Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 173088 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Pa ja HE granate koristim protiv tenkova nižeg tier(prave dovoljno dobar pentration a damage im je odličan) i protiv vozila koje imaju otvornu kupolu(tipa određeni TD, arty).Za ovo drugo sam pročitao u tipovima i živa je istina, probajte!
Kako ti toliko dobiješ za jednu partiju, ja sa SU-78 prosječno dobivam 4 hiljade!  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Ma jedva izgrindah i ovih 14k za Shermana.U proseku sam imao oko 300exp po partiji sa njim,izludeh!Da stvar bude gora,ni T1 ni M6 nisu puno bolji,tek T29 vredi.A dok se stigne do njega...Ma kud mi se dede besendin?Smiley
Btw ovaj Sherman izgleda nije los,prva borba 15k para i to bez premiuma i u porazu.Uz to 3 kill-a,od toga jedan KV.

PA nisam igrao sa Shermanom, ali cujem da je dosta ljudi zadovoljno sa njim... Kazu da je dobar tenkic i da lepe pare pravi... Wink

@JohnnY_PD
Druze, kako bre tako malo... Pa toliko dobijes tipa ako te ubiju odmah kad krenes iz baze...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Ma kurac palac dobijem! Ako me roknu na početku dobijem jedno 1200-1800. Prosječna partija oko 3000, a evo danas sam uništio 4, 2 oštetio i 3 detektovao i dobio sam 4500.  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 4
Brate ne znam kako da ti kazem.... Malo je tesko nekome tako nesto saopstiti... Primi to sto blaze mozes i nastavi sa zivotom... Cinjenica je...... Da tebe igrica potkrada...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
Dabogda im te ukradene pare za ljekove trebale!  Smile
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa ja HE granate koristim protiv tenkova nižeg tier(prave dovoljno dobar pentration a damage im je odličan) i protiv vozila koje imaju otvornu kupolu(tipa određeni TD, arty).Za ovo drugo sam pročitao u tipovima i živa je istina, probajte!
Kako ti toliko dobiješ za jednu partiju, ja sa SU-78 prosječno dobivam 4 hiljade!  Smile

Ipak je Sherman tierV,a SU-76 tier III.Baca me u jace partije,vise stete nanosim i otuda vise para.Mada cak i za tier III to je malo para,ja sam vini mi se sa M2 zaradjivao oko 7-8k,retko kad ispod 5k.

Moj nick u igri je Wolf87.

« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 19:46:40 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
SonyEricsson k800i
Brate ne znam kako da ti kazem.... Malo je tesko nekome tako nesto saopstiti... Primi to sto blaze mozes i nastavi sa zivotom... Cinjenica je...... Da tebe igrica potkrada...  Smile Smile Smile
Pa i nije malo. Sve zavisi koliku stetu napravis jer se to boduje,a mali tier tenkovi prave malo stete pa malo i zaradjuju.
@JohnnY_PD HE granate koristi samo protiv vecih tier tenkova koje ne mozes probiti a protiv manjih uvjek AP jer ces im tako najvecu stetu napraviti.   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 927
Zastava Topola - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
misha topola
ubacite me u kontakte.
IP sačuvana
social share
Intel Pentium P6200 (2.13GHz, 3MB, no HT) / nVIDIA GeForce GT540M 1GB GDDR3 Fermi DX11 / 4 GB DDR3 1066 MHz / 320GB 5400rpm SATA II Hitachi / 15.6 " HD LED (1366x768)
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung C3050
HE granata ima vrlo malen penetration ali dovoljno dobar za low tier tenkove  jer probija njihov armor tako da ih većinu uništava iz prvog pogotka i zbog toga je koristim, a naravno HE je jedini lijek za teškaše tipa KV, T1 itd ako ih uopšte uspijem pogoditi.  Smile
AP koristim za tenkove moga tier-a i za 1+/- tier.Oni su stvoreni za uništavanje  modula i posade.
Evo na WOT wiki čitam o AP granatama i kažu:
To find out where you should aim: there are a few general rules: tank's front armour is thickest, the sides and the rear of the hull are the weakest parts. If you look close enough, the color of your aiming indicator will change, as you move it across the enemy tank. When it turns green at a certain spot, this means you should be able to penetrate your enemy's armor if you shoot there. Yellow means that you perhaps can't penetrate and red means you will most certainly bounce.
Na boje nisam ni obraćao pažnju!  Smile
I savjet:
When mounting tier 6 guns and higher, you should consider using AP more frequently, as these guns have enough penetration power to damage most tanks if you know which tank and what part of the tank you should aim for.
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.