Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Okt 2025, 23:44:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 333548 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
kao sto reche kobaja int shout sluzi u 90% slucajeva za prekidanje casta i to uglavnom healerima.... pummel intercept fear pummel i ako imate srece do tada novi intercept.

Reflect eh koliko samo tmurnih arena partija mi je to ulepsalo..... ciklonisani druidi, pompyro magovi koji su verovatno ostali razjapljenih usta.... stun/repentance paladini koji iskoriscavaju bubble zbog rodjene gluposti..... i my own personal favorite..... mind blast na bopvanog spriesta sa 15% health

Kad vec spomenu fear, procitao sam u onim WotLK leakovima da deathwish vise nece davati fear imunitet..... drzmo palceve da se to ne desi.....
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Topaz
kako sam ja pregledao talente, arms warriori dobijaju bladestorm, dodavajuci jos jedan fear/movement impairing immunity (nisam siguran, ali mislim cak i stun immunity, 5 sec traje...)

edit:
korisni talenti za warra, po alphi:

Bladestorm - "Instantly Whirlwind all nearby targets and for the next 4.5 sec you will perform a whirlwind attack every 1.5 seconds. While under the effects of Bladestorm, you can move but cannot perform any other attacks or abilities but you do not feel pity or remorse or fear and you cannot be stopped unless killed." [25 rage, cooldown: 90 sec] (Arms)

Bull Rush - "Increases the duration of the Stun effect of your Charge and Intercept abilities by .4/.7/1 seconds." (Arms)

Sudden Death (new) - Your melee critical hits have a 10%/20/30% chance of allowing the use of Execute regardless of the target's health state.

« Poslednja izmena: 05. Jun 2008, 18:18:41 od Dinooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung ZM60

Sudden Death (new) - Your melee critical hits have a 10%/20/30% chance of allowing the use of Execute regardless of the target's health state.
fake ... a ako nije treba im pucati u kolena
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
HTC Topaz

fake ... a ako nije treba im pucati u kolena
nije fake, sve je leechovano iz alpha clienta... samo je pitanje koliko ce se svi ti talenti promijeniti do bete, a sigurno hoce, jer naprimjer, fury tree ima talent:
Titan's Grip - "Allows you to equip two-handed axes, maces and swords in one hand, but you attack 28/26/24/22/20% slower then normal." (Fury)

btw, ironic, izgleda da si u pravu, bar za sada:

# Death Wish no longer grants fear immunity.
# Deathwish and Sweepingstrikes have once again switched places.

medjutim:
Spell Reflection now costs 15 rage
Rend's Scaling with weapon damage has been improved

* Shield Break (Level 75, 15 rage, 1m cooldown) - Break down the enemy's defenses, disarming any shield they have equipped or reducing the chance the enemy will block by 3% for 10 sec.
    * Bloodbath (Rank 1) - Wound up to 5 enemy targets within 8 yards, causing 244 to 256 damage and causing them to Bleed for 250 damage over 15 seconds. If the target becomes Enraged, the Bloodbath bleed effect causes four times the normal damage.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
znam hvala pomno pratim sve alpha leakove
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sad sam popizdeo. Vi znate da ja ne igram PvP, mislim ne igram arenu, poneki BG je uvek zabavan, jer sam ja "PvE clicker nab", ali kad sam otisao da promenim password video sam ovo:
Citat
t appears that you do not meet the eligibility requirements to participate in the World of Warcraft Arena Tournament. While we would like all World of Warcraft players to be able to take part in the Arena Tournament, unfortunately residents of certain countries, states, or provinces are not eligible for it.
Da li mojih 13 evra mesecno manje vrede?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung ZM60
guess so
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 3120
nisam tacno siguran ali mislim da to ima veze sa samim arena tournament serverima i njihovom lokacijom, jebem li ga nista mi drugo ne pada napamet... mislim iskreno, koliko od nas bi se zaista tamo prijavilo, ja igram arenu osrednje uspesno ali ne verujem da sam toliko niti skillovan niti zaludjen da ozbiljno competitive igram arenu.... znam da to nije poenta vec principi iza "placam za nesto sto ne mogu da koristim"
« Poslednja izmena: 06. Jun 2008, 00:05:05 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 91
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia 6233
Citat
Kad vec spomenu fear, procitao sam u onim WotLK leakovima da deathwish vise nece davati fear imunitet..... drzmo palceve da se to ne desi.....

Hihihihi al ce da vas jebu lockovi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Doci ce dan kada warlocks sa 360% armora interceptuje Ironica!
« Poslednja izmena: 06. Jun 2008, 01:32:41 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Okt 2025, 23:44:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.