Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 04:47:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 324105 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Mi ne radimo karazhan, mi ne radimo gruul, mi ne radimo PvE  Smile

Mi se skupimo svaki petak i pocnemo da radimo PvP koji je dupli honor za tu nedelju. Kada nije dupli honor uglavnom peglamo wsg jer nas uvek ima dovoljno online. Sledeci vikend je free for all jer je AV party a vikend posle toga je najzesci jer je po meni WSG premade najjaci dozivljaj (mozda jedino AB moze da mu pridje). MAda moram da kazem da je bilo jako tesko naci aktivan PvP guild. I da ponekad zazelim da budem deo grupe koja po prvi put downuje bossa. Hteo bih da uporedim osecaj koji imam kada posle 2-0 u wsg i 2 i po sata igranja pobedimo 2-3 a bili su po opremi duplo jaci od nas, i osecaj kada se prvi put kokne neki boss. Mada i dalje mislim da PvP ne moze nista da zameni Smiley

PvP FTW

E da da vas pitam nesto. Koliko vas cesto ljudi ponizavaju? Evo recimo klasican primer, igramo 3v3 i dobiju nas ali jedan ostane ziv, i onda dpseri sednu i puste recimo maga da nam bije paladina macem. Da li imate iskustva sa tim i kako reagujete u takvim situacijama. JA ispizdim skroz, dovatio bi ih i iscupao bi im jezik kroz dupe.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 12:59:39 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Je sa vremena na vreme odem na koji duel. 90% slucajeva kada pobedim dobijam wisper "FFS Nerf Locs", "You only won because you're a lock", "You're shit without your pet" (Ovaj, ja sam Demonology), "Warlocks are overpowered", "DON'T DOT/FEAR/DC/DPS you n00b! Use skill". To je jidini vid ponizavanja. Ili kad me gankuje neki undead pa mi pojede lesh.

Eh, kakvih sve nebuloza ima. Znaci ja smem samo SB da koristim da bih bilo fer  Smile Za svaki napad postoji kontanapad. Takodje PvP nije balansiran za 1v1.
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 14:07:45 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
1v1 dueli nisu naravno balansirani, za svaku klasu postoji neka klasa koju jednostavno ne moze da pobedi. Recimo ja kao warrior nikako ne mogu da ubijem beast master huntera, dok taj isti hunter moze da ga duva protiv paladina koga ja mogu da ubijem. DUeli po meni sluze samo za vezbanje. Recimo moj ortak pala sa kojim igram 2v2 smo izasli ispred sw i vezbali. Ja kako da brze ubijam paladine on kako da prezivi sto duze.

A to sto lupaju za locka je strasno. Zasto bi bilo zabranjeno da se koriste skillovi koje imas na raspolaganju. Takodje sta vi mislite o tome da se koriste long cooldown skillovi. Naime rogue nema puno skillova kojimaje cd veci od 10 minuta, dok ja kao warr imam skill od pola sata (moze manje sa talentima) i meni je kao zabranjeno da koristim taj skill. Zasto to? sto meni ne bi bilo dozvoljeno da opalim recklesness i da osusim nekog priesta, maga locka od batina.

A to sto te whisperuju su samo ljudi koji ne znaju da igraju "don't use to i to use skill" od mene bi popio l2p nub i /ignore. E to za leseve je overpowered po meni. Dodjavola ud warr ima dodatni anti fear skill i lecenje. MNogo kume za warriore. Ja treba da se otkinem od igranja da bi u pravom trenutku bio spreman za anti fear dok ga ovi zabodu ko od sale.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N70
Jel mogu da uzmem dva neka dela od dva razlicita pvp seta, pa da dobijem onaj bonus od +35 resilience od oba? Jel ce da mi racuna +35, ili ce da bude +70? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Bice +70, znaci za svaki set koji imas dva dela dobices po +35 Samo po meni to ti nije bas najbolji izbor. Narocito ne ako pricamo o gladiator opremi.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N70
Hvala na informaciji. Ja sam mislio 2 dela od arena seta + 2 dela od seta sto se dobija honorom. Milim da bi se isplatilo, s obzirom da bas i ne dobijam arena poene nekom velikom brzinom Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Da da to je ok. Nego sam mislio da se ne zeznes i uzmes 2 puta po 2 dela od razlicitih arena setova Smiley To bi bila nebuloza. A inace nemoj ni da mi pricas o sporim arena poenima. Vise od 2 meseca stekam za arena mac. Jos samo dve nedelje i bice moj Smiley

BTW nema na cemu  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jul 2007, 15:52:08 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung ZM60
w00t ?!
posle 12 runova danas odem sa pog-om i dropa mi http://thottbot.com/i28204 i stavim +12 stam i dva po 16 ap
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1254
Zastava tu negde oko nas
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Siemens cxv70
Sta znaci taj Red Socket, Blue Socket, Green Socket....?
IP sačuvana
social share
Citat
Sto se upisali sve te skole,kad nista ne znate jebo vas bog
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Sta znaci taj Red Socket, Blue Socket, Green Socket....?

Imas temu za takva pitanja  Smile
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 239 240 242 243 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 04:47:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.