Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:06:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 603526 puta)
Zvezda u usponu

Jack is Back !!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2163
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
BlackBerry 8900 Curve
protok ne mozes da ogranicis ali posecivanje na neke sajtove mozes, ali za to su ti potrebni odredjeni programi...
IP sačuvana
social share
Without evil there could be no good, so it must be good to be evil sometimes...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Фирма 1989

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung I5500 Corby
Па то ми треба Smiley ...
Ае ми реци само који ми програм треба па ћу га ја наћи Smiley ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.302.3
Za to ti nije potreban program...jednostavno edituj host na kompu na kome hoces odredjeni sajt da zabranis a i u ruteru treba da ima opcija za blokiranje sajtova... tako da svako racunar koji se nakaci na tvoj ruter ne moze na taj sajt koji si zabranio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 174
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Pozdrav svima

Pisem diplomski na temu wireless antena i opreme, skoro sam pri kraju.
Nekoliko dana trazim po netu tipove antena sa njihovim opisom i karakteristikama.
Naveo bih tri vrsta antena: omni, sektor i usmerene. Pa bih sad za svaku od njih ubacio po dva-tri modela sa njihovim karakteristikama, prednostima i manama.

Moze li mi neko ikako pomoci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC Sensation
WA 601g Tp-link antena 10db, sa druge strane se nalazi pci wireless kartica antena 5db, udaljenost oko 150 m uz opticku vidljivost.Na kompjuteru ponadje signal sa rutera (40posto) ali nece da se poveze.
Da li je problem u daljini ili necemu drugom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 166
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung D510
Pozdrav...

Ovako imam windows 7 , i zanima me posto imam adsl i kupio sam wifi router tako da bi mogao da delim net po celoj kuci ...
E sada zanima me da li bi ja mogao kada se neko prikaci na moj wifi , da mu ogranicim npr odlazenje na neke sajtove, protok, da kada se konektuje pokaze neku stranicu za login na wifi, ili tako nesto Smiley ???

Zavisi od rutera koji imas. Npr, Planet ruteri koji daje Sezampro mogu da zabrane pristup odredjenoj adresi, ali ne po racunaru. Moze i po racunaru, ako naucis da koristis firewall. Bezimeni ruteri koje je Sezampro do skoro delio nisu imali mogucnost da napravis zabranu po imenu nego samo pi IP segmentu, sto se, recimo za Facebook, u praksi svodilo na to da cela mreza ne radi i nema pristupa netu. Za ruterima van Sezampro-a imam malo iskustva, ali primetio sam da su uglavnom malo pametniji i da je to moguce odraditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Imam problem u pokusaju da povezem Wireless Router REink JET WR-720 na kablovski modem SBBa i dobijem internet koneciju.   Nemam konekciju preko Lana zakacenog u router / a racunar vidi router i pinguje ga/, a kako bi trebalo konfigurisati Wireless, to tek ne znam? Znaci , hocu desktop racunar preko mrezne na router, a laptop preko wirelessa.   Inace, direktno kabl na modem, internet radi normalno.   Moze li neko pomoci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2380
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E71
Ja koristim asusov ruter rt-g32. po samom povezivanju modema i rutera sam pozvao sbb korisnicki servis rekao sta sam uradio i nakon par minuta sve je funkcionisalo. Znaci za moj model rutera nisu bila potrebna dodatna podesavanja ali za tvoj vec ne znam. Pozovi ih i vidi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This is my last resort...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Samsung Galaxy S+
Pozz
Jel moze neko da mi objasni kako da se umrezim sa ortakom wireless, 50-ak metara je kuca od kuce...???
Gledao sam nesto za opticku widljiwost, a ne znam sta to znaci...
Hwala unapred
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 300
Pozz
Jel moze neko da mi objasni kako da se umrezim sa ortakom wireless, 50-ak metara je kuca od kuce...???
Gledao sam nesto za opticku widljiwost, a ne znam sta to znaci...
Hwala unapred
  Slicno pitanje !!! Molim vas za resenje.Prijatelj mi je juce dobio telekomov ADSL. Pored desktop ima i laptop racunar i zaniima ga da li moze da koristi bezicnim putem svoj signal i kada je sa lap topom van kuce???I sta je potrebno uraditi,tj podesiti da bi to ostvario???Unapred hvala i veliki pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 119 120 122 123 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:06:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.1 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.