Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 06:20:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 324722 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zivim danas, jer sutra mozda nece ni doci!!!

Zodijak
Pol
Poruke 489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson W950i
E sad jedno mozda glupo pitanje ali nemogu da izdrzim a da vas nepitam u cemu je fora?

Kako neko moze da igra PVE kad tamo samo ubijas mobove i radis Q a nema OutBG i OutArena ubijanja suprotne frakcije?

Mogu ... iz očiglednog razloga ... nemam vremena da gubim dok me neki high lev gankuje non stop iz zabave ...

Sad sam skontao PVE je za one koji imaju manje slobodnog vremena i oce sto pre da stignu do 70 lvl ili do epix fly mounta
                        PVP je za one koji oce da uzivaju u igri i oce sve da probaju pa makar morali izgubiti 1 god zivota

Nemojte mi zameriti ako nisam dobro protumacio ili ako se nekome nesvidja moje misljenje... Smile

EDIT: vidite ovo http://www.wow-serbia.com/forum/index.php?s=&showtopic=689&view=findpost&p=5219 ode godinu dana zivota jer je igrao WOW  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 23:04:45 od djole_92 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung J7
PvE je postojao i pre lev 70 i pre fly mounta ... hmmm loša teorija  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zivim danas, jer sutra mozda nece ni doci!!!

Zodijak
Pol
Poruke 489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson W950i
PvE je postojao i pre lev 70 i pre fly mounta ... hmmm loša teorija  Smile  Smile

To sam i ja znao ali moj stav je moj stav.
Ok Smile

Dok sam gledao po onom sajtu sto si postovao za statuse servera na svakom 5(citaj: petom) serveru dominiraju BE i njihovi paladini... Smile Smile

Pre neki dan ja u SM Lib kad ono grupa od 4 BE i ja UD od 4 BE, dvojica paladina ,jedan prist i jedan mage... MRZIM IH Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 08. Jul 2007, 23:12:51 od djole_92 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
Pre neki dan ja u SM Lib kad ono grupa od 4 BE i ja UD od 4 BE, dvojica paladina ,jedan prist i jedan mage... MRZIM IH Smile Smile Smile Smile

BE su bash sexy  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
BE = gank all day Smiley Gayladini, dobili hordasi nesto sto izgleda normaln i odma se poprimili ko baba na kurac s vijagrom
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 01:12:39 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Z-400
primili se ko baba na saucesce  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
BE = gank all day Smiley Gayladini, dobili hordasi nesto sto izgleda normaln i odma se poprimili ko baba na kurac s vijagrom
pa kako nece, napokon rasa koja je kolko tolko u "normalnim" proporcijama za hordu  Smile

nego, jel ima ko kakvih leak informacija kako ce se zvat slijedeca expanzija i kad otprilike izlazi, te koje ce bit nove playable rase? (osim caka norisa  Smile Smile)
« Poslednja izmena: 09. Jul 2007, 01:19:01 od Dinooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ohhhhh yeeeeeeah

Voidheart, nije Gladiator.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
Aaaaaa neko je zabo T4. Grats  Smile

A inace sto se sledece expanzije tice postoje samo spekulacije nista se ne zna zasigurno. Mada po nekim informacijama (koje ni pod razno ne moraju da budu ni izbliza tacne) sledeca expanzija bi trebala da se pozabavim tematikom Northrenda i lvl cap bi trebalo da bude 90 (znaci jos dodatnih 20 lvl Smile). A svi znamo ko bi poslednji boss bio u Northrendu. Chika Arthas the Lich King lichno. Sad sve su ovo samo glasine, i blizzard ima jos mnoooogo tematika koje ima da iskoristi. Tako da northrend dolazi kao samo jedna od mogucih opcija. Tu je jos uvek The Emerald Dream, Okeanski Svet. Sve u svemu Blizzard i wow nece uskoro nestati bez materijala. Zeljno se iscekuje BlizzCon u avgustu. Ali posto je sad sav akcenat bacen na Starcraft2 moze se lako desiti da fanovi WoW-a izvise na ovom blizzconu i da se igraju 70 lvl jos jedno godinu i po dana Smiley
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Citeo sam u nekom gamerskom casopisu intervju sa nekim bajom iz blizarda i pitali su ga kad je izasao TBC kada ce biti sledeca ekspanzija a on je rekao:"Nista nije sigurno ali imamo u vidu da svake god izdajemo po jednu exp"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 06:20:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.