Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 05:13:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Vista  (Pročitano 15967 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
Idemo dalje:

Battlefield 2142 Vista(63FPS-a)  XP(79FPS-a)
FEAR               Vista(48FPS-a)  XP(65FPS-a)

3DStudio Max Rendering (8 GB)
Vista(28 min)   XP(21min)

Acces Baza 2003 (10.000.000 unosa)

Vista 64bit 32 min
Windows XP SP  39min

IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
SonyEricsson K800i
15FPS-a manje! Mnogo bre, shvatam da uzima vise memorije sama Vista, ali zasto toliko slabije!?
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 7 Plus
Daj neki 3dmark bolje nego ovako zasebno samo neke stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7

Necu Mark da koristim iz razloga sto radi samo za igre......
Mark nema sanse da ti kaze odziv,obradu baze i slicno.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
15FPS-a manje! Mnogo bre, shvatam da uzima vise memorije sama Vista, ali zasto toliko slabije!?

Ne moj da zaboravis da je na jednoj masini SLI sa 6800GT, a na drugoj SLI sa 7950 ....ima i tu dosta razloga zbog FPS-a.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Jel moze neko da kaze koliko traje instalacija Viste? Na jednom sajtu sam citao test i neki lik ju je kao instalirao preko 5 sati.Malo mi je to nerealno cak i M$ .
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

That`s all in your head.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG moj
Verzije koje sam ja probao sam instalirao za manje od sat vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 7 Plus

Necu Mark da koristim iz razloga sto radi samo za igre......
Mark nema sanse da ti kaze odziv,obradu baze i slicno.
pa to sam i mislio. nemoj da se smaras sa igrama nego samo opali mark za njih. Za ostale aplikacije i baze koristi sta mislis da je najbolje.

merged by Belgrade ; aman,nauci jednom da ne postojes zaredom  2 i vise posta

Upravo sam skinuo najgluplji update za vistu do sada. Umesto desktop slike moze da se izabere film ili video klip koji ide tako u pozadini sam za sebe?!?! Jos jedna igracka i glupost!
« Poslednja izmena: 15. Feb 2007, 10:09:50 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia Lumia 1020
Zašto sam čitao ovih 17 strana...samo su poslednje dve korisne...
Instalirao sam vistu pre par dana. Odlično radi dok ne instalirate nešto nekompatibilno, e tad počinju problemi. Tu se vidi da je prilično nestabilna i da stvarno treba sačekati neki sp. Pobrljavila je sad sam pokušao da instaliram borland 2006(ima gomilu sdk-ova i sličnih čuda), magic tune za samsung(više ne mogu da ga uninstaliram, čak ni iz safe moda), prilikom prve instalacije pinnacle tv centra za vistu se zaglavio na pola(posle je proradilo, ali je program beta, tako da upotreba tv kartice nije baš udobna), mula nije radila dobro(incoming folder nikako nije mogao da se stvori) dok nisam isključio user account control. Kad sam kod toga, microsoft smatra nešto za zaštitu ako za svaki mogući zadatak koji windows obavi on nas pita da li želi to da uradimo???

Od ostalih programa i drajvera većina radi(hp štampač i skener, logitech cordless desktop...), kaspersky za vistu takođe dobro funkcioniše i mislim da sam samo još GOM instalirao...

Print screen je sada mnogo lakši-program snipping tool su prilično dobro odradili.

WMP 11 je sličan kao na xp i nemam nikakve primedbe, skroz je ok za glavni muzički plejer na kompjuteru.

IE 7 je zanimljiv za probanje, ali ne treba se zadržavati na njemu, zauzima dosta više resursa od firefoxa.

Ocena sistema mi je 3.5 zbog rama (geil 1GB, mislio sam da je to sasvim dobro-izgleda da je ipak optimalno 2GB), ovo ostalo je ok, znači ge force 7600GT i athlon 64 x2 4200+, 320GB harda.

RAM je konstantno zauzet do pola

Media center lepo izgleda, samo još kad bi radio Smiley Prvo uopšte nije nalazio tv karticu, a kad sam instalirao pinnacle program nalazi je i čak je skenirao 80 kanala, ali kad hoću da ih pregledam samo je crn ekran i posle kaže da je možda slab signal. Ako neko ima ideju šta tu može biti, neka mi javi Wink

Ne moram da pominjem da vista mnogo lepše izgleda od xp-a , to se podrazumeva.

Primetio sam da novi narator dosta tečnije izgovara text(microsoft anna).

E da, imam 32bit verziju i nikad mi neće biti jasno šta su ovi athlon 64 procesori, ispada da su nešto između 32 i 64.

Sad ću da probam da izbrišem i ponovo narežem jedan dvdrw 4x preko windowsa

Obrisalo je skoro odmah.
Zbog nečega formatira prvo disk kad otvorite projekat za narezivanje.
Čim dovučete neki fajl u folder za narezivanje, on odmah počne da se narezuje na disk. I tako fajl po fajl. Prilično je zgodno. Nema nikakvih podešavanja, ništa, samo date ime disku i on se dorezuje posle svakog kopiranja.

Igrice nisam isprobao, ali pretpostavljam da bi bilo slično kao na xp, ono što čekamo su igre za direct x 10.

Gadgets su korisne stvarčice, ovo sam instalirao:

Ne znam šta još da vam kažem...voleo bih da skroz pređem na vistu, ali mislim da to trenutno nije pametno...

edit: zaboravio sam da kažem da se dosta brže bootuje vista od xp-a i da mi print bridge radi normalno za razliku od pre(dokument se štampa kao u ogledalu, nikakva podešavanja ne pomažu)
« Poslednja izmena: 15. Feb 2007, 22:54:23 od lukpot »
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
Nokia n73
Pozdrav junaci. Vidim da se vista ne provodi bas dobro na nasim racunarima.

Ja sam probao i 32bit i 64 bit ultimate vista-e na konfiguraciji:

intel dual core 6600
2giga rama
ati 1300 512 mb
hard disk sata 250 gb... i kad sam video da mi daje ocenu 4.1 reko sam ajd ne kenjaj. No, to ocenjivanje mislim da je glupost. Nisam imao nikakvih poteskoca sa grafikom. Igrao sam igru f.e.a.r na maksimum svim performansama i nije kocila ni sekunde.  Evo sada koristim vistu. Za sad sam naisao na jedan bag a to je alcohol 120%. Kad ga pokusam instalirati i uradim restart to je kraj viste. Nema boga da je pokrenem ni kroz safe mode niditi bilo kako. Dalje, par programa koji su meni jako bitni ne mogu da funkcionisu i ako se lako instaliraju. Acronis true image na primer.

Igrao sam need 4 speed carbon i nisam imao problema. Verovatno nisam proveo vremena na visti koliko ste vi momci ali odokativno 2giga rama je dovoljno da se ne oseti razlika izmedju xp i viste. Cak sam primetio da vista mnogo mnogo brze kopira velike fajlove.

Kad mi je pokazao ocenu 4.1 od moguce 5.5 zapitah se, pa sta onda treba da imam. 4 giga rama 1 giga graficku i jedno 2 procesora i to 2 dual da bi imao ocenu 5 a ne 5.5.

Moja ploca podrzava 8 giga memorije, ne planiram da je napunim do kraja jer mi nije potrebno. Kao sto rekoste ranije, i ja cu se vratiti na HR ( XP) windows dok ne izadje service pack 2. Nadam se da ce do tada ispraviti to sto nije ok, i da ce se ostali programi biti prilagodjeni visti. U sustini i ako se to ne desi, meni xp savrseno odgovara.

Dual core 4200+
GeForce 7600 GT
HDD 200 GB Sata
2 GB rama

ocena>5

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 05:13:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.