Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:37:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 605115 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
hvala na brzom odgovoru.
da djelimicno si odgovorio na moje pitanje, medjutim meni bi trebalo da u isto vrijeme i prima i salje wifi signal posto mi bas zbog toga i treba router, pretpostavio sam da ruter za koji sam postavio pitanje ima mogucnost klasicnog bridgea u tom smislu da prima signal bezicno,a da ga dalje na klijente dijeli preko lana sto si mi ti i potvrdio.
poto sam relativno neupucen u bezicno umrezavanje, da li postoji i ako postoji router koji moze u isto vrijeme da prima ali i da salje wifi signal, koji model tp link routera ima tu mogucnost.
pregledao sam specifikacije na tplink stranici ali ne mogu da provalim da li ijedan moze to ne snalazim se u strucnom rijecniku najbolje,a rijecnik pojmova sa pocetka ove teme mi nije bio u ovom slucaju od pomoci..

ili ako nista drugo koji model povezivanja mogu da odradim posto imam sledeci slucaj:
Provider mi dopusta da izlazim samo sa jednom mac adresom odnosno sa jednim racunarom, sa tim da mi odobrava da pravim svoju mini mrezu pa da se konektujem na njega, ali tako da kod njega na AP i dalje stize signal kao da je jedan klijent.
sta mi treba da izvedem takvo povezivanje, a da u isto vrijeme u kuci imam wifi, odnosno da klijente povezujem bezicno a ne kablovima.
hvala i izvinjavam se na opsirnom postu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Najbolje je Da jedan access point TP-link TL-WA500G nakacis na signal provajdera. Pa iz TP-link TL-WA500G vuces kabal u wireless ruter TP-link 542. Wireless ruter TP-link 542 ce se konektovati kao korisnik na provajdera sa PPPoE ili kako vec....
U ovom slucaju provajder vidi samo tp-link 542 kao korisnika.

Ostalo je da jos setujes w-lan mrezu na TP-Link 542.

Sa bridge konekcijom moze jedan racunar il ijedan mac.

Oba ova uredjaja imas na prvoj strani ove teme.
« Poslednja izmena: 11. Okt 2009, 17:51:35 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 54
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
hvala na odgovoru, razmisljao sam o takvoj opciji sa dva routera al mislio sam da mogu to rijesiti i sa jednim uredjajem makar bio i nesto skuplji.
sad sam cuo i o fritzboxu  i da on moze to da odradi pa odoh mali istrazivati.
i opet hvala na svajetu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
okano, treba mi pomoc. . . .
Kupio sam bezicni internet, anteu i karticu,i  pretplatio sam se kod jednog provajdera, medjutim, iz njemu nepoznatih razloga meni internet neprestalno prekida i dolazi( sve se desava  u sekundi), eh sad, posto oni ne znaju da rese problem, ja sam skenirao mrezu i nasao jos par drugih mreza, od kojih je jedna i od jedne velike firme koja je udaljena 30 m od kuce, i kad  se kod njih nakacim, internet radi super, sad me zanima, da li me oni mogu provaliti pa mi zabraniti pristup, i dali ce ovo prestati ako se ja odjavim od mog provajdera. . . .  nadam se da cete me razumjeti  :)), pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Razumemo te, ako te provale sigurno ce ti zabraniti pristup. To što ti puca, je verovatno zbog udaljenosti od njih i prosto tvoja kartica nema dovoljno snage da održi link kako treba, ili zagušenje u etru ako je u piranju 2.4 oprema... Verovatno je rešenje samo da se antena usmeri bolje... Ili možda da se bolje fiksira... Ako ih pozoveš da to odrade, verovatno će ti naplatiti... Sve zavisi od firme kod koje su uzeo bežični net...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Znas onda, jel bolje da se ja odjavim kod mog provajdera, posto sam opremu kupio i nisam se obavezao ugovorom, a da se kacim na ovu tudju mrezu, posto sumnjam da ce kad provaliti, a to je jedna velika firma, pa mi je od njih brzina veoma brza,. . .  i da li to moze tako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Pa ako ti nece uzeti opremu onda mozesh da se odjavish, ali provalice te sigurno... \posebno ako pochnesh da dwnloadujesh.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 262
Zastava sivac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 
Kod mene je adsl ruter mt 882 koji je spojen USB-om na rauncar i radi mi net  a na mreznuim  je spojen AP airvile 5460 i antena na njega.Drugar vidi mene ali nemoze na net.U kojem modu mora da je podesen AP.

Ustvari da li moze to da radi ako je kod mene zakacen ruter usb-om
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Ustvari da li moze to da radi ako je kod mene zakacen ruter usb-om
Ja bih rekao da ti je to modem a ne ruter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 262
Zastava sivac
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 
Ex ..ok..a da li to moze da se poveze nekako iako je modme u pitanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 109 110 112 113 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:37:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.