Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 215073 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S10 +
Nigdje tako nesto nepise
Pise samo da provajder ima pravo davanja prioriteta vaznijim internet protokolima(HTTP, HTTPS, SMTP i sl) u odnosu na ostale(Peer-to-Peer, FTP i slican saobracaj)
Kad ih nazovem kazu mozda imam visusa, vidjetcemo o cemu se radi, niko se nezali na brzinu samo ja, administrator nije imao vremena, i sl.
Sto nekazu imamo teh. problema zbog velikog saobracaja, gledat cemo da resimo problem u sto skorijem roku.
Najgore od svega je to sto nemam izbora ili oni ili dail-up. Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2006, 13:46:48 od markoris »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
LG Nexus 5
Nijedan ISP na svetu ne moze da garantuje tacno odredjenu brzinu. Napravite razliku izmedju garantovane brzine i maksimalne moguce brzine. Kada su u pitanju prepaid kablovski paketi, recimo, garantuje se brzina i u tom slucaju se pusta mnogo veca brzina (ako je paket 512 kbps oni puste ponekad i 1024 kbps), ipak je u koristi ISP-a da sto pre spucas prepaid paket. Kod flat paketa se uvek kaze maksimalna moguca brzina....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S10 +
Ka kucnem u drvo evo danas nije bilo narocitih problema. Smile Osim sto je pucala veza par puta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve je moguce...pa i to da je.... to nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6210
@markoris
vec ces da se naviknes....samo polako....
salu na stranu...jesi li pricao sa tvojim provajderom?
ako jesi,sta ti je rekao?
ako ne,popricaj sa covek izlozi mu svoj problem i napisi nam sta ti je rekao....
IP sačuvana
social share
Kada se rodis,samo ti places,svi ostali oko tebe se smeju.vodi svoj zivot tako da,kada umres,samo se ti smejes a svi ostali oko tebe placu.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 91
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
kod donet-a pise da ne garantuju brzinu u vreme teskog saobracaja (18-01h), osim za neke pro pakete koji su preskupi
IP sačuvana
social share
Recite ne drogama, budite cenjeni gospodin alkoholicar!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S10 +
Prcao sam davno i rekli su da ce rijesiti problem, i izgleda da su resili,  Smile Smile Smile
samo sto im je bilo potrebno 4-5 dana al bolje ikad nego nikad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia E
I ja koristim wireless internet od januara 2005e godine, za to vreme prosao sam ceo put, sta to znaci? znaci da sam pravio opremu a onda vremenom kupovao antenu pa bolje kablove pa AP i na kraju sam dosao do zakjucka da ako zelite da radi lepo wireless i da vas ne boli glava najbolje je da kupite opremu(ako mozete naravno). Ja inace zivim u Nisu promenio sam nekoliko provajdera i na kraju se skrasio kod jednog a koga vi niste stavili na onom spisku to je ExeNet o njima i njihovim uslugama mozete naci na stranici exe-net.net. Ja nisam njihov radnik i ovo nije reklama za njih, ali verujte mi ja sam promenio kao sto sam vec rekao nekoliko provajdera its, ninet, pa onda jedan mali ne mogu ni da mu se setim imena ali sve u svemu exenet mi je pruzio potpuni tretman kao korisniku pocevsi od cena, paketa, podrske(sto je po meni najbitnije) podigli su organizaciju na jedan savremen(citaj normalan zapadni) nivo sto se tice usluga, potpuno zadovoljavaju moje potrebe!
Ja rekoh samo reci hvale i nesvesno napravih reklamu Smile Ovo radim u najboljoj nameri da bih nekom ko sada ima problema sa nekim od provajdera u Nisu a nije cuo za Exe pokazao na opciju koju moze da iskoristi. Naravno oscilacija u radu ima ne mogu da kazem da download uvek ide 90k (paket od 768kbps) pada malo ali nije strasno to mislim na neki kilobajtcic Smile tipa 88.87.86 ali se uglavnom tu vrti.  I sami znate da download ne zavisi samo od povajdera.
Ja sam se opredelio za wireless jer drugu opciju nisam imao znaci ili dial-up ili wireless, i na kraju mogu reci da se nisam pokajao ipak je lepo videti kako to funkcionise bez kablova modema telefona i ostalih cuda,kad radi naravno!! Smile
Pozdrav svima Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ZTE
iskrso mi interesantan problemcic pre par dana, i stvarno neznam gde je zaglavilo namime, postoji par sajtova koje nema sanse da otvorim preko wirelessa a kad se nakacim na dial-up otvaram ih normalno, koristim zonu 6.5.722.000 operu i nista vise, jel imao neko slicne muke?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve je moguce...pa i to da je.... to nemoguce

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 301
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6210
@mirom83
vrlo lako moze da se desi da je tvoj provajder stavio zabranu za te sajtove...popricaj sa njim i reci mu koji su sajtovi u pitanju...mozda i ne zna da je zabrana na njima...

@dominick
to je samo preporuka za jlude koji zele WiFi konekciju da traze kvalitet da bi bili zadovoljni...izgleda da su ti momci iz nisa shvatili da profesionalnost u radu donosi rezultate..
IP sačuvana
social share
Kada se rodis,samo ti places,svi ostali oko tebe se smeju.vodi svoj zivot tako da,kada umres,samo se ti smejes a svi ostali oko tebe placu.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ZTE
znam da nije namerno stavio jer jedan od njih je i zvanicni sajt mog faksa, a nisam siguran da je takva vrsta zabrane slucajno moguca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.