Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:45:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 253 254 256 257 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 324792 puta)
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC one s
jedno pitanje za ljude koji igraju arenu, ove nedelje cu uzeti 300 poenana 2v2? jel to mnogo lose?

racunao sam za ceo arena2 set mi treba 8250 poena, a ako ja budem uzimao nedeljno po 300 poena to mu dodje da mi treba 27 nedelja (oko 190 dana)
sto znaci da ima da popizdim, jos plus dagger 3100... a jao  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung J7
Emerald Dream ne bi trebao da se otvori pre Northerenda ..jer i u njemu postoji jos jedan world tree...

Kako .. veoma lako  Smile samo nadji onaj pirat 1.1 verzija sa šugavim 1.1 serverom i ja ti nalazim koordinate za Emerald Dream ...i još po nešto  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 15:05:42 od bloodhound »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
jedno pitanje za ljude koji igraju arenu, ove nedelje cu uzeti 300 poenana 2v2? jel to mnogo lose?

racunao sam za ceo arena2 set mi treba 8250 poena, a ako ja budem uzimao nedeljno po 300 poena to mu dodje da mi treba 27 nedelja (oko 190 dana)
sto znaci da ima da popizdim, jos plus dagger 3100... a jao  Smile  Smile
Nisam isau u arenu, ali zna da 5v5 donosi dosta vise poena.

Edit: Navodno Sargeras pre smrti je nekako svoju esenciju ubacio u world tree i preko njega to sto mu je ostalo od duse sada korumpira Emerald Dream.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 15:16:57 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
sargeras, a ne archimonde?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung J7
Sargeras je "zatrovao" Aegwynn, a ne world tree
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
ma fulio je cvijafaq, to je archimonde ;p
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
OVako sto se tice arene. 300 jeste malo za 2v2 to znaci da imate rating negde oko 1550. Ako se potrudis mozes da doguras do 1600 i tada dobijas oko 350. Mnogo je zajebano nabavljati opremu.

Istina je da 5v5 donosi najvise poena ali je i najtezi za igranje. Po meni najisplativiji je 2v2 iz vise razloga. Brze se napreduje, brze su partije. Laksa je koordinacija. Buffovi nemaju preveliku ulogu, i skill je mnogo vise izrazen.

Evo primera (takodje sve ovo mozete proveriti ovde: Arena points calculator)

za 1500 2v2 rating dobijate 263, 3v3 300 i 5v5 376. Razlika nije na pocetku neka malo preko 100 poena. E sad razlika raste sa vecim ratingom ali razmislite koliko je teze nabaciti 1800 5v5 a koliko 1800 2v2. Niko od nas profi ne igra arenu pa da ima savrseno uigran tim koji poznaje taktike i ima dvosmernu voice komunikaciju.

Po meni je 2v2 najlepsi ali i 3v3 moze lepo da se igra mada je tu vec malo izrazeniji faktor srece.

Naravno istina je i da se u 2v2 najvise gubi evo recimo danas je meni bio jedan od najgorih arena dana ikad. Sve sto smo ortak i ja trebali da uradimo jeste da odigramo 10 partija (koliko je potrebno nedeljno da odigrate da bi dobijali poene) i da odrzimo rating od prethodne nedelje. Tih 10 partija se produzilo na 39 jer jednostavno nije islo, nece pa nece. Usli smo sa 1607 ratingom i posle 39 partija imali smo 1611 (20 dobijenih 19 izgubljenih)   Jao zivote, jos 8 dana, poludecu.......
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 18:10:11 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC one s
ako sam dobro razumeo ti kazes da ako odigram 10 partija i imam neki lep rank taj rank nece pasti ako narednih 6 dana ne idem arenu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
mob
Apple Iphone 4s
kad je sve to vec tako komplikovano i smorno onda je PVE definitivno bolje resenje....
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
Uopste nije komplikovano i smorno. Arena rating ti ne opada nikada osim ako ne gubis. Znaci odigras jedanput nedeljno 10 partija i to je to.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 253 254 256 257 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 05:45:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.