Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 173709 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson k800i
Nisam bio ni u jednom klanu do sada.
Sretno na frontu veceras Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Srecno takodje svima ko pika fajtove veceras  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Hvala!!! Trebace nam.Opet prvu ispadosmo u finalu,padose nam se neki kinezi.Jedan od clanova malo procunjao po spisku njihovih clanova i nije video nista posebno.Na nesrecu nije lepo video,3xIS7,2xIS4,Jtiger,Object,2xT54,GW....Ma zlo....Skinusmo ih 7,vise zaista nismo mogli,jbg nemamo previse jake tenkove Smile

Mislim da nije... Ja jesam... Svi su lagano otisli odande. Za to mozete da zahvalite vodjstvu BENCH klana, koje nije bilo briga za taj klan...

Apliciraj za Bench Republiku,Kutija je zaista ispao pomalo neodgovaran Smile
Ima par mesta,posalji mi pm sa nickom da iscimam Izija da vas ubaci.Doduse imaj u vidu da trenutno CW igraju mahom momci sa jacim tenkovima,ostali upadaju ako mi ne mozemo da postignemo sve borbe.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 4
Pa kako su takvi tenkovi uspeli da mu promaknu leba ti????  Smile
Ne bih druze u BENCH hvala ti... Razocarao sam se malo kako to sve funkcionise. Ja sam onaj Gejmovr sa bench foruma kome je izi spakovao kofere i vise puta bio bezobrazan... Ni ne shvata koliko ljudi iz klana je popizdelo zbog takvog ponasanja, znam za par igraca koji ce da odu ovih dana. Mislim da je klan na zaista losem putem... Na zalost, jer ima tamo dobrih ljudi... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson k800i
Cestitam Benchmarkovcima. Pirati su odlucili da se povuku iz CW-a  Smile. Trenutno se vodi debata za i protiv. Sta god da se desi veceras su pustene sve teritorije,a ja cu najvjeovatnije napustit clan Smile . Steta bio je to jedan od jacih klanova u WOT-u uopste.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Jbg i ja da imam padovce za vratom napustao bih cw  Smile
Salim se zalosno je jer su dobra ekipa
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Pa kako su takvi tenkovi uspeli da mu promaknu leba ti???? Smile
Ne bih druze u BENCH hvala ti... Razocarao sam se malo kako to sve funkcionise. Ja sam onaj Gejmovr sa bench foruma kome je izi spakovao kofere i vise puta bio bezobrazan... Ni ne shvata koliko ljudi iz klana je popizdelo zbog takvog ponasanja, znam za par igraca koji ce da odu ovih dana. Mislim da je klan na zaista losem putem... Na zalost, jer ima tamo dobrih ljudi... Wink

Sta znam,za ova dva dana sklopismo finu ekipicu.Pobedimo ok,izgubimo opet ok.Nema vredjanja ni bilo cega slicnog.Izzi i ne igra,on samo klikce gde treba da napadamo...Ne znam sta je to bilo to izmedju vas,u svakom slucaju zao mi je sto je ovako ispalo...
Inace promaklo mu je zato sto nije gledao sve igrace,nego mahom ove glavonje Smile
Izgubismo Island,em sto su bili jaci em su imali ubistvenu arty,ubi nam 7 komada!!!Da smo izdrzali jos 2 minuta bilo bi draw i teritorija bi ostala nasa,ali jbg.
Pirati nisu ni izasli na dvoboj,kao sto sam i ocekivao.Ja sam cuo da su igrali protiv 1PAD i da su izgubili.Verovatno su se fokusirali na njih,a nama prepustili teritoriju.Ocekujem kontranapad sutra,od njih ili 1PAD,koji izgleda hoce celu Britaniju.
Dobismo i Norvesku,opet bez borbe Smile Sto je najbolje prvi susedi po meni nisu mnogo strasni i mislim da bi mogli da ij dobijemo.Mada izgleda da su vec nasli placenika....
http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/500146589-emu87/
Mada opet,ne moze on sam protiv svih....

Poslednji info od Kutije danas:
Svi koji ste me otpisali, prerano ste se obradovali

Trenutno sam u totalnoj guzvi sa vremenom pa nemam vremena da igram ali za jedno 7 dana cu biti tu full time. Svi koji ste aplicirali za Anarhiju ste primljeni a ja cu doci da organizujem klan vrlo brzo.

.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2011, 00:12:14 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 4
Ma znam, procitao sam to, ali mislim da je Marko opet kasno na Kosovo stigao. Veci deo klana mu je vec otisao, mnogi su nezadovoljni, kada smo kukali zadnjih mesec dana, mogao je jedan jedini put da se javi i samo da kaze isto ovo. Da se strpimo, da uskoro stize i to je to. Nije se udostojio, nego je sada dosao kada su mu verovatno javili da se sve raspada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson k800i
Jbg i ja da imam padovce za vratom napustao bih cw  Smile
Salim se zalosno je jer su dobra ekipa
Nisu zbog toga odustali. Pirati su sasvim solidna ekipa i uspjesno se nose sa padovcima. Odustali su jer dio clanstva ne moze i ne zeli da igra svaku vece od 8 do 22 30. Oni su se povukli i igrat ce samo turnire. Ostali koji hoce da igraju CW ce pokusati da se reorganizuju i da izaberu novog vodju.
Obratite paznju kako se svi boje ovih padovaca niko ih ne napada jedino ih Pirati napali  Smile
@wolf 87 predali su sve teritorije bez borbe i padovci su dobili sjevernu englesku bez borbe isto. Izgubili smo jedino onu koju smo napadali centralnu englesku jer su padovci odigrali defanzivno zato sto im je odgovaralo i nerjeseno.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2011, 08:26:41 od Dida766 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 111
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson k800i
Napustio sam klan  Smile . Sta je sa onom anarhijom jeli ona jos aktuelna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.