Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:54:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 325747 puta)
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC one s
Ja cu bidnem N E Rogue...Igracu sa mojim drugom..Iz owog mesta..!!

/shoo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Mene je kazio bog kada je jedan lik koga znam dao svog paladina maldjem bratu a on napravio Shamana na drugom serveru.

Jaaaoooooo kakav mali davez. Jos se uvukao u moju guildu nekako. Ne mogu da im dokazem da je n00b jer nikad nije isao sa nikim u instance. Oce da ide u Gruuls Lair sa 600 healinga  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2007, 16:20:05 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

GoSu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3510i
Evo ovde cu da stavim moj komentar za WoW posto neznam drugo mesto Smile
Igrao sam WoW medju prvima u Srbiji (neka piratska verzija nesecam se kada sam je uzeo) mod je bio offline ali cisto ono neko uigravanje.Posle nekoliko dana sam je hackovao i bio sam 128 lvl i ubacio sam najjace iteme koje sam mogao.(Sto znaci da igra nije tolko teska za hackovanje)Posle toga nisam zeleo ni da pokusavam da uzimam blackedition (privat serveri, ofc ko danas ima 200 eura da baci na neku igru) svet u Wow u je predivan svaka cast momcima iz Blizzarda ali je fizika ocajna kao da su iskopirali fiziku neke igre stare 10 godina..Zanemarujuci grafiku igra zahteva konstano igranje i odvajanje vremena sto je veoma lose za zdravlje..klinci ovo ne shvataju pa igraju svaki dan konstano...sto dovodi do drasticnih slucaja..Sve u svemu srecno ali preporucujem vam da batalite WoW ima mnogo boljih igara koje nisu ovako drasticne.. Smile

P.S. Ako ne verujete ovo za lvl hack moze da mi da nekih 20 eura,ponovo cu nabaviti WoW hackovati ga snimiti screen-shot i dokazati.. ^^
« Poslednja izmena: 16. Jul 2007, 17:27:02 od REplayER »
IP sačuvana
social share
Dve stvari su beskonacne: Svemir i Ljudska glupost.Nisam siguran za svemir.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung J7
"Igrao sam WoW medju prvima u Srbiji (neka piratska verzija nesecam se kada sam je uzeo)" ... među prvima su bili oni koji su igrali original .... imho

"Posle nekoliko dana sam je hackovao i bio sam 128 lvl i ubacio sam najjace iteme koje sam mogao.(Sto znaci da igra nije tolko teska za hackovanje)" ... gz hakovao si pirat ... ja sam ga rasturao od hakova dok sam ga igrao

"svet u Wow u je predivan svaka cast momcima iz Blizzarda ali je fizika ocajna kao da su iskopirali fiziku neke igre stare 10 godina.." ... namerno koriste takvu grafiku ... and me likes

« Poslednja izmena: 16. Jul 2007, 17:30:41 od bloodhound »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

GoSu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3510i
Brate necu da se ubedjujem sa tobom kada sam ga igrao i ko je bio prvi jer to zasita nije ni btino....

Za hack nisam hteo da kazem da sam ja neki opasan hacker nego sam sam reko da se lako hackuje...imas jedno 1000 web stranica sa WoW hackovima.Das 2-3 eura i dobjes 5 heroja sa lvl 60...negde su cak free hackovi...

Namerno koriste tu grafiku?? ma jok slucajno je stavili... xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung J7
Imali su dva izbora 1) realniji i 2) trenutni koji koriste (cartoon) .. imam kući screenove iz beta WoW-a sa drugom grafikom ....... so fo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

GoSu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3510i
E za Fiziku lol kolko je jadna...Prvo RPG za koji se koristi iskljucivo mis ti govori sve.Zatim kliknes da udaris nekog pa skocis udarac ce biti gore a onaj koga napadas ce primiti udarac..mislim tolko je lose da nemam komentara mogli su jedno 100 puta bolju fizku da sklope dda privku pro gamere ali nisu obracali paznju na to..Hteli su da privku sto vise dece (ne mislim na tebe ili nekog drugog stvarno bez uvrede) pa nabuddzili grafiku a fiziku ko je**...Neznam po meni grafika je zanemarljiva ako je dobra fizika to je srz igre a ne montaza i modelovanje...Isto je kao sa kolima Mercedes stariji sa jakim motorem i neki novi Fiat skroz nabudzen a motor nikakav. Znaci definitivno: Warcraft Frozen Throne > WoW..ako ne verujes pretrazi stranice i videces da uskoro izlai WC4 samo zbog toga sto 80 % posto blizzard tima misli da im je Warcraft najjveci uspeh ikada (iako nije zaradio ni 20% novca koji su dobili od WoW-a)...

PEACE
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZM60
ok ... aj sad ne seri ovde kako je igra losa .. kktybbqq
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

GoSu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3510i
To ti je ono kao kad neko pusi cigare (ja) i ljudi konstatno govore da ne valja a on nece da prihvati surovu istinu samo zato sto je on jedan od njih (ja licno znam da su cigare lose ali to me ne sprecava da pusim niti ikog ubedjujem da su lose).Nisam imao nameru nekog da uvredim samo sam stavio misljenje.

nvm nastavite da igrate WoW ne obazirite se na mene...stavio sam savet cisto bezveze..
Nemam nikakve koristi ali rekoh ajde sto da ne tako da...

bb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
Brate necu da se ubedjujem sa tobom kada sam ga igrao i ko je bio prvi jer to zasita nije ni btino....

Za hack nisam hteo da kazem da sam ja neki opasan hacker nego sam sam reko da se lako hackuje...imas jedno 1000 web stranica sa WoW hackovima.Das 2-3 eura i dobjes 5 heroja sa lvl 60...negde su cak free hackovi...

Namerno koriste tu grafiku?? ma jok slucajno je stavili... xD
lol...hackas blizz server, ja ti dam svoj laptop odma  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 267 268 270 271 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:54:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.