Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 173039 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Mene vec sada baca sa T1 u partije sa tigrovima i IS-ovima. Tenk je katastrofa nenabudzen,valjda ce bit sta bolje kad ga nabudzim malo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Kupio sam rusku arty i ide dosta dobro sa prikupljanjem para.  Smile
A  M3 Lee je po meni jedan od najgorih tenkova WW2.Nisu ga đžabe Crvenoarmijci zvali "mrtvački kovčeg za sedmoricu braće!"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Kupio sam rusku arty i ide dosta dobro sa prikupljanjem para.  Smile
A  M3 Lee je po meni jedan od najgorih tenkova WW2.Nisu ga đžabe Crvenoarmijci zvali "mrtvački kovčeg za sedmoricu braće!"  Smile Smile

Smile Smile Smile

Ma ja sam dosao do SU-5 i obozavam je... Sa njom sam igrao i u beti... Mnogo simpa arty, maltretira sve zivo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Evo kupih sebi SU-76, ugradio sam novu suspenziju i motor, na ravnici nabije 40km/h, ali mi je top od 57mm poslab. Msm kada me ubace u bitku sa tier II i pokojim tier III tenkom on je sasvim solidan, sa  HE granatom 80 % tenkova uništava iz prvog pogotka, ali sa višim tierom je beskoristan.Često me ubace u bitku sa KV, Pnz III i IV i onim američkim teškašima i tu mi je jedina mogućnost da glumim izviđača, što sa SU76 dosta dobro ide zbog velike njegove brzine. Evo primjer malopirje sam sa nekih  stotinjak metara gađao Hetzera u prednji oklop i ispalio sam 5 AP i 1 HE granatu i sve su se odbile.  Smile Za ne povjerovati! A onda momčina kada me je sočio sa svojim 105 mm topom poderao me kao budala 100 maraka. Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Nego kazite svoja iskustva, na kojim tenkovima koristite HE granate, a na kojima one druge?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Zavisi od slucaja do slucaja.AP granata je dobra ukoliko moze da probije protivnicki armor iliti oklop,jer samo u tom slucaju pravi dmg.Ukoliko je penetracija neke AP granate manja od oklopa protivnickog tenka nista od dmg.Takodje cini mi se da AP granate gube na snazi ukoliko je se gada na vecoj razdaljini,tj nanose manje dmg.HE za razliku od AP u globalu imaju manju penetraciju,ali to nije ni vazno jer nanose stetu cak i kad ne probiju oklop.Skidaju nesto manje od AP,ali kada protivnicki oklop ne mozes da probijes AP granatama,HE ti je jedini izbor.Eh da,ukoliko kojim slucajem HE probije oklop nastaje pravi rusvaj u protivnickom tenku,em mu skines dobrano healt-a,em mu uvijes nekog od posade,em pocrka nesto od modula.Zato je KV sa 152mm i HE prilicno zaheban Smile
Ukoliko ga vidis negde na bojistu sa onom kupoletinom i kratkom cevi bezi koliko te noge,pardon gusenice nose .Jer ukoliko te on potkaci unucici ce ti ici unatraske Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Znam, vozio sam to cudo... Koliko je trom, toliko bije ko nezdrav  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Izgrindah M4 Shermana Smile Sad jos samo da izgrindam 15k exp sa m3 lee za T1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
To ce biti mucenje...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Nepoznat
Browser
Opera Mini 5.1.21661
Ma jedva izgrindah i ovih 14k za Shermana.U proseku sam imao oko 300exp po partiji sa njim,izludeh!Da stvar bude gora,ni T1 ni M6 nisu puno bolji,tek T29 vredi.A dok se stigne do njega...Ma kud mi se dede besendin?Smiley
Btw ovaj Sherman izgleda nije los,prva borba 15k para i to bez premiuma i u porazu.Uz to 3 kill-a,od toga jedan KV.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.