Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 05:49:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 603988 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Pozz
Jel moze neko da mi objasni kako da se umrezim sa ortakom wireless, 50-ak metara je kuca od kuce...???
Gledao sam nesto za opticku widljiwost, a ne znam sta to znaci...
Hwala unapred
  Slicno pitanje !!! Molim vas za resenje.Prijatelj mi je juce dobio telekomov ADSL. Pored desktop ima i laptop racunar i zaniima ga da li moze da koristi bezicnim putem svoj signal i kada je sa lap topom van kuce???I sta je potrebno uraditi,tj podesiti da bi to ostvario???Unapred hvala i veliki pozdrav!

Треба се логовати на рутер и укључити фајерлес, а ван куће је евентуално двориште..
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 300
Pozz
Jel moze neko da mi objasni kako da se umrezim sa ortakom wireless, 50-ak metara je kuca od kuce...???
Hwala unapred
  Slicno pitanje !!! Molim vas za resenje.Prijatelj mi je juce dobio telekomov ADSL. Pored desktop ima i laptop racunar i zaniima ga da li moze da koristi bezicnim putem svoj signal i kada je sa lap topom van kuce???I sta je potrebno uraditi,tj podesiti da bi to ostvario???Unapred hvala i veliki pozdrav!

Треба се логовати на рутер и укључити фајерлес, а ван куће је евентуално двориште..
Ok,znaci dvoriste je realan domet. Ali molim vas recite kako da podesim i sta da podesim na lap topu da bih imao signal????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This is my last resort...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung Galaxy S+
Pozz
Hwala unapred

Ja normalno hwatam signal i radi mi net preko tog rutera, samo da mi kazete, kako da podesim Ip adrese i da se logujem na ruter
Hwala unapred...
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Фирма 1989

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 46
Zastava Нови Сад
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung I5500 Corby
moze... za obojicu

znaci samo nek udje u podesavnaj routera i nek "oslobodi" wifi !...

a kasnije se konektujes na taj wifi isto kao preko moba kada ti nadje u gradu negde Wink ..

dodaj me na ognjen_93@hotmail.com .. ako ti treba malo vise pomoci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
Nokia 300
Ljudi molim vas,hajde neka mi neko konkretno objasni kako da izvrsim podesavanje da mogu 2 korisnika da koriste adsl u istoj kuci.Naravno jedan kablom a drugi preko wirelessa na lap topu?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Da li je neko imao neko iskustvo za DD-WRT firmware koji je ubacen u linksys WAP-54G,
i ako jeste neka napise neko iskustvo da li je bolje ili gore od osnovnog softwera

« Poslednja izmena: 02. Mar 2010, 15:21:38 od sefkerin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
U pokusaju da koristim ruter REink Jet model WR-720 /u originalu Kingnet KN-WR720/, nailazim na
probleme koje ne mogu da resim.  Prvi primerak rutera, posle mnogo izgubljenog vremena pokazao se neispravnim.  Zamenjen je novim, koji ne uspevam da konfigurisem i  povezem se na internet.

Konkretno: koristim kablovski internet SBBa i njihov modem /Scientific Atlanta 2100/.  Internetu preko njega
pristupam sa kucnog racunara mreznom konekcijom.  Ruter sam kupio da bih
povezao i notebook wireless konekcijom koja bi bila zasticena.  Dakle 1
kucni racunar zicano povezan i 1 notebook bezicno, zasticenim pristupom.

Moze li mi neko pomoci i objasniti postupak detaljnog podesavanja, korak po korak sa tacnim parametrima, a ne moze ovo, moze ono? Nesto sto ce proraditi.  Ulazim normalno explorerom u podesavanja rutera, ali tu nastane problem sta odabrati, kada krenem.  Menjao sam  razne mogucnosti, ali nista.  Ne izlazim na internet.
Uputstvo koje je dato uz ruter vise lici na spisak mogucnosti, nego pomoc  korisniku.
Apel, pomagajte!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Potrazi opciju za kloniranje MAC adrese kablovskog modema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1145
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
.
« Poslednja izmena: 07. Mar 2010, 16:02:32 od zemunac666 »
IP sačuvana
social share
Always Improvise!  _     _     _     _
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung S2
kada hocu da se spojim na wlan preko laptopa trazi mi Network key(WEP), jeli to pasword od wlan mreze na koju se zelim spojiti ili ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 120 121 123 124 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 05:49:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.