Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wargaming - World of Tanks, Warplanes & Battleships  (Pročitano 173821 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Ja nista ne kapiram kako se igra taj cw  Smile
Jos sam u bench anarhiji klanu , a mi nemamo vodju cini mi se, a bez vodje ne moze da se igra.  Smile

Jel ima neki klan da mi preporucite. Imam vk 3001 nadam se da cu za koji mesec imati pantera pa ako neko prima nove clanove neka se javi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 4
Ma jebo me pas kad sam usao u ovaj BAN, nema vodje, nikoga nije briga, necemo se ocigledno nigde iskrcati za pocetak CW, ma zabole me... Ako se danas nista ne desi, ja odo u neki drugi klan i lagano. Znam jos minimum 5-6 ljudi koji ce da odu samnom, pa neka se posle pitaju sta se desilo...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia n95
koji je najbolji tenk za pocetak?  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Samsung C3050
Loše pitanje!
Zavisi kakav stil igranja voliš, da li artiljerija, tenk(teški, srednji, laki) ili lovac tenkova.
Ako igraš artiljerijom, ti si pozadinac, pomažeš svom timu u uništavanju nepirateljskih tenkova indirektnom vatrom, i ovaj ti stil  donosi dosta novca.Za početak u tom sektoru moja preporuka je njemački Bison.
Ako želiš igrati običnim tenkom, na početku su ti u ponudi samo laki tenkovi(od tier III i IV kreću srednji).Tenkom ima nekoliko načina igranja od skautiranja, snajpinga, standardnog grupnog napada i čega sve ne.Sa njim je najlakše naučiti igrati, za razliku od artya i TD.Preporuka: njemački Panzer II i ruski T26.
I na kraju meni omiljeni lovci tenkova(TD). TD nema kupole, pa je preciznost topa i vrijeme nišanjenja dosta kraća. Najveći problem sa njima je pri pucanju gusjenice, samo na frontalnoj strani može da odgovori na napad vatrom.To koriste slabiji i lošiji tenkovi pa se zabijaju(rammuju) sa strane, kidaju gusjenice a vi bespomoćno gledate  kako vam tenk odlazi u 3 pizde materine! Smile  Ipak lovci su nezamjenjivi za zasjede i odbrane baze, teško se otkrivaju, i perfektni su za snajping(gađanje sa velike daljine). Ja više volim ruske lovce ni sam ne znam iz koga razloga.
Njemački TD imaju bolji armor i dosta su precizni, dok su ruski mobilniji i imaju jače topove.
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

i shall say this only once...

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 728
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia n95
cek pa ja kolko vidim na samom pocetku imam samo da biram izmedju 3 tenka ,ja sam izabrao ovaj nemacki,i tesko da imam sanse da ubijem nekog stim ,stalno me ubijaju iskusniji igraci .
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Uklonjen link.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Koliko vidim na mapi od nasih klanova dobro su prosli Srbija, Srpske kobre i treca oklopna. Ostalima vise srece drugi put  Smile
Nego da vas pitam. Jel se borbe za teritoriju vode uvek u isto vreme ili preko celog dana.

cek pa ja kolko vidim na samom pocetku imam samo da biram izmedju 3 tenka ,ja sam izabrao ovaj nemacki,i tesko da imam sanse da ubijem nekog stim ,stalno me ubijaju iskusniji igraci .
Za pocetak igraj sa jednim od ta tri. Posle svake borbe dobijes kredit i iskustvene poene. Onda uz pomoc iskustvenih poena istrazujes nove module i tenkove, a uz pomoc kredita kupujes te module i tenkove ali tek posto ih istrazis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
I JNA je odlicno prosao.Osvojili su dve teritorije i 6k zlata,pritom su imali mnoooogo srece da u oba navrata odu direktno u finale,tj odigrali su samo 2 borbe.Sa druge strane mi smo napali 5 teritorija,sa 20-tak coveka.Nazalost vremenski razmak izmedju borbi je zbog toa bio jako kratak i teskom mukom smo se organizovali za meceve.Sta vise izgubismo jedno finale jer nas nije bilo dovoljno za borbu Smile,a ostala 3 finala izgubismo,falilo je malo srece.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 4
Opisi malo, kako se napada u tom CW, koliko ljudi ucestvuje, koga mozes da napadnes i tako to...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Komadant odredjuje koja teritorija se napada i kada.Maksimum igra 15 igraca,bez obzira na tier.U dogovoreno vreme se okupimo,stigne nam pozivnica za special event i igramo kao u TC.U zavisnosti koliko klanova je apliciralo za tu teritoriju pravi se mali turnir.Ukoliko su samo dva klana ide se odmah u finale,igra se na jednu pobedu.Osvojena teritorija daje odredjenu kolicinu zlata,sa kojom raspolaze komandir.
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15615
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 4
Znaci 15 igraca, a jel ograniceni poeni na 70-90, kao u TC, ili moze tipa svih 15 da budu tir 10?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 81
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.