Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 214898 puta)
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 4
Ja mislim da cu cim dobijem prvu priliku da lepo napustim ovu zemlju do nekih boljih srecnijih vremena jer ovo nije mesto ni vreme u kome mogu normalno da zivim... a sad ako nekome treba pomoc, koliko umem i znam... pomoci cu Smiley
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Citat
Ja mislim da cu cim dobijem prvu priliku da lepo napustim ovu zemlju do nekih boljih srecnijih vremena jer ovo nije mesto ni vreme u kome mogu normalno da zivim...

Amen brotha'  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 309
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
definitivno je problem u drzavi,vladi odnosno njima su bitnija prepucavanja po skupstini nego to sto je telekom izgubio monopol na fiksnu telefoniju i nista sve stoji u mestu od juna 2005.oni da su hteli mogli su da im ukinu monopol,kao sto su sebi povecali plate u skupstini,ali bolje im je da dele zaradu od dial-up.plus pacijenti kod nas koji se konektuju na 041,041 i razne sexdialere.dakle glavni problem je u drzavi sto ne postoji dobra volja za realizaciju sirokopojasnog interneta.koliko ja znam kod nas svi od manjih provajdera idu ili preko telekoma ili preko verata,sto se naravno odrazava na kvalitet veze,tj. zagusenje.kod nas kad kazes nekome za internet on kaze ne treba mi,kao mozda bi mi i trebao da skinem neku mp3 pesmu,kao da je to jedina pogodnost koriscenja interneta.pa ljudi nisu ni culi za forume o automobilima,modi,raunarima itd.,i sta sve mogu da nauce putem istog.hiljadu ljudi hiljadu cudi,niko ne zna sve,iuvek ima jos i jos i bolje i bolje....
ako uzmemo za primer nasu fabriku automobila zbog koje mi obicni ljudi ne mozemo da vozimo iole bolje automobile od domacih,nase vlade kako ova tako i prethodne kao stite nasu industriju i radnike,pa nije njima do radnika nego sto se odvaja novac iz budzeta za zastavu kao pomoc,e oni lepo zadrze deo za sebe i tako iz godine u godinu.ista je stvar i sa telekomunikacijama.tajkunima nikako ne odgovara razvoj infrastrukture,sto mi imamo manje oni imaju vise,jer smo primorani da radimo za male plate.znate ono od svakoga po dinar pa nakupi se toga dosta.
od nasih para je telekom kupio telekom u rs,kao oni ce da im obezbede infrastrukturu itd,pa unazadice ih jos vise.setite se samo kartica za mobilnr telefone pre sest sedam osam godina,nisu mogle da se kupe normalnim putem nego preko oglasa,prijatelja.znate ono neki budza u telekomu rasturi proizvedene kartice po firmi i ugradi se itd. dok dodje do nas cena je bila 50 maraka,a u nemackoj si dobijao i karticu i telefon za 1 markicu samo da budes njihov korisnik zbog zdrave konkurencije.da ne pominjem limitiranje cene razgovora koja postoji na svim mobilnim aparatima,sto je na zapadu normalno,a kod nas kazu da centrale nisu u mogucnosti.pa te iste centrale nisu domace proizvodnje nego su iz uvoza erikson itd,u mogucnosti su naravno nego oni nece da okljuce sve opcije jer onda ne bi mogli da kradu.
imam jednog prijatelja koji ima firmu ovde u hrvatskoj i svajcarskoj,na moje pitanje"zasto ne zivis u svajcarskoj?"on mi odgovara"da li si ti normalan,pa ja ovde zaradjujem vise i ovde mogu sve,a tamo se zna red nema ovoga,nema onoga"
ne mogu vise da pisem samo se iznerviram,putuj evropo
« Poslednja izmena: 17. Dec 2006, 13:38:53 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti

Za razliku od ostalih tema ovde anktene nema jer je providera jednostavno previse, a ne bi bilo u redu ograniciti se na nekoliko vecih jer oni uglavnom pokrivaju samo BG eventualno NS, ZR i NI.

Šta je to Wireless Internet ili WiFi?

Wireless Internet, u prevodu bežični internet, je povezivanje na internet, putem radio talasa visoke frekvencije (2,4Ghz).

Šta mi jepotrebno da bi ostvario konekciju na Internet preko Wireless Interneta?

Da bi ste ostvarili konekciju preko Wireless Interneta, potrebna je WiFi-kartica (koja radi po 802.11b standardu; 2,4 Ghz), antena i kabel.

Dakle evo izbor onih za koje znamo da postoje (komercijalni internet provideri, lokalne neprofitne mreze nisu tema) a da su pritom i koliko toliko pouzdani (lista ce biti dopunjavana)
SCNet - Info - Beograd
Beogrid - Info - Beograd
KBCnet - Info - Beograd
SBB - Info - Beograd
Tehnicom - Info - Beograd
Optikom - Info - Beograd
ArtCommunication - Info - Pancevo
Interactiv - Info - Kac
Veze - Info - Lazarevac, Lajkovac
GromNET - Info - Pancevo
VeratNET - Info - Vise gradova
ITSolutions - Info - Beograd
AbakusNet - Info - Stara Pazova
3Dnet - Info - Pancevo
MadNet - Info - Pancevo
NTS - Info - Uzice, Pozega
Tron - Info - Kraljevo
Metrohive - Info - Novi Sad
Panline - Info - Novi Sad
Nordnet - Info - Subotica
SUOnline - Info - Subotica
TippNet - Info - Subotica
MaksNet - Info - Beograd
PnNet - Info - Paracin
Bxy - Info - Indija
Cat-Net - Info - Kovin, Smederevo, Pozarevac
Hemo - Info - Sabac
Hallsys - Info - Novi Sad, Kula, okolina
Speednet - Info - Vrsac
MG Net - Info - Zrenjanin
Panonnet - Info - Subotica
AdaNET - Info - Becej
NiNet - Info - Nis

i drugi ...

GromNet nije iz Panceva nego je iz Sapca, S a p c a. Ako moze ispravka SF, tnx.
Omg, kako ranije nisam snimio ovo Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve je moguce...pa i to da je.... to nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6210
@nenads
prilika se ne ceka nego se stvara...ja sam cekao priliku,i evo me jos uvek ovde....
IP sačuvana
social share
Kada se rodis,samo ti places,svi ostali oko tebe se smeju.vodi svoj zivot tako da,kada umres,samo se ti smejes a svi ostali oko tebe placu.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 4
U pravu si... po nekad mi je ruka brza od pameti hehehe ali dobro, daklje wifi problemi, saveti etc Smile
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S10 +
Brzina ujutru pa sve do poslepodne mi je ok, a posle toga sve do kasno navece je uzasna  Smile
Do cega moze biti problem?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple iPhone 4
Do linka koji tvoj provajder ima... verovatno nema dovoljno brz link kada u isto vreme na vezi bude mnogo korisnika i vecina njih nesto skida... to je problem skoro kod svih nasih ISP-ova... samo negde se to manje primeti, a negde vise...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S10 +
Hvala, j....at cu im mater za 50KM mjesecno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve je moguce...pa i to da je.... to nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6210
e ako si im rekao sve u oci....
ja mislim da je sitnim slovima u dnu ugovora koji si potpisao pisalo da ne garantuju kvalitet veze izmedju 18.00h i 00.00 h
tako je skoro kod svakog provajdera...previse korisnika na jednom AP-u...
IP sačuvana
social share
Kada se rodis,samo ti places,svi ostali oko tebe se smeju.vodi svoj zivot tako da,kada umres,samo se ti smejes a svi ostali oko tebe placu.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.