodQueen. takodje sam igrao malo pvp mada kao tank, hilere nema sanse da covek ubije. nisu trebali dozvoliti da svako moze da uzme wrath set i t1 wrath weapon samo za honor, zbog svega toga pvp mi se smucio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Gtfo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
SonyEricsson 
Citat
hilere nema sanse da covek ubije
This.Znaci, na dan patcha....Rekao ajd da opikam jedan wsg, falilo mi ~50 HP za mounta.Udjem u WSG, ono, u full prot opremi, kao neki bajone sam, skoro sav ICC 25 heroic gearovan, heroic Sindragosa resistance trinket, pisacu casterima u facu i tako to.Uzmem zastavu, navatase me warlock, mag, rogue.Ispresavijase me.

Njihov Disci priest uzme zastavu....Vuce 7-8 alijansera na sebi i pisa im u oci.Gg.

Juce i prekjuce ceo dan igrao pvp - otiso u offspec (holy), jer je tako najlakse pobediti.Kao random battleground _uvek_ dobijam WSG (smor).Ugrabim 2 zastave za 2:0, odemo farmujemo HP na njihovom groblju.

Napokon sam juce uzeo poslednjeg pvp mounta (skupljam za 100 mount achievement - ostalo mi jos 3 mounta - molim se HH, Anzu i uzimam OS 3add 10 man mounta).Zbogom PvP, ne zelim vise da te gledam do Kataklizme.
IP sačuvana
social share
Da devojke vole plochice, spavale bi u kupatilu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Citat
Vuce 7-8 alijansera na sebi i pisa im u oci
odmah sam se setio svojevremeno druida u AV koji je rep od 15ak ljudi vukao za sobom, da ne poverujes... tj da konstatujes koji je mamlaz pravio klasu koju treba 15 likova da juri unaokolo dok je ne ubije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung ZM60
ja imam igricu
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 308 309 311 312 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:52:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.