Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 09:44:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Windows 8' izlazi na jesen 2012. godine  (Pročitano 108190 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50077
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S24
pa,u stvari,vec se i desava nesto slicno. Games for Windows live. registruj se da bi igrao igru.
i mada sada postoji opcija da napravis offline account(znaci,cak i na piratskom primerku) i da igras,samo je pitanje vremena kada ce to promeniti i primorati sve igrace da se registruju i online,inace nema nista od igranja.

Za sada odlicno funkcionise offline profil. Mogu da se snime pozicije u igrama: Gears of War, Bioshock 2, Unreal Tournament 3... Ne bi ja tu nista mijenjao. Ne treba igranje uslovljavati internet konekcijom.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Za sada odlicno funkcionise offline profil. Mogu da se snime pozicije u igrama: Gears of War, Bioshock 2, Unreal Tournament 3... Ne bi ja tu nista mijenjao. Ne treba igranje uslovljavati internet konekcijom.   
licno,meni je to neopevana glupost,ceo taj Games for windows live.ali,aj,dobro,kao,eto moze da se igra i as offline accountom,pa ajde.
ali ko zna koliko ce to jos biti moguce.
i slazem se ja da ne treba uslovljavati igranje konekcijom,ali ti i ja se tu nista ne pitamo,jbg.
uostalom,vec ima par igara,i to odicnih,koje nazalost ipak ne mogu da se igraju bez konekcije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
тренутно сам на седмици која је савршена Smile Smile
пробао сам кући убунту 10.10 и то је било углавном само за плакање...те неће ово,те неће оно,подесити вајерлес је непремостива препрека... Smile  а на седмици два клика и све ради као подмазано Smile
можемо ми да кењамо овде колико хоћемо али је чињеница да тренутно нема бољег ос-а од виндоусових...поготову што их ми пазаримо у торент продавницама Smile

е сад...истина је да има тих силних џиџа биџа и зајебанција али то има и на линуксу и на мак ос-у...није то зликовац гејтс измислио
да треба рама...треба,али брате,нећу да чекам са 256 мб рама пет минута да ми се отвори тотал командер или гом плејер Smile  ...рокнеш 4 гигабајта и отвара пре него што принесеш стрелицу иконици Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
тренутно сам на седмици која је савршена Smile Smile
пробао сам кући убунту 10.10 и то је било углавном само за плакање...те неће ово,те неће оно,подесити вајерлес је непремостива препрека...

Znam da mi je jedna prijateljica probala taj ubuntu na lap topu pa je za svaku sitnicu provodila sate u internetu da bi skinula neki drajver ili da vidi kako se povezuje ta i ta kamera sa kompom. Posle mesec dana instalirala W XP i radi ko podmazano  Smile

да треба рама...треба,али брате,нећу да чекам са 256 мб рама пет минута да ми се отвори тотал командер или гом плејер Smile  ...рокнеш 4 гигабајта и отвара пре него што принесеш стрелицу иконици Smile

Cita misli, otvori sekundu ranije  Smile
Inace, sve su stvari danas "teze". Programeri jednostavno rade programe za vise rama i stavljaju neke stvari koje ranije nisu stavljali bas zbog memorije. Evo, Firefox uzima trenutno kod mene 280 mb. A recimo digitalci kolko danas rade megapiksela i kolika je slika sada a kolika pre par godina ili HD video. Sve to peva pesmu "Ramo, Ramo druze moj" a ako nemas ram-a, onda cekaj do sutra.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50077
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung Galaxy S24
Ево како је изгледала реклама за Виндовс 95. Како је то некада било импресивно. Не можеш повјеровати да се појавио мултитаскинг!   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
да треба рама...треба,али брате,нећу да чекам са 256 мб рама пет минута да ми се отвори тотал командер или гом плејер Smile  ...рокнеш 4 гигабајта и отвара пре него што принесеш стрелицу иконици Smile
ili jos bolje-roknes 4 hiljade evra i kupis zverinu od kompa na kojoj se sve otvara pre nego sto pritisnes ikonicu. Smiley
ima samo jedan mali problem... 4 hiljade evra. Smiley
Citat
е сад...истина је да има тих силних џиџа биџа и зајебанција али то има и на линуксу и на мак ос-у...није то зликовац гејтс измислио
pa,naravno da nije.on je samo pokrao to od drugih,i skupio ih u jedan veliki virtuelni vasar zvani Windows.
поготову што их ми пазаримо у торент продавницама Smile
...jer za bolje i nisu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Citat
ima samo jedan mali problem... 4 hiljade evra.

како коме Smile Smile

ево...ја имам зверину од компа...играм блек опс и сличне андрмоље Smile на максимуму а то задовољство је коштало 850 евра...са све монитором Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Danas je inace minimum quadcore i 4 GB rama, osim ako neko nece da samo malo surfa i da koristi word i exel. Danas graficke su minimum 1 gb.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Danas je inace minimum quadcore i 4 GB rama, osim ako neko nece da samo malo surfa i da koristi word i exel. Danas graficke su minimum 1 gb.

па не баш...моја графичка је 512 па све тера на максимуму
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
ima samo jedan mali problem... 4 hiljade evra.

како коме Smile Smile

ево...ја имам зверину од компа...играм блек опс и сличне андрмоље Smile на максимуму а то задовољство је коштало 850 евра...са све монитором Smile
to sam mislio figurativno.
imam i ja zverinu od kompa,i naravno da ga nisam platio 4000 evra.ali je opet ogranicen njegov potencijal jer idiotski XP 32 ne prepoznaje vise od 3,25 GB RAMa(nije cak ni 4,kao sto jajare seru,nego 3,25) i ne koristi 64bitnu tehnologiju.svakako da radi daleko brze nego neki drugi komp sa 4 GB RAMa i obicnim 32-bitnim procesorom,ali opet ne iskoriscava pun potencijal.
zasto?zato sto MS govna namerno nisu nastavila razvoj XP 64,jer da jesu,to bi bio idealan OS,bolji od XP 32 bita,i ljudi jednostavno ne bi imali potrebe dugo vremena da kupuju novi.
te su zato batalili njega,ostavili ga sakatog,i napravili nove proizvode,sa raznoraznim beskorisnim idiotlucima.
nema veze sto zderu pola memorije samo ne radeci nista.bitno je da imaju efekat mlecnog stakla i rotacije prozora.e,to je najbitnije.ne mogu da zamislim zivot bez toga...
malo preterujes za procesor.mada,kad malo bolje razmislim,u Nemackoj je quad core verovatno vec odavno uobicajen,tako da aj to i moze da bude.
ali danas za graficke nije minimum 1 GB.ta stavka ne znaci nista.mnogo je bitniji takt i brzina.
ljudi se stalno pecaju na te stvari i kupuju ove nove "kutije",kako ih ja zovem,koje zauzimaju mesta koliko i stari radiji,a greju se ko ringle.i onda posle kad se pregreju i sjebu sve oko sebe,bude kuku lele.

ja imam GTS 250 DK Hi i mogu ti reci da je mnogo bolja nego i neke mnogo skuplje "kutije".jer se ne zagreva(ima velike radijatore,pored ventilatora) i ima vrlo brz takt.
cisto da znas i ubuduce kada budes kupovao-nije sve u kolicini memorije.ima i nesto sto se zove takt,a i sistem hladjenja.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2010, 21:56:51 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 09:44:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.