Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:11:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 677384 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Windows 7 je samo nalickana Vista sa nekim novim opcijama.  Windows XP je majka mara za kompjuter.  Za njega samo odeš kod pirata sa 200 dinara i za nekoliko sati već radiš na kompjuteru.  A za W7 treba da imaš 300-400 $, što je sada skoro 35. 000 dinara.  E sad, ko voli, nek izvoli.  Za W7 nečiji novčanik ili račun od firme mora da strada u velikim količinama.  I što je još gore, treba nekoliko sati da se on instalira.  Sad, ko voli nek izvoli.

Smile Smile

иначе...брже се инсталира седмица него икспе Smile
al provali mu tekst u profilu... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Windows 7 je samo nalickana Vista sa nekim novim opcijama.  Windows XP je majka mara za kompjuter.  Za njega samo odeš kod pirata sa 200 dinara i za nekoliko sati već radiš na kompjuteru.  A za W7 treba da imaš 300-400 $, što je sada skoro 35. 000 dinara.  E sad, ko voli, nek izvoli.  Za W7 nečiji novčanik ili račun od firme mora da strada u velikim količinama.  I što je još gore, treba nekoliko sati da se on instalira.  Sad, ko voli nek izvoli.

Smile Smile

I godinu rodjenja...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Siemens C55

Smile Smile

I godinu rodjenja...

haha pa dobro danasnja deca imaju vise pristupa racunarima nego pre Smile nisam ni ja nesto stariji ali u njegovim godinama sam sjebao prvi pentium I uh secam ga se kao da je juce bilo obozavao sam taj komp Smile ali sad bas da neko sa 11 godina kaze da je strucnjak za kompjutere to tesko no posto smo udarili onako po coveku da mu dam jedan koristan savet: brate nemoj da prenagljujes sa takvim ispadima(zaključcima) vec lepo sedi i prati sta se desava po forumu mozes puno toga da naucis pa ako Bog da eto od tebe jednog dana pravog strucnjaka za kompjutere...samo polako no rush imas vremena Smile

e i jedno pitanje ubih se od trazenja screensavera za sedmicu trebaju mi one ribice sto plivaju po ekranu nalazio sam sve neke trial verzije i gluposti sto baguju pa ako neko ima link bio bih mu zahvalan keva me udavi sa time  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Nisam dosad video ovako trom i ovako dosadan OS.

Za sve sto radi,treba mu vecnost(a imam prilicno jak komp,te nije do toga),i za sve uvek ima neko podpitanje.

Izlazim iz minesweepera,iskace mi pitanje "Ocete li da izadjete bez savea,sa saveom,ili da nastavite da igrate?"(a svi znamo da je partija minesweepera,odnosno njen save od presudnog znacaja za nas i nase zivote... )

Idem na End program u task manageru,prvo ide ono "End now ili cancel",kad odem na "End now",onda me pita hocu li odma da ga iskljucim ili kasnije.

Pa dok ucita jedan obican pisljivi event viewer... pa dok sam sredio da mi slova budu kako mi odgovara(u XPu nikad nisam morao to da radim)... dok nadjem odgovarajucu adresu(folder) kad nesto trazim ili skidam... dok sam skinuo,pa instalirao nesrecni office 2007,jer on nikada ni ne dolazi u paketu sa 7icom... pa dok sam ga naterao vise da me ne smara i ne panici mi svaki put kad ocu da pokrenem neku aplikaciju i da u njoj nema zli dusi...

Strasno.Zaista strasno.Sve na ovome svetu tezi da se kroz vreme poboljsava,evoluira.Microsoft i njegovi proizvodi  ocigledno idu u suprotnom smeru.Tesko kompaniji kojoj je ovo za ponos.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2011, 13:05:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia N-shurnaest
Ahahhaa odakle li samo dolaze ovi.   Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Ahahhaa odakle li samo dolaze ovi.   Smile

Sta bi?  Smile Dirnuo sam ti bolnu tacku?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.750.0
Nisam dosad video ovako trom i ovako dosadan OS.

Za sve sto radi,treba mu vecnost(a imam prilicno jak komp,te nije do toga),i za sve uvek ima neko podpitanje.

Izlazim iz minesweepera,iskace mi pitanje "Ocete li da izadjete bez savea,sa saveom,ili da nastavite da igrate?"(a svi znamo da je partija minesweepera,odnosno njen save od presudnog znacaja za nas i nase zivote... )

Idem na End program u task manageru,prvo ide ono "End now ili cancel",kad odem na "End now",onda me pita hocu li odma da ga iskljucim ili kasnije.

Pa dok ucita jedan obican pisljivi event viewer... pa dok sam sredio da mi slova budu kako mi odgovara(u XPu nikad nisam morao to da radim)... dok nadjem odgovarajucu adresu(folder) kad nesto trazim ili skidam... dok sam skinuo,pa instalirao nesrecni office 2007,jer on nikada ni ne dolazi u paketu sa 7icom... pa dok sam ga naterao vise da me ne smara i ne panici mi svaki put kad ocu da pokrenem neku aplikaciju i da u njoj nema zli dusi...

Strasno.Zaista strasno.Sve na ovome svetu tezi da se kroz vreme poboljsava,evoluira.Microsoft i njegovi proizvodi  ocigledno idu u suprotnom smeru.Tesko kompaniji kojoj je ovo za ponos.

Ma samo se ti vrati na XP slobodno  Smile

http://www.informacija.rs/Vesti/Racunari-sa-Windows-XP-rezervoar-rootkit-infekcija.html
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Siemens C55
haha pa dobro misljenja su razlicita ali mislim da apsolutno nisi u pravu.. ja sam iznenadjen brzinom sedmice a sva ta pitanja i gluposti koje izbacuje mozes da iskljucis i btw na xp ne moras da instaliras MO 2007 nego dolazi u paketu?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Nema sta da budem u pravu,imam svoj stav,ili ne... ja govorim ono sto jeste.To da imam malo zverce od kompa,a da je OS i dalje trom.Mozda je samo do ove moje verzije i mog primerka.Ali,kako god da je,muka mi je vise od stalnog baktanja sa polu-dovrsenim i sklepanim proizvodima.
Sto se iskljucivanja opcija tice-sve je to lepo,ali ja bih da to bude tako od pocetka.Da ne moram da se cimam ceo dan i trazim metode da iskljucim to,zato sto je MS smislio da napravi dojam sigurnosti tako sto ce win za sve da panici i trazi konfirmaciju,dok s druge strane,njegov update service(ako ga ne iskljucis),ide i sam tumara po netu i skida sta mu padne na pamet.
Malo je... kontradiktorno mislim.

Sto se offica tice,naravno da ne dolazi 2007 sa XPom,ali bar dodje 2003. Barem si imao nesto.A ne da se cimam i skidam 2007 koji je sam tezak 4GB,a cak i uz prilicno ogranicenu instalaciju,zauzme 2 GB prostora.

Pa,ko sto sam vec reko jednom-ja bih najradije uzeo 64-bitni XP,ali svi dobro znamo kako je,i jos bitnije-zasto on ispao tako kako je ispao. Smiley

A 7ica je inace imuna na viruse? kako da ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
хкј...зашто се мучиш? Smile

http://www.ubuntu.com/
http://www.linuxmint.com/
http://fedoraproject.org/

имаш да бираш...и сви раде светлосним брзинама а не као фашистичка седмица која је трома да тромија не може бити Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 208 209 211 212 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:11:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.