Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:56:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 300841 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3120
respect za sliku Smile A tbc tema je imala toliko strana jer se tada igralo i flamovalo Smile
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung ZM60
naleteo kad sam pregledao malo SSove Smiley)))  ...ovo sa morao da izdvojim Smile

forum pvp je otvoren ...there is turning back now
« Poslednja izmena: 12. Okt 2010, 13:46:49 od crazymouse »
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8pre
mob
HTC Topaz
eh, ovaj patch je prejeben. na huntera ce mi trebat malo navikavanja, rog je u queue da ga testiram a dk je PREJEBEN. pravo zanimljiv gameplay
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3120
ja jos uvek nisam probao ali sudeci po jaucima koji se cuju sa warr foruma bice interesantno Smiley mada, vec su najavili nove nerfove i buffove tako da cemo da vidimo
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8pre
mob
HTC Topaz
ostatak iskustva - sub je pre-premocan, nisam ni pokusao mutilate. sub je prejak sa onim nerfom na resilience. veliki boost na eviscerate, hemo ima smisao, sprint na 1m cd itd itd itd, sve fino izgleda. dk sam checkirao pve-wise, u pvpu su me u furious/relentless opremi sibali ko picku; dakle, sa pve aspekta, OGROMAN upgrade naspram 3.3.5 sistema. frost dw/2h & uh su i dovoljno razliciti i dovoljno efikasni za dpsovanje.

hunteri... eh, sjebali su arp, tako da mi je to otkinulo nekih 2-3k dpsa. trap launcher je kewl, ali sam gameplay je balansiranje izmedju steady shota i arcane shota, sa chimerom svaki cd (i aimedom na procu). survival nisam jos probao, a ni on ne izgleda lose. klasa je zanimljivija za igranje, ali jebiga, trebace vremena da se navikne&nauci.

ostalo sto sam vidio je resto druide koji imaju jaci dps od warriora, ret pali i feral druida, tenkove koji ne mogu drzat aoe threat ni za hljeba, i magove koji bacaju po 50-70k critove. tol'ko za sad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Vera u uspeh je pola uspeha

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3681
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
SonyEricsson k550im
Nikad nisam igrao ovu igricu jer moze neko da mi kaze odakle da skinem verziju da mogu da igram online i da to ne bude nesto mnogo zahtevno, posto mi nije komp nesto mnogo jak obicna cetvorka. Pozzzz
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast Otadžbine i Beograda.Vi nemate više da brinete za vaše živote, koji više ne postoje. Zato napred, u slavu! - major Gavrilović 1915. god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC one s
ja koji sam radio 17k dps na Saurfangu i bio uvek medju prva 3 na recountu sada sam pao na ~11k. nadam se da ce danas biti taj buff pa da probam ponovo.
statovi su mi odlicni, unbuffed 45%crit, 27% hit, 19% haste i 5,5k ap, ali dmg je jednostavno uzas, oko 7k na 83lvl dummy. execute je abiliti koji nanosi najvise dmg za sada u oba speca, kao arms crit ide cak do 30k dmg, posle toga najvise radi Heroik strike pa raging blow, bloodthirst, a slam nije ni za kurac trenutno.
jedino su prot warriori odusevljeni, nas main tank radi 8,5k dps po bosu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung ZM60
idem po gamecard ...
kosta 3000 din ...nisam hteo da uzmem ....jel to sad normalna cena GCa ?
kupljeno za 2200 ...<3 rur
« Poslednja izmena: 15. Okt 2010, 18:23:04 od crazymouse »
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8pre
mob
HTC Topaz
 Smile addict  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 3120
kao pvp warr mogu da kazem da ima promene ali da nisu ni izbliza toliko dramaticne koliko ljudi kenjaju. Da, nemamo neke ultra hiper nove abilitye (barem ne na 80) ali promene skillova posebno mogucnosti koriscenja nekih u stance-ovima u kojima nismo do sada mogli (pummel u battle stance ftw) cine nas JAKO ubitacnim. Ako imam hilera, cuvaj se svete, bice sranja Smile Hilere mozemo da zakljucamo, cini mi se u nedogled... nisam se jos duelovao sa nekima ali pored charge, intercept (<3 intercept glyph), throwdown i specovanog pummela (a uskoro i heroic leap) mislim da smo jako dobra ubitacna masina, samo, treba umeti Smiley

Ne vidjam neke astronomske cifre, osim execute, ali realno execute 3k ili 33k isti je kurac, meta je mrtva pa je mrtva, ali zato ima dosta udaraca, arms se cini mnogo tecnijim za igranje i ima takav potencijal za burst da je to strasno.

Jedino sto mi zaista smeta je sto moram da se odreknem enchanta zbog jebenog wep chaina... sa kolicinom disarma danas u igri jednostavno ne moze se ici bez toga
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:56:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.