Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 03:35:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 677236 puta)
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia N-shurnaest
,dok s druge strane,njegov update service(ako ga ne iskljucis),ide i sam tumara po netu i skida sta mu padne na pamet.

"Ide po netu... "  Smile
Microsoftov win 7 OS po defautu kontaktira najblizi server za update, iz ugla routabilne putanje. Ti serveri  sluze decidno samo za update , ne ko sto neki misle proveru korisnika i gluposti, ni zasta drugo. Ako si pirat pazis da ne zakacis Windows genuine validation softver tako sto pogledas (more info) updejta.
Sa druge strane, priznajem da je jako tesko naci urokljivu opciju Check for updates but let me chose wheter  to download and install them, bas tesko, takodje tesko je i namestiti da li da skida samo important, critical, ili recomended updejte, bas mindblowing settings. 

Microsoft po nekim procenama dobija 70 % income-a od prodaje office paketa i OS-ova. Zasto bi stavili sve i u jedan kos i zakinuli sebi ...
Takodje 1/3 od windows i svih operativnih sistema za desktop laptop obicne korisnike je piratski win. I onda mi dodju ovi socijalno osvesteni antiglobalisti da palamude kako prelaze na neke druge sisteme zato sto su, ajde izmedju ostalog i free, lol, a windows nije?!   Smile
« Poslednja izmena: 29. Jul 2011, 16:12:24 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.750.0
Citat
A 7ica je inace imuna na viruse? kako da ne.

kacio sam link sa detaljnom analizom koja pokazuje kolko je sedmica imunija od xp. Verovao ili ne, cike iz Redmonda ipak moraju nesto da rade sto se toga tice  Smile

Dalje, postoji nesto sto se zove UAC, e sad to sto ti ne poznajes osnovne internalije sedmice, to je vec tvoj problem  Smile Takodje tweakovanje mozes ustedeti par stotina mb memorije, al opet i tu su te iste cike bile vredne pa sedmica po defaultu manje srce memorije od viste (ili xp na slabijim masinama). Meni je na primer 64 bitni Mint i Ubuntu duplo sporiji od sedmice.. al dobro mozda je zbog piratske verzije istih  Smile  

IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia N-shurnaest
Mark Russinovich , bog otac.  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
I onda mi dodju ovi socijalno osvesteni antiglobalisti da palamude kako prelaze na neke druge sisteme zato sto su, ajde izmedju ostalog i free, lol, a windows nije?!   Smile

I mrmot zavije cokoladu u foliju.

Dalje, postoji nesto sto se zove UAC, e sad to sto ti ne poznajes osnovne internalije sedmice, to je vec tvoj problem  Smile

U pravu si. Paranoja je resenje za sve.Upozorenja,podpitanja i idiotski bespotrebni sistemi ce nas spasiti od virusa.

@Mrgi-samo ti jasi. Smiley
« Poslednja izmena: 29. Jul 2011, 17:20:24 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia N-shurnaest
 Smile
« Poslednja izmena: 29. Jul 2011, 17:38:50 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Ugledah se na tebe.  Smile

Al,dobro,ne brini se,necu vise da ti diram 7icu.   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Nema sta da budem u pravu,imam svoj stav,ili ne... ja govorim ono sto jeste.

Ti zapravo prenosis svoj utisak i misljenje. Ne govoris ono sto jeste...
Tvoje misljenje, kao takvo, nicime ne doprinosi ovoj temi, i to se zove trolovanje...

To sto si kivan na Microsoft iz ovog ili onog razloga nikoga ne interesuje.

Sva dalja prica koja se ne bazira na cinjenicama ce biti brisana, a oni koji nastave da se rapsravljaju uprkos upozorenju ce biti sankcionisan...koji god operativni sistem koristili...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Nema problema.  Smile Ostavicu vas pojedince da uzivate u svojim govorancijama.Samo jedan mali predlog-mislim da bi trebalo da osnujete svoju crkvu Majkrosofta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Nema problema.  Smile Ostavicu vas pojedince da uzivate u svojim govorancijama.Samo jedan mali predlog-mislim da bi trebalo da osnujete svoju crkvu Majkrosofta.

Oprostices mi, ali ne seri...
Odjebi u troskoku negde gde ces voditi svoju bitku sa vetrenjacama, mi smo se ovde okupili da bi pomagali jedni drugima, olaksali situaciju, resavali probleme, i ti ako to ne mozes da pojmis, vec dolazis da pljujes po trudu koji pojedinci ovde ulazu, zaista razmisli i o sebi i o visim ciljevima za koje se boris.
Ljudi ovde dolaze da bi pomogli onima koji manje znaju ili se ne snalaze, i ta pomoc nije vezana za sisteme, vec za znanje koje imaju oni koji pomazu. Ono sto ne znaju, probaju da saznaju kako bi pomogli...
Iskreno mi se jebe da li ces koristiti win ili ne, posebno me boli ku**c za tvoj utisak o sistemu kada si u stanju da dodjes i da pljujes po ljudima koji svoje vreme posvecuju drugima.

Takve ljude smatram sitnima i jadnima.
Eto, ja sam napravio svoje misljenje o tebi iz par tvojih postova, podjednako olako kako ti sudis o sistemima...

Ponavljam, upozoreni ste.
Rasprava koja je pokrenuta neka se seli na politiku, na buvljak...na Mars sto se mene tice...

@hkj ukoliko posle ovog mog posta imas nesto da mi kazes, postoje privatne poruke, postoji podforum na kome mozes da se zalis nadleznima, mogu ti dati i broj telefona mojih roditelja, pa da se i njima zalis kako sam bio bezobrazan, samo budi svestan da NECU DOZVOLITI ni tebi ni bilo kome drugom da pljuje po onome sto se zove nesebicno pomaganje, a ti taj koncept izgleda ne mozes da pojmis...

Edit: rekoh da ce svaka sledeca poruka koja se nadovezuje na ovu pricu obrisana
« Poslednja izmena: 29. Jul 2011, 18:39:30 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

<3TRANCE<3 forever

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 881
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Siemens C55
Nema sta da budem u pravu,imam svoj stav,ili ne... ja govorim ono sto jeste.

Ti zapravo prenosis svoj utisak i misljenje. Ne govoris ono sto jeste...
Tvoje misljenje, kao takvo, nicime ne doprinosi ovoj temi, i to se zove trolovanje...

To sto si kivan na Microsoft iz ovog ili onog razloga nikoga ne interesuje.

Sva dalja prica koja se ne bazira na cinjenicama ce biti brisana, a oni koji nastave da se rapsravljaju uprkos upozorenju ce biti sankcionisan...koji god operativni sistem koristili...  Smile Smile

slazem se... a meni i dalje trebaju ribice iz predhodnog posta provodim 10 sati dnevno trazeci ih tako da bih stvarno molio link za screensaver ako neko ima...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 209 210 212 213 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 03:35:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.